I BetXperts optakt til Røde Stjerne – FCM får du odds, trupnyt og bud på startopstillinger. Det omvendte opgør endte 1-1 i Herning for 14 dage siden. 

Her får du BetXperts optakt med odds til Røde Stjerne – FC Midtjylland. ”Ulvene” var igen bedst i en europæisk hjemmekamp, da de for to uger siden desværre atter ikke fik fuldt udbytte af overtaget. 1-1 endte det første opgør mellem disse to hold således. Nu skal Bo Henriksen og kompagni en tur til Beograd, hvor opgaven bliver endnu vanskeligere. 

Odds på Røde Stjerne – FCM hos ComeOn

Nederst i denne Røde Stjerne – FC Midtjylland optakt finder du trupnyt og bud på startopstillinger.

Odds på Røde Stjerne – FC Midtjylland

Herunder har BetXpert samlet markedets bedste odds til Røde Stjerne – FC Midtjylland. Opgøret sparkes i gang torsdag aften klokken 21.00 og kan følges på TV 2 SPORT eller via streamingtjenesten TV 2 Play med abonnementet Favorit + Sport. 

Odds på Røde Stjerne - FCM (1X2) Højeste odds Bookmaker
Røde Stjerne 1,90
Uafgjort 3,80
FC Midtjylland 4,25
Odds på Røde Stjerne - FCM (Asian handicap) Højeste odds Bookmaker
Røde Stjerne (Asian -0,5) 1,89
FC Midtjylland (Asian +0,5) 2,00
Odds på Røde Stjerne - FCM (over/under 2,5 mål) Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,00
Under 2,5 mål 1,90
Odds på Røde Stjerne - FCM (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,86
Nej 2,05
Odds på Røde Stjerne - FCM (målscorerodds) Højeste odds Bookmaker
El Fardou Ben scorer 3,10
Loïs Diony scorer 3,00
Milan Pavkov scorer 3,30
Mirko Ivanic scorer 4,00
Pione Sisto scorer 5,80
Victor Lind scorer 4,40
Gustav Isaksen scorer 5,50
Evander scorer 5,50
Raphael Onyedika scorer 9,50
Erik Sviatchenko scorer 12,00

OBS: Odds på Røde Stjerne – FCM er fra onsdag den 3. november klokken 11.29.

Odds på Røde Stjerne – FCM hos Onsidebetting

Bookmakernes odds på Røde Stjerne – FC Midtjylland viser os, at det godt kan blive en svær opgave for midtjyderne. Bedste odds på Røde Stjerne er 1,90 hos Tipwin*, mens bedste odds på FCM er 4,25 hos Unibet*. Er du mest til krydset, kan du få odds 3,80 hos ComeOn*

Røde Stjerne (Crvena Zvezda)

Røde Stjerne topper denne Europa League Gruppe F. Serberne har syv point for tre kampe, hvilket er ét mere end SC Braga. FC Midtjylland har to point, mens Ludogorets har ét. 

Dermed befinder hjemmeholdet sig i en gunstig position i forhold til at gå videre fra gruppen. Stillingen betyder også, at serberne formentlig lever fint med et remis, hvis det er den vej, kampen går. De vil naturligvis gerne vinde gruppen, men får de uafgjort her, så er avancementet næsten sikret – særligt hvis Braga samtidig formår at vinde hjemme over Ludogorets. 

Dog er der det faktum, at det i år virkelig kan betale sig at gå efter 1.-pladsen, da du så kvalificerer dig direkte til ottendedelsfinalerne. Toerne skal først spille sekstendelsfinale mod et hold fra Champions League. Du kan læse mere om turneringsstrukturen i BetXperts Europa League optakt

Der er da heller ikke mange årsager til, at Røde Stjerne ikke skulle tro på og gå efter sejren her. I hvert fald ikke fra kampens begyndelse. Holdet er nemlig i storform med kun ét nederlag i de seneste 15 kampe. Det kom i forrige kamp, hvor de lidt overraskende tabte med 1-2 ude mod Radnik Surdulica, som ligger nummer 12 ud af 16 hold i den hjemlige liga. 

Hvad der yderligere er vand på hjemmeholdets mølle er, at de for nyligt har fået gang i tre af deres stjernespillere igen. Det drejer sig om Aleksandar Ketai, Milan Pavkov og det tidligere Ajax Amsterdam-talent Richairo Živković. De to førstnævnte scorede begge, da holdet i weekenden vandt med 3-0 ude over FK Radnicki 1923. 

FC Midtjylland

FC Midtjyllands pointhøst har været skuffende indtil nu. Midtjyderne var klart bedre end både Ludogorets og Røde Stjerne, da de gæstede MCH Arena. Alligevel blev det kun til to gange 1-1. Hertil kommer, at holdet ganske som ventet tabte ude mod Braga. Sidstnævnte er der ingen skam i, men de to hjemmekamp skulle have resulteret i fire eller seks point.

Det gjorde de ikke, og dermed er FC Midtjylland maksimalt pressede til denne kamp. Hvis danskerne skal nære det mindste realistiske håb om at gå videre i Europa League, så skal der død og pine en sejr på bordet. Et uafgjort resultat kan vise sig brugbart i forbindelse med 3.-pladsen, som giver adgang til sekstendedelsfinalerne i Conference League. 

Heldigvis for FC Midtjylland og den danske koefficient, så er "Ulvene" i fin form og vil helt sikkert tro på egne evner, når de torsdag skal bide skeer med Røde Stjerne. Ligesom aftenens modstander så taber FCM også utrolig sjældent for tiden. Blot to ud af de seneste 15 kampe er endt med nul point. 

I weekenden tog holdet til Kronjylland og besejrede de ellers så stærke randrusianere med 3-1. Her var særligt Raphael Onyedika god. Midtbanemanden scorede to gange og lagde op til 3-1-målet, som Evander satte ind. 

Sejren over Randers var en god generalprøve og optakt til dette svære møde mod Røde Stjerne Beograd. Niveauet og intensiteten får dog et nyk eller to op i Serbiens hovedstad. 

Røde Stjerne – FCM: trupnyt

I optakten til Røde Stjerne – FCM får du naturligvis også seneste trupnyt og bud på startopstillinger.

Røde Stjerne
Hjemmeholdet må undvære offensivspilleren Veljko Nikolić. Han er imidlertid kun reserve i denne sæson, hvorfor det ikke har den store betydning. Serberen var ellers god og bidrog med masser af mål og assists i fjor, men af årsager ukendte for BetXpert har han ikke spillet ret meget i indeværende sæson. 

Bud på Røde Stjernes startopstilling (4-1-4-1):
Borjan; Rodić, Dragovic, Erakovic, Gobeljic; Sanogo; Katai, Kanga, Ivanic, Falco; Diony/Ben/Pavkov 

FC Midtjylland
Bo Henriksen må fortsat undvære topscorer Júnior Brumado og Daniel Høgh. Jens-Lys Cajuste er tvivlsom. 

Bud på FCM’s startopstilling (3-5-2):
Olafsson; Juninho, Sviatchenko, Dalsgaard; Paulinho, Evander, Onyedika, J. Andersson; Sisto, Isaksen