I BetXperts optakt til PAOK – FCK får du odds, trupnyt og bud på startopstillinger. Kampen er uhyre vigtig, da den meget vel kan være med til at bestemme, hvem der vinder Gruppe F. 

Her får du BetXperts optakt med odds til opgøret PAOK – F.C. København. ”Løverne” dummede sig i det omvendte opgør for 14 dage siden, da de fik et direkte rødt kort efter otte minutter. Det resulterede i et 1-2-tab. Nu skal holdet revanchere sig – forhåbentlig med 11 mand på banen hele kampen. 

Odds på PAOK – F.C. København hos MarathonBet

Nederst i denne PAOK – FCK optakt får du seneste trupnyt og bud på startopstillinger.

For nye spillere: Få 500-kroners risikofrit spil til CL, EL eller UECL hos Mr Green* 

  • Gå til MrGreen.dk og opret en konto - det tager under 5 minutter
  • Tilmeld dig kampagnen "Et 500 kr. risikofrit spil til 4. runde af CL, EL eller UECL!"
  • Indbetal præcis 100, 200, 300, 400 eller 500 kroner, og spil dem i ét spil på en/flere kamp(e) fra Champions League, Europa League og/eller Conference League - det skal være ét spil, enten et singlespil eller én multikupon
  • Husk, at spillet skal være dit første bet hos Mr Green* - laver du andre spil inden, kan du ikke kvalificere dig til dette tilbud
  • Du får hele indsatsen retur, hvis du taber på dit bet
  • Du bestemmer selv dit væddemål på kampen(ene) - det skal bare være spil udelukkende fra de tre europæiske turneringer, der spilles her i midtugen
  • Der er ingen omsætningskrav på en eventuel gevinst

Få dit 500-kroners risokofrie spil her

Odds på PAOK – FCK

BetXpert har fundet markedets bedste odds til PAOK – FCK. Opgøret spilles tordag klokken 21.00 og kan følges på TV 2 Sport X samt streamingtjenesten TV 2 Play via abonnementet Favorit + Sport. 

Odds på PAOK - FCK (1X2) Højeste odds Bookmaker
PAOK Thessaloniki 2,35
Uafgjort 3,50
F.C. København 3,25
Odds på PAOK - FCK (Asian handicap) Højeste odds Bookmaker
PAOK (Asian 0) 1,70
FCK (Asian 0) 2,33
Odds på PAOK - FCK (over/under 2,5 mål) Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,00
Under 2,5 mål 1,88
Odds på PAOK - FCK (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,78
Nej 2,10
Odds på PAOK - FCK (målscorerodds) Højeste odds Bookmaker
Karol Swiderski scorer 2,87
Chuba Akpom scorer 3,30
Andrija Zivković scorer 5,00
Diego Biseswar scorer 5,50
Vieirinha scorer 7,50
Jonas Wind scorer 3,50
Pep Biel scorer 5,00
Jens Stage scorer 6,00
Lukas Lerager scorer 7,00
Kevin Diks scorer 7,00
David Khocholava scorer 20,00
Nicolai Boilesen scorer 26,00
Victor Kristiansen scorer 26,00

OBS: Odds på PAOK – F.C. København er fra tirsdag den 2. november klokken 11.25.

Bookmakernes PAOK – FCK odds er ikke just opmuntrende læsning, hvis vi tager de rød-hvide briller på. PAOK er nemlig favoritter og står i odds 2,35 hos Danske Spil. Dette alt imens du får odds 3,25 på FCK hos 888sport. Et uafgjort resultat belønnes med odds 3,50 hos bwin*

Jonas Wind har scoret i de seneste to kampe efter en mindre scoringspause. Den danske landsholdsangriber bliver troligt meget vigtig torsdag aften, hvis FCK skal have noget med hjem til hovedstaden. Angriberen tager desuden straffespark for FCK – en disciplin, han mestrer meget godt. Tror du på, at Jonas Wind scorer torsdag aften, kan du hente odds 3,50 hos Betfair Sportsbook*

PAOK

PAOK Thesaloniki er godt kørende med blot ét nederlag i de seneste ti kampe. I weekenden vandt holdet med 4-1 hjemme over Apollon Smirnis, som ligger nummer 13 ud af 14 hold. I forrige kamp led PAOK et for tiden sjældent nederlag, da de tabte med 1-2 ude mod Olympiakos. 

Sådan er det gået, siden grækerne tog til Parken og vandt med 2-1 for to uger siden. 

Sådan her skrev vi ydermere om PAOK i optakten for 14 dage siden:

Lad os derfor lige tage et hurtigt kig på nogle af PAOK-spillerne. Der er nemlig flere kendte navne i truppen. Det største navn er Shinji Kagawa. Den tidligere Dortmund- og Manchester United-spiller har imidlertid ikke været meget på banen i indeværende sæson, og træneren ser ud til at have mistet troen på ham fuldstændig. Faktisk så meget, at han end ikke er registreret til de europæiske kampe.  

I truppen finder vi også Parma-lejesvenden Jasmin Kurtić. Den centrale midtbanespiller fra Slovenien er for det meste fast mand og kan meget vel starte inde i denne kamp.

I truppen finder vi også navne som Omar El Kaddouri, som har klubber som Napoli og Torino på cv’et, Chuba Akpom, Diego Biseswar og Nélson Oliveira. Ikke alle lige kendte navne, men de skal nok få en klokke til at ringe hos en del fodboldelskere. 

