Den danske landsholdsprofil Pierre-Emile Højbjerg er ikke inde i varmen hos Tottenham-manager Ange Postecoglou og derfor kan danskeren søge mod en ny klub i januar-vinduet for at jagte fast spilletid. Du kan her se bookmakernes transferodds for Højbjerg.

Se alle transferodds hos Unibet

Der er vedvarende transferrygter om Pierre-Emile Højbjerg, der i denne sæson kun er startet inde i 4 af de 20 spillerunder i Premier League 2023/2024.

Hos Tottenham sidder Yves Bissouma på stampladsen på den centrale midtbane og Højbjerg er røget et par pladser ned i hierakiet. Samtidig skulle manager Ange Postecoglou være interesseret i at hente Chelsea-stjernen Conor Gallagher.

Så den 28 årige danske midtbanespiller er røget på transferlisten og ser ud til at skulle finde en ny klub i dette transfervindue?

Transfer-odds: Hvor spiller Pierre-Emile Højbjerg den 3. februar?

Pierre-Emile Højbjerg - Spillerens klub denne dato - 3. februar

Special Højeste odds Bookmaker
Tottenham 1,40
Atlético Madrid 5,00
Juventus 7,00
AC Milan 7,00
PSG 11,00
Barcelona 16,00

Transfer-odds: Conor Gallagher

Hvis Pierre-Emile Højbjerg forlader Tottenham, så kan det sætte gang i forhandlinger om Chelsea-spilleren Conor Gallagher, der måske kunne lokkes til at trække i Spurs-trøjen.

Conor Gallagher- Spillerens klub denne dato - 3. februar

Special Højeste odds Bookmaker
Chelsea 1,20
Tottenham 3,00
Newcastle 9,00

Højbjerg sidder fast på Spurs-bænken

Pierre-Emile Højbjerg har masser af Premier League-kampe i benene efter kom til Southampton op til 2016/2017-sæsonen og etablerede sig straks som profil på St. Mary's Stadium.

De solide præstationer førte til at Tottenham hentede Højbjerg til London i sommeren 2020. I de første 3 sæsoner hos Tottenham har danskeren været stamspiller og fået fuld spilletid i stort set samtlige kampe.

Det ændrede sig dog med ansættelsen af manager Ange Postecoglou, der ikke vil satse på danskeren som omdrejningspunkt på midtbanen. Den nuværende position som bænkevarmer er uvant for Højbjerg, der indtil videre ikke er lykkes med at kæmpe sig til fast spilletid.

På det danske landshold er Pierre-Emile Højbjerg blandt de bærende profiler og sikker mand på Kasper Hjulmands holdkort. Det er vigtigt, at Højbjerg får masser af spilletid og kommer til sommerens EM-slutrunde i storform.

Højbjerg virker også selv opsat på nye udfordringer og har fået ny agent efter det ikke lykkes at finde en ny klub i sommerens transfervinduet.

Kan Højbjerg og Spurs vinde på Old Trafford?

Næste opgave for Tottenham og Pierre-Emile Højbjerg bliver Premier League-opgøret mod Manchester United med den tidligere Spurs-spiller Christian Eriksen og landsholdskollega Rasmus Højlund.

Der er kampstart på søndag den 14. januar kl. 17:30.

Manchester United - Tottenham

Ofte stillede spørgsmål

🔎I hvilken klub spiller Pierre-Emile Højbjerg?
Pierre-Emile Højbjerg spiller i den engelske Premier League-klub Tottenham.

🔎Hvor mange landskampe har Pierre-Emile Højbjerg spillet?
Det er indtil videre blevet til 65 kampe i landsholdstrøjen for Pierre-Emile Højbjerg, der har scoret 5 mål for Danmark.