Tirsdag aften skal FC Midtjylland forsøge at få en smule Champions League-oprejsning. Det bliver dog utroligt svært, da Liverpool er modstanderen på Anfield. BetXpert bringer her odds på kampen. 

Da Champions League-grupperne til årets gruppespil var udtrukket, kunne man fornemme begejstringen hos de danske mestre. Mødet med Liverpool både ude og hjemme. Flere i FC Midtjylland holder nemlig med Liverpool, så der var jubel at spore, da opgørene mod de engelske mestre var en realitet. Tirsdag aften gælder det så det første møde på et tomt Anfield. 


De to hold kommer til kampen med vidt forskellige Champions League-oplevelser. Liverpool sejrede med 1-0 i Amsterdam mod Ajax, mens FC Midtjylland fik en fodboldlektion mod Atalanta, