Hvad skete der i sports- og bettingbranchen i uge 3? FIFA frygter VM-matchfixing, William Hill har overskud, etc. Læs BetXperts ugentlige nyheds-opsamling...

12/1 Syndikat-mistanke ved League One-kamp

Politiet tilbageholdte en kinesisk mand i League One-kampen mellem Coventry-Crawley Town, da der var mistanke om, at han videregav kamp-info videre til spillesyndikater.

Læs mere

13/1 FIFA frygter matchfixing-mafia ved VM

Der er fokus på matchfixing ved den kommende VM-slutrunde, hvor FIFA vil have sikkerhedsagenter placeret på stadionerne og desuden overvåge bettingmarkedet og sociale medier.

Læs mere

13/1 Britiske bookmakere tabte 25 millioner pund i weekenden

Fodboldbetternes favoritter vandt på stribe i weekendens Premier League-kampe og så måtte bookmakerne indkassere deres største tab nogensinde. Sportsbetterne menes at have vundet op imod 25 millioner pund på de engelske favoritsejre.

Læs mere

14/1 Zynga lancerer poker på Facebook

Det er fremover muligt at spille real-money poker på Facebook efter ZyngaPlusPoker er sendt ud på det sociale medie.

Læs mere

14/1 Fejlkendelser sender Premier League-dommer på sidelinien

Dommer Mike Jones udlod at udvise Newcastle-spilleren Mapou Yanga-Mbiwa, der i opgøret mod Manchester City slagtede Samir Nasri. Newcastle var heller ikke tilfredse med dommer-indsatsen efter scoringen fra Cheik Tioté blev vinket offside. Mike Jones er nu blevet degraderet til 4. dommer i weekendens opgør mellem Sunderland og Southampton.

Læs mere

14/1 Forventning om markant stigning i sportsbetting og mobil-betting

En ny H2-rapport vurdere, at i 2018 vil sportsbetting og mobil-betting stå for op til 45% af gambling-indtægterne. En voldsom stigning, da tallene fra 2012 viste, at kun 18% af gambling-indtægterne blev hentet på sportsbetting og mobil-betting.

Læs mere

14/1 Stor erstatning til fodbold-fans efter ulovlige anholdelser

Politiet handlede ulovligt, da de efter Brøndby-FCK kampen den 1. december valgte at foretage masseanholdelser af ialt 484 FCK-fans. De får nu hver 2.500 kr. i erstatning.

Læs mere

14/1 Frankrig: Fortsat nedgang i poker, men stigning i sportsbetting

De franske spillemyndigheder har offentliggjort tal, der viser en poker-nedgang på 23% i omsætningen for 4.kvartal (fald i overskud på 13% for hele 2013). Online sportsbetting har derimod oplevet en fremgang i omsætningen på 20% i 2013.

Læs mere

15/1 Better anholdt ved Australian Open for ulovlig betting

En 22-årig britisk tennisbetter blev anholdt på Melbourne Park ved Australian Open og tiltalt for "courtsiding". Det er ikke tilladt, at livebette fra lægterne ved tennisturneringer, og der er straf på op til 10 års fængsel.

Læs mere

15/1 Første måned med online gambling i New Jersey gav 7,4 millioner dollars

Anført af Caesars Interactive og Trump Taj Mahal hentede spiludbyderne i New Jersey ialt 7,4 millioner dollars i den første måned med den nye online gambling-lovgivning.

Læs mere (betalingsside)

16/1 Danske Spil* nu med odds for E-sport

Med lanceringen af spil på League of Legends tilbyder Danske Spil* for første gang nogensinde odds på E-Sport. Senere vil der også tilbydes odds på spil som First Blood og CounterStrike.

Læs mere

16/1 Ladbrokes forventer 2013-regnskabet lever op til målsætningerne

Den britiske bookmaker forventer at kunne præsentere et overskud for 2013 på mellem 129,8 til 151 millioner pund, hvilket følger målsætningen for året. Ladbrokes kommer med deres 2013 årsrapport den 25. februar.

Læs mere

16/1 Formel1-boss træder tilbage efter bestikkelsessag

Bernie Ecclestone har forladt posten som Formel1-bestyrelsesformand efter anklager om bestikkelse. Ecclestone risikerer op til 10 års fængsel i en bestikkelsessag om 27 mio. pund. i forbindelse med salg af Formel1-rettigheder.

Læs mere

16/1 Oddschecker lancerer ny mobil-app

Det skulle fremover blive nemmere at finde frem til de bedste odds med den nye Oddschecker-app.

Læs mere (betalingsside)

17/1 AaB klager over Brøndby til DBU

Brøndby underrettede ikke AaB inden de henvendte til nordjydernes guldfugl Kasper Kusk. AaBs sportschef Allan Gaarde mener derfor, at Brøndby har overtrådt reglerne, og derfor har AaB tænkt sig at klage til DBU´s Disciplinærudvalg.

Læs mere

17/1 William Hill med overskud på 334 millioner pund i 2013

Med en 30% stigning i overskuddet for online sportsbetting i 4. kvartal sluttede William Hill året stærkt af. Mobil-betting steg 97% i forhold til 2012, og bidrog dermed til det samlede overskud på ialt 334 millioner pund.

Læs mere

17/1 Ayr United-angriber Michael Moffat idømt matchfixing-karantæne

Det skotske fodboldforbund har idømt Michael Moffat fra Ayr United en 6 spilledages-karantæne for at bette på egne kampe.

Læs mere

19/1 Putin forsikrer, Vinter-OL bliver uden korruption og ´gay-friendly´

Den russiske præsident Vladimir Putin afviste beskyldninger om korruption i forbindelse med afviklingen af det kommende Vinter-OL, hvor han også forsøgte at berolige påstyret efter Rusland gennemførte en lovgivning rettet mod homoseksuelle.

Læs mere