Superligaen er nået til 13. runde, der starter fredag aften, når FC Midtjylland hjemme møder AC Horsens. Og fredagens Superliga-kamp betyder samtidigt, at bwin* er ude med deres ugentlige fredagstilbud på Superligaen. 

Udeholdet AC Horsens har fået en rigtig godt start på Superliga-sæsonen. Efter 12 runder ligger de på 4. plads med 20 point. Det er to flere point end de forsvarende mestre fra FCK, mens det dog også er seks point efter FC Nordsjælland på førstepladsen. 

Horsens er ubesejrede i de fem seneste kampe i ligaen, hvor det er blevet til tre uafgjorte og to sejre. I alle kampe har de scoret mindst et mål, mens det faktisk er blevet til præcis to mål i fire af de fem kampe. 

Hjemmeholdet FC Midtjylland er bare et enkelt point efter førstepladsen, og de er også inde i en god stime resultatmæssigt. Her er det blevet til sejr i de fire seneste kampe i ligaen. 13 mål er scoret, mens kun to mål er lukket ind. Midtjyderne råder over et potent angreb, hvor specielt Onauchu og Sørloth har markeret sig med hver syv mål. 

Bwin* booster din gevinst med op til 250 kr., hvis AC Horsens scorer i kampen 

Hvis AC Horsens scorer mod FC Midtjylland i fredagens Superliga-opgær booster bwin* din gevinst med op til 250 kroner, hvis du samtidigt selv vinder på dit væddemål på kampen. 

Sådan kan du få fat i den boostede gevinst:

  • Gå til bwin her.
  • Timeld dig kampagnen under Min Konto / Mine Kampagner.
  • Placer et prematch-væddemål på FC Midtjylland - AC Horsen for mindst 10 kroner.
  • Hvis AC Horsen scorer mindst et mål i kampen, så booster bwin* din nettogevinst med 25 procent op til 250 kroner som en bonus, hvis dit eget væddemål på kampen også går hjem. 
  • Gevinstbonussen skal omsættes 3 gange til mindst odds 1,70 indenfor 60 dage. 
  • Regler og vilkår gælder

OBS: Nogle kunder kan være stærkt limiterede hos bwin* og derfor ikke have muligheden for at benytte tilbuddet.