Superligaen er nået til 14. runde, der starter fredag aften med et opgør i Aarhus, når FC Nordsjælland gæster AGF, der endnu ikke har vundet eller scoret under deres nye træner, David Nielsen. Fredagens Superliga-kamp betyder samtidigt, at bwin* er ude med deres ugentlige fredagstilbud på Superligaen. 

David Nielsen overtog AGF efter storsejren på 5-1 over Helsingør, men den tidligere Lyngby-træner har ikke fået den bedste start i det aarhusianske, hvor det først blev til et 0-2-nederlag på Ceres Park til hans tidligere hold, Lyngby. Her var AGF dog en mand i undertal i hele anden halvleg.  

I 13. runde blev det til et klart nederlag på 4-0 i Parken til FCK, der spillede en flot kamp - Verbic brændte endda et straffespark for FCK. 

Bwin* booster din gevinst med op til 250 kr., hvis AGF scorer over 1,5 mål i kampen 

Hvis AGF scorer mindst to mål mod FC Nordsjælland i fredagens Superliga-opgør på Ceres Park i Aarhus, booster bwin* din gevinst med op til 250 kroner, hvis du samtidigt selv vinder på dit væddemål på kampen. 

Sådan kan du få fat i den boostede gevinst:

  • Gå til bwin her.
  • Timeld dig kampagnen under Min Konto / Mine Kampagner.
  • Placer et prematch-væddemål på AGF - FC Nordsjælland for mindst 10 kroner.
  • Hvis AGF scorer over 1,5 mål i kampen, så booster bwin* din nettogevinst med 25 procent op til 250 kroner som en bonus, hvis dit eget væddemål på kampen også går hjem. 
  • Gevinstbonussen skal omsættes 3 gange til mindst odds 1,70 indenfor 60 dage. 
  • Regler og vilkår gælder

OBS: Nogle kunder kan være stærkt limiterede hos bwin* og derfor ikke have muligheden for at benytte tilbuddet.