FC København-manager Ståle Solbakken har sat en stabil kurs mod europæisk succes med offensive profiler som Dame N'Doye, Robert Skov og Viktor Fischer og kan tage et stort skridt mod videre avancement med en sejr over tjekkiske Slavia Prag. Fodboldekspert Frank Pilantra giver her odds-overblik og spilforslag til braget i Parken.

FC København har lykkes med at få gemt sidste sæsons mange skuffelser væk og har sammen med de forsvarende mestre fra FC Midtjylland været en klasse over de øvrige hold i Superligaen.

Der er opbygget en solid grundstamme, og FCK har fundet stabiliteten ved at tilføre holdet et par erfarne forstærkninger.

Og så har det også umiddelbart været en stor gevinst at få flyttet William Kvist ud i kulissen, da det lader til at åbne op for mere kreativitet på midtbanen, hvor der også er sat mere fart på pasningsspillet.

Imens er Andreas Bjelland kørt i stilling som forsvarsgeneralen, der skal løfte FCK-defensiven op på europæisk niveau og gå forrest i disse gruppekampe.

FCK har også imponeret på den internationale scene i denne sæson og kommet stærkt fra land i Europa League- gruppespillet. Det er blevet til fire point i første to gruppekampe, efter de først fik 1-1 mod Zenit Skt. Petersborg og derefter hentede en fornem 2-1 sejr i Bordeaux.

FC København - Sl. Prag

Slavia Prag kan også se tilbage på et par godkendte præstationer i deres to første gruppekampe, da de besejrede Bordeaux med 1-0 hjemme i Prag, og derefter indkasserede de et hæderligt 0-1-nederlag ude mod gruppens tophold Zenit.

FCK - Slavia Prag: ciffertip 1-0 til odds 7,50 hos Bet365

Det er et nøgleopgør i gruppen, og det kan meget nemt udvikle sig til et chancefattigt og taktisk præget opgør. Med udgangspunkt i en sikker defensiv vil FC København forsøge at tage initiativet og sætte Slavia Prag under pres, og FCK har et par formstærke offensive spillere i front til at sikre alle tre point.

FCK har vist gode takter på hjemmebane, men de kan dog komme til at savne karantæneramte Zeca på midtbanen.

Der er lagt op til en tæt kamp med FCK som spildominerende, da Slavia Prag sandsynligvis vil være godt tilfredse med uafgjort og holde mange spillere bag bolden.

Tjekkerne har overstået den svære udekamp mod Zenit og har også hjemmebanefordel mod FCK'erne i næste runde (8. november), så en pointdeling vil sikkert være ganske acceptabelt i Slavia-lejren, mens Ståle Solbakkens tropper vil presse mest på for sejren.

Indskud tilbagebetales ved 0-0, da Bet365* har deres Målløst - Pengene tilbage tilbud (kræver, at man ikke er udelukket fra at deltage i kampagner)

Alternativt spil:
Der er også værdi i odds 2,60 hos Bet365* for FCK-sejren.
Førende licensløs bookmaker tilbyder odds 2,59 for FC København
Chancevurdering: 40-30-30

Tjekkerne kommer til Parken med selvtillid, og med to sejre i træk har Slavia Prag erobret førstepladsen i den tjekkiske liga efter 10 sejre i de første 12 spillerunder. Defensiven har været solid, og Slavia Prag blot har indkasseret syv mål i de 12 ligakampe, mens Zenit endda var en smule heldige med at nedbryde Slavia-muren og snuppe en 1-0-sejr.

Se også info-analyse til opgøret fra Jens Bøye.