Vi har bedt vores succesfulde og erfarne tipper Frank Pilantra give et indblik i, hvordan han udvælger sine valuebets. Læs med, bliv inspireret eller kopiér hans spil til weekendens mange interessante opgør.

Jeg er måske lidt af en dinosaur, da min betting-adfærd næppe følger flertallets. Jeg holder stædigt fast i mine vaner, og det betyder, at en del af mine weekend-spil allerede blev sat i sidste uge.


I jagten på at få bedste odds på weekend-kampene er det en god idé at overvåge også de tidlige odds, da der ofte kan findes nogle fristende valuebets ved at slå til hurtigt, når bookmakerne åbner deres markeder. Det kræver en ret massiv indsats og masser af tålmodighed med at følge oddsudviklingen.

Problemet ved at dukke op 5 minutter før kampstart er, at man risikerer at værdien er forduftet. 

Her for et par uger siden brokkede en BetXpert-kollega sig på Twitter over et fejlslagent bet og jeg fløj til tasterne:

Langt lys på og se fremad. Det var et flot odds og godt fanget. Der er jo allerede odds på næste runde ;-)

Min pointe er, at man skal forsøge at være et eller to skridt foran bookmakerne og de øvrige bettere ved at snuppe tidlige odds. Ved at benytte de friske observationer fra de netop afviklede kampe kan man straks gå til makronerne og se på odds for næste spillerunde. Også selvom der måske er 7-8 dage til kampene er på programmet.

Nu var denne uge lidt speciel, da topklubberne skulle i aktion i midtugens Champions League og Europa League-kampe, hvilket også har betydet, at jeg har ventet med flere af mine indskud.

Smid Ipad og Iphone i skaldespanden

Udviklingen er gået virkelig stærkt og livebetting er dominerende og tiltrækker klart mest omsætning i forhold til prematch-indskud. Flere og flere bettere benytter også smartphones og Ipads, når de skal placere deres bets.

Det får bookmakerne til at klappe af glæde, da det er voldsomt svært at holde overblikket over markedets bedste odds på en Iphone-skærm og midt i kampens hede kan livebettere nemt komme til at glemme alt om værdi og i stedet bette på, hvad de nu tror (eller håber) kampen ender med. Måske ser de slet ikke kampen, men det er jo dejligt nemt at bette på det måde.

Den slags hygge-betting i sofaen giver oftest underskud. Hvis jeg livebetter, så undersøger jeg i det mindste markedets bedste odds.

Nå videre til det sjove; spiltipsene.

Brøndby besejrer nedrykningstruede Esbjerg

Da Martin Albrechtsen bragte Brøndby foran med 1-0 mod FC København i slutminutterne tjekkede jeg odds for opgøret mod Esbjerg, da jeg mener at denne sejr over ærkerivalerne vil give Thomas Franks tropper et boost og en selvtillid, som de kan tage med til Esbjerg-kampen.

Umiddelbart var højeste odds 1,85 hos Unibet*, men jeg valgte at vente på mandagens kamp mellem Hobro og Esbjerg. Efter en frygtelig indsats i første halvleg var Esbjerg bagud 2-0, og odds for Brøndby-sejr var faldende på Betfair-børsen. Men det odds 1,85 hos Unibet* stod stadigvæk, så jeg slog til.

Det gjorde Nicki Bille desværre også i 2. halvleg og kampen endte 2-2. Det er selvfølgelig skidt for dette tip, hvis Bille pludselig får hul på bylden og begynder at ramme netmaskerne.

Det uafgjorte resultat betyder dog, at nedrykning nok endnu ikke er det helt store tema i Esbjerg. Det skyldes imidlertid ikke egne kvaliteter, men derimod mest Hobro´s pointstraf og så dette gavmilde straffespark i overtiden i 2-2 bundbraget. Jeg ville begynde at fokusere på nedrykningsstregen, hvis jeg var i Esbjerg-lejren.

Et kæmpestort skulderklap til Tommy Shearer, der klappede til, da Sportingbet kom på banen med odds 1,90 for Brøndby-sejren.

