Der er lagt op til hæsblæsende returkampe i CL-semifinalerne. Frank Pilantra ser på oddsene og kommer med et par friske oddsforslag til de intense Champions League-brag.

Vi nærmer os afgørelsens time i Champions League-slutspillet, hvor der er virkelig hård kamp om finalebilletterne. Trofæet skal enten til Madrid, Manchester eller München, men først skal vi have fundet de to finalehold.

Op til returkampene virker det fortsat komplet åbent efter de tætte og også ret taktisk prægede opgør i sidste uge.

Der blev desværre sparet på målkrudtet i første runde af semifinalerne, men vi kan håbe på, at holdene tør slippe de taktiske bånd, og der kommer langt mere gang i netmaskerne i returkampene.

Der er maksimalt pres på Bayern München, der er tvunget i offensiven efter 0-1 nederlaget i Madrid i det første opgør.

Succesfulde Pep Guardiola er ganske vist på vej til Manchester City efter denne sommer, men han kan slutte stærkt af i Bayern München med at hente The Treble til klubben. Det kræver dog lige, at han finder den rette opskrift til at besejre Diego Simeones standhaftige Atlético Madrid.

Der er også masser af spænding i det anden semifinale. De britiske hold har længe haft det vanskeligt i Champions League og Manchester City kan da også komme under massiv belejring på Santiago Bernabéu, når de skal op imod formstærke Real Madrid.

Men englænderne jagter sensationen og kan overraske i Madrid, hvor Zidanes Real-tropper håber på, at Cristiano Ronaldo er fit for fight og kan sende i Real Madrid i finalen.

Tor! Tor! Tor!... eller endeløst tysk boldtrilleri

Med en fantastisk flot scoring af matchvinder Saúl tager Atlético Madrid en 1-0 sejr med til returen på det imponerende Allianz Arena. Vi skal nok forvente, at den urokkelige Atlético-bus bliver solidt parkeret foran Oblaks mål, og det spanske mandskab vil give endnu en forsvarslektion og den defensive organisation skal føre Atlético Madrid til finalen.

Efter Atléticos tidlige mål var Bayern München nok ikke vildt utilfredse med at forlade Vicente Calderon med et smalt nederlag. Pep Guardiola kan også finde masser af optimisme i statistikken, der viser en boldbesiddelse på hele 75% til Bayern efter de 90 minutter i den spanske hovedstad.

Atlético-træner Diego Simeone ser ud til at få anfører Diego Godín klar igen, og han kan blive en nøglespiller i luftspillet og som den erfarne styrmand i forsvarskæden. Men kan Atlético Madrid overleve det forventede Bayern-bombardement eller bliver Atlético-forsvaret smadret til atomer?

Når Bayern Münchens offensive stjerner rammer dagen, så skabes der chancer på stribe og med skarpe Thomas Müller og Robert Lewandowski i front, så havner kuglen ofte i netmaskerne.

Men får det tyske super-mandskab ikke fart nok i kombinationerne, så vil Atlético Madrid-spillerne nå at komme på plads i defensiven, og så vil Bayern München få rigtigt svært ved at skabe åbne målchancer.

Tirsdag den 3. maj kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Bayern München
Uafgjort Atlético Madrid
1,62 4,10 6,30
Scandic Bookmakers
Cashpoint
Unibet

Kvalificerer sig til finalen:

Bedste odds Bookmaker
Bayern München 2,25
Tipico
Atlético Madrid 1,73
888sport

Atlético Madrid scorer ikke: odds 2,10 hos Betsafe

Man må forvente, at Bayern München sætter sig tungt på kampen og bliver spildominerende i jagten på sejren. Samtidig skal tyskerne dog passe på ikke at forære et vigtigt udebanemål til Atlético Madrid. Mon ikke Atlético Madrid investerer ganske få spillere i offensiven og holder mange mand bag bolden; specielt ved stillingen 0-0?
Værdi-pilen lander på rent bur til Bayern og Manuel Neuer.

Bayern bomber og hold øje med kort-specials

Bookmakerne har Atlético Madrid som favoritter, men jeg ser det egentlig som en ret åben fight om finalepladsen. Det lader derfor til, at værdien er på odds 2,25 hos Tipico for Bayern München går videre til finalen.

Vi så i kvartfinalerne, hvordan Barcelona kom frem til voldsomt mange, og ret store målchancer (som Messi, Neymar og Suarez så oftest misbrugte), men med bare en smule skarphed fra katalanerne, ville Atlético Madrid være elimineret.

Jeg tror ikke, at Atlético Madrid vil kunne holde Bayern fra fadet, og jeg forventer, at tyskerne skyder med skarpt.

Jeg vurderer dog, at odds 2,10 for Atlético Madrid ikke scorer i kampen er et lidt bedre spil, men der er bestemt også opbakning herfra til at satse på Bayern skal med til finalekampen på San Siro den 25. maj.

Det kunne desuden også være interessant at kigge nærmere på odds for boldbesiddelse og kort-specials, da Atlético Madrid-spillerne nok må bruge alle midler for at stoppe Bayern-stjernerne.

Ronaldo sender Real Madrid i finalen

I første semifinalekamp kunne Manchester City ikke brage igennem Real Madrid-defensiven, hvor en stærk Pepe stoppede de engelske profiler. Den lille Sergio Agüero virkede ikke til at være helt i topform, Kevin de Bruyne slog frustreret op i banen og Manchester City savnede kreativitet efter David Silva måtte udgå allerede i første halvleg.

Imens virkede Real Madrid ganske godt tilfredse med at vente med at lukke op for posen til returkampen, så der var langt mellem højdepunkterne. Det endte da også med, at City-fansene måtte acceptere det blot blev til 0-0 mod Ronaldo-løse Real Madrid.

Den portugusiske superstjerne var savnet til at sætte gang i den spanske kongeklub, men mon ikke Real-manager Zinedine Zidane arbejder på højtryk for at få Ronaldo klar til denne afgørende returkamp.

Onsdag 4. maj kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Real Madrid
Uafgjort Manchester City
1,62 4,25 6,00
888sport
Unibet
Tipico

Kvalificerer sig til finalen:

Bedste odds Bookmaker
Real Madrid 1,45
Betsafe
Manchester City 2,90
888sport

Real Madrid går videre til odds 1,45 hos Betsafe

Forventningspresset er på Real Madrid, der dog virker rigtig godt kørende under Zidane. Vi så Wolfsburg blive spillet ud af banen og mon ikke Real Madrid også vil komme blæsende fra første fløjt. Hvis Yaya Touré, David Silva og Vincent Kompany havde været i topform, så havde Manchester City haft markant bedre chancer for at bringe sig i Champions League-finalen.
Bliver Ronaldo ikke klar, kan Real Madrid-offensiven blive lammet, men værdien peger på den spanske storklub.

Det er da også Real Madrid, der er udpeget som favorit til at vinde Champions League-finalen. Er I enige med bookmakernes vurdering, eller hvem har I mest fidus til går hele vejen og snupper det eftertragtede CL-trofæ?

Champions League Vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
Real Madrid 2,95
Unibet
Atlético Madrid 3,40
Betsafe
Bayern München 3,50
888sport
Manchester City 7,75
NordicBet

Kom meget gerne på banen med jeres CL-fiduser og spilidéer.