Fælles for størstedelen af de udenlandske store navne i truppen er imidlertid, at de er i 30’erne og har haft deres bedste tid rent fodboldmæssigt. Ergo kan man godt lidt sammenligne denne opgave med kampene mod de tyrkiske hold Istanbul Başakşehir og Sivasspor. Dette kom F.C. København som bekendt meget godt ud af. 

Der er dog et mindre aber dabei: Ifølge Transferfermarkt.com er PAOK’s trup 439 millioner kroner værd, mens FCK’s ligger på 352 millioner kroner.

Til sammenligning er Istanbul Başakşehirs trup i dag vurderet til 323 millioner, mens Sivasspors ligger på 205 millioner kroner. 

Ergo bør man med rette kunne forvente, at der trods alt er lidt mere kvalitet i PAOK-holdet, end tilfældet var det med de to tyrkiske mandskaber."

PAOK's tre første kampe i Conference League resulterede i en 2-0-sejr ude over Lincoln Red Imps, et 1-1-resultat hjemme mod Slovan Bratislava og en 2-1-sejr ude over FCK. 

Med sejren over FCK har PAOK lagt sig i spidsen af Gruppe F. Grækerne har syv point, mens FCK har seks, Slovan Bratislava fire og Lincoln Red Imps nul. Ergo er dette et meget vigtigt opgør om gruppens 1.-plads. 

F.C. København

Tingene kører ikke helt lige så glat i FCK, som det er tilfældet i PAOK. Københavnerne har tabt fire ud af deres seneste ti kampe, heriblandt 1-2-nederlaget til netop det græske hold for to uger siden. 

Efter det skuffende nederlag i Conference Leage skulle de hvidklædte aktører spille lokalderby ude mod Brøndby IF. Det gik ikke meget bedre, og faktisk endte holdet med at tabe 1-2 igen. 

Så var det straks mere positivt for Jess Thorups tropper, da de i weekenden slog Vejle med 3-0 hjemme i Parken. Hvad ydermere positivt er for FCK, at Jonas Wind atter har fået gang i målscoringen. Efter en længere målpause i Superligaen har angriberen nu scoret i to Superliga-kampe i træk. 

Den målfarlighed får det danske hold uden tvivl brug for torsdag aften, når de spiller den på papiret sværeste kamp i Conference Leagues Gruppe F. 

Holdet døjer imidlertid stadig med en del skader, hvilket gør opgaven endnu sværere for dem. Læs mere herom i trupnytafsnittet. 

Med tabet mod PAOK for to uger siden har FCK smidt 1.-pladsen og i stedet overladet den til netop PAOK. Grækerne har syv point, mens FCK har seks, Slovan Bratislava fire og Lincoln Red Imps nul. Ergo er dette et meget vigtigt opgør om gruppens 1.-plads. 

PAOK – FCK: trupnyt

Her i optakten til PAOK – F.C. København får du selvfølgelig også seneste trupnyt og bud på startopstillinger. Vi lægger ud med hjemmeholdet fra Grækenland.

PAOK
Ifølge Transfermarkt.com må grækerne undvære Sidcley (venstreback), som scorede til 1-0 i opgøret for to uger siden. Herudover også offensivspilleren Alexandru Mitrita samt angriberen Nélson Oliveira. 

Bud på PAOK’s startopstilling (4-2-3-1)
Paschalakis; Vieirinha, Michailidis, Varela, L. Taylor; El Kaddouri/Kurtić, Schwab; Biseswar, Augusto, Zivković; Swiderski/Akpom

F.C. København
Jess Thorup må fortsat se bort fra midtbane-esserne Carlos Zeca og Rasmus Falk. Sidstnævnte kan muligvis snart være på græs igen, men der går nok en uge eller to endnu. Herudover forventes angriberen Kamil Wilczek også fortsat at være ukampdygtig. 

David Khocholava måtte udgå med en skade i weekendens kamp mod Vejle. Det vides endnu ikke, om georgieren bliver klar til denne kamp. 

Lukas Lerager afsonede karantæne mod Vejle. Den tidligere Viborg FF-spiller er nu igen til rådighed for Jess Thorup. Ísak Bergman Jóhannesson var ude med sygsom i weekenden. 

Kamil Grabara afsoner karantæne grundet det direkte kort, han modtog for 14 dage siden. 

Bud på FCK’s startopstilling (4-2-3-1):
Johnsson; Kristiansen, Boilesen, Khocholava/Gabrielsen, Ankersen; Lerager, Stage; Bøving, Biel, Diks; Wind

Hakon Arnar Haraldsson fik en fantastisk start-debut, da han scorede til 2-0 mod Vejle. Med Lukas Leragers tilbagevenden til kamptruppen må islændingen dog formentlig starte på bænken torsdag aften. 

BetXpert regner nemlig med, at Pep Biel, der spillede central midtbane med Jens Stage mod Vejle, kommer tilbage på sin 10’er-position, som Haraldsson spillede i weekenden. Lukas Lerager forventes at blive smidt ind ved siden af Jens Stage i det centrale maskinrum. 

Jess Thorup kunne også vælge en endnu større rokade, så opstillingen vil komme til at således ud:

Johnsson; Kristiansen, Boilesen, Khocholava/Gabrielsen, Diks; Lerager, Biel; Bøving, Haraldsson, Stage; Wind

Og så har vi endda ikke kommet med bud på, hvordan opstillingen kan se ud, hvis Ísak Bergman bliver klar. Det skal blive interessant at se, hvad Jess Thorup vælger.