Søndag 4. oktober kl. 18:00 (MatchCenter)

Brøndby Uafgjort Esbjerg
1,90 3,60 4,32
Sportingbet
Sportingbet
Unibet

 Se ekspertanalyse fra Tommy Shearer til dette opgør her

Monster-værdi i SønderjyskE

Denne gang kan jeg ikke nøjes med skulderklap, jeg må svinge mig helt op til stående bifald. Det er super-flot fanget af vores succesfulde brugertipper Kibsgaard, der også var tidligt ude og hapsede odds 5,25 for en sejr til SønderjyskE mod AaB.

Jeg kunne næsten ikke ønske mig et bedre eksempel på, hvorfor det er nødvendigt at være tidligt ude for at få de bedste odds på snøren. Uanset resultatet af kampen på Nordjyske Arena er dette odds 5,25 hos Unibet* et af bedste oddsforslag til weekenden.

Søndag 4. oktober kl. 13:30 (MatchCenter)

AaB Uafgjort SønderjyskE
2,05 3,50 4,00
Bet365
Scandic Bookmakers
Unibet

Fidus til Atletico Madrid i målfattigt opgør

Man skal dog langt fra altid bette tidligt på samtlige kampe; langt fra. Har man f.eks tiltro til at oddset vil stige tættere på eller man er i tvivl om trupnyt, rotation og lignende, så kan det være en rigtig god idé at vente.

Jeg har endnu ikke gjort mine indskud på søndagens store i drama i Madrid, da jeg forventer, at odds for både hjemmesejren til Atletico Madrid og "Under 2,5 Scoringer" vil stige op mod kampstart.

Jeg har Real Madrid som mesterskabsfavorit i denne sæson, men jeg tror, de igen får meget svært ved at hente point mod lokalrivalerne.

Atletico Madrid Draw No Bet til odds 2,28 hos Unibet*

Real Madrid har det ofte svært mod den kontante Atlético-spillespil og kongeklubben tabte med hele 4-0 i sidste sæson, da et velorganiseret Atletico Madrid-mandskab tog imod ærkerivalerne på Vicente Calderón. Det er muligt, at dette odds vil stige yderligere, men det er voldsomt fristende at slå til nu. Odds 1 ved uafgjort.

Unibet* tilbyder også odds 1,75 for "Under 2,5 Scoringer", men her vil jeg mene, at det er mere sandsynligt, at det odds vil stige i løbet af weekenden og man bør vente.

I starten af ugen så bookmakerne ellers dette opgør som et ret jævnbyrdigt opgør med Real Madrid som svag favorit. Men mens Cristiano Ronaldo skød Malmö i sænk, så tabte Atletico Madrid deres Champions League-midtugekamp med 1-2 til Benfica.

Det har fået oddsene på Atletico Madrid til at stige og det kan ligne en overreaktion hos bookmakerne.

Søndag 4. oktober kl. 20:30 (MatchCenter)

Atlético Madrid
Uafgjort Real Madrid
3,20
3,20 2,45
Bet365
Betsafe
Tipico

Derudover kan man begynde at kaste sig over forskellige kortspecials, Scorer/Scorer ikke, hjørnespark osv., men det er ikke min erfaring, at oddsene rykker sig markant på disse markeder, så har kan man med fordel vente til startopstillingerne bliver offentliggjort.

Hvad siger I til Sevilla-Barcelona?

Jeg vil også meget gerne lige høre efter input til Sevilla-Barcelona kampen. Her er odds for Barcelona faldende; selvom de mangler både Messi og Iniesta. Det skyldes nu nok, at Sevilla igen indkasserede et nederlag, da de i midtugen besøgte den Gamle Dame i Torino, mens Barcelona tog en ret heldig 2-1 sejr mod et Leverkusen-mandskab, der havde fortjent at få point på Camp Nou.

Jeg hælder mod Sevilla, der dog har fået en skidt sæsonstart og heller ikke kunne true Buffon i Juve-buret, så jeg må indrømme, at jeg er i tvivl. Så kom gerne på banen med jeres spiltanker.

Lørdag 3. oktober kl. 16:00 (MatchCenter)

Sevilla Uafgjort Barcelona
4,20 3,80 1,93
Betsafe
Sportingbet
Unibet

I er også meget velkomne til at komme med jeres spiltips til denne yderst spændende fodbold-weekend.