Hvad skete der i sports- og bettingbranchen i uge 4? Paddy Power-stunt, matchfixing, Anelka-ballade, etc. Læs BetXperts ugentlige nyheds-opsamling...

20/1 Ballade ved Swansea-træning

Politiet blev tilkaldt til Swansea´s anlæg, hvor Chico Flores ved fredagstræningen skulle have truet holdkammerat Garry Monk med en mursten. Michael Laudrup valgte alligevel at benytte Chico Flores i weekendens 3-1 nederlag til Tottenham, hvor den spanske forsvarsspiller scorede selvmål.

Læs mere

20/1 Gala Coral med underskud trods rekordomsætning

Trods en stigning i omsætningen måtte den britiske spiludbyder Gala Coral indkassere et underskud på 206 millioner pund i periode sept´12 til sept´13. Underskuddet skyldes bla. afskrivning i forbindelse med salg af 19 kasinoer.

Læs mere

20/1 Dansk agentforening er blevet opløst

De danske fodboldagenter har valgt at nedlægge deres interesseforening, som ellers blev oprettet efter ønske fra DBU.

Læs mere

20/1 Ny anti-korruptionsenhed oprettet i Spanien

For at bekæmpe matchfixing og ulovlig betting har den spanske fodbold-organisation (LFP) oprettet en ny anti-korruptionsenhed.

Læs mere

20/1 Makedonien opretter statsmonopol på onlinebetting

Den makedonske stat har valgt at blokere udlandske spiludbydere, og statskontrollerede State Video Lottery får dermed monopol på online-bettingen.

Læs mere (betalingsside)

20/1 FIFA præsident-kandidat foreslår orange kort

Jerome Champagne, der stiller op som kandidat til posten som FIFA præsident, anbefaler at give dommeren mulighed for at idømme en spiller en timeout-straf på sidelinien ved at indføre et orange kort.

Læs mere

20/1 West Bromwich-sponsor stopper efter Anelka-hilsen

West Bromwich Albion-sponsoren Zoopla har valgt at stoppe sit sponsorat i skuffelse over, at Premier League-klubben benytter Nicolas Anelka efter hans kontroversielle "quenelle"-hilsen.

Læs mere

21/1 Internet-udbydere afviser at blokere for spillesider

De engelske spillemyndigheder vil have blokeret for spiludbydere uden licens, men dette afvises af internet-udbyderne, der kræver en dommerkendelse for at blokere for adgangen til spillesiderne.

Læs mere

21/1 Chelsea præsenterer ny bettingpartner

Den britiske bookmaker Coral har indgået et samarbejde med Chelsea om at blive ny bettingpartner med Premier League-klubben. Der vil fremover blive tilbudt specielle tilbud til Chelsea-fans.

Læs mere

21/1 Stor fremgang for William Hills amerikanske afdeling

William Hill´s amerikanske afdeling i Las Vegas sluttede stærkt af i sidste kvartal af 2013, og de kunne notere en fremgang i overskuddet på hele 150% i forhold til 4. kvartal af 2012.

Læs mere

22/1 Paddy Power i nyt reklame-stunt

Det vakte opsigt blandt United-fansene, da den irske bookmaker Paddy Power satte en boks med en voksfigur af Alex Ferguson op foran Old Trafford.

Læs mere

22/1 Anelka opfordrer FA til at droppe Quenelle-sagen

Den franske angriber Nicolas Anelka afviser, at hans Quenelle-fejring var antisemitisk og anbefaler via Facebook, at det engelske fodboldforbund FA dropper sagen imod ham.

Læs mere

22/1 Staldtips giver bookmakerne million-tab

Den tidligere trav-træner Barney Curley havde fire sikre staldtips, som medførte et regulært betting coup og bookmakerne indkasserede et tab på omkring 2 millioner pund på de fire løb.

Læs mere

22/1 Tidligere Betfair-ansatte indblandet i ‘court siding’-sag

Daniel Dobson fra Sporting Data blev anholdt ved Australian Open med skjult elektronisk udstyr til at viderebringe opdateringer fra tenniskampene for at sikre et 10-sekunders forspring. De tre grundlæggere af Sporting Data har tidligere været ansat hos Betfair*.

Læs mere

22/1 Matchfixing-sag i Indien

Fem spillere og manageren for Mumbai FC blev tilbudt store pengesummer for at tabe kampe i den indiske I-League.

Læs mere

23/1 Ny licens-deadline i Tyskland

De tyske spillemyndigheder vil blot uddele 20 spillelicenser, og efter en del vanskeligheder har de ansøgende spiludbydere nu fået indtil den 14. marts til at anmode om en licens.

Læs mere

23/1 Barcelona-præsident går af efter mulig Neymar-svindel

Sandro Rosell har valgt at trække sig som præsident efter undersøgelser af den kontroversielle Neymar-handel, hvor der kan have været betalt penge under bordet for den brasilianske boldkunstner.

Læs mere

23/1 Cash-out funktion nu også til William Hill-mobilkunder

Den britiske bookmaker William Hill lancerer nu en 'Cash in My Bet'-funktion til deres mobilkunder, der ønsker at afslutte deres bets før afslutningen af kampen.

Læs mere

23/1 IOC vil overvåge bettingmarkedet ved vinter-OL

Den Internationale Olympiske Komité har indgået et samarbejde med Nevada Gaming Control Board, der skal overvåge bettingmarkedet og forhindre ulovlig betting og matchfixing ved vinter-OL i Sochi.

24/1 Esbjerg Energy fyrer tre spillere for matchfixing

Ishockeyklubben Esbjerg Energy har valgt omgående at fyre topscoreren Kirill Starkov, canadiske Tyler Mosienko og målmanden Dennis Jensen efter at have opdaget at de tre spillere havde bettet på, at modstanderen Rungsted ville score i første periode.

Læs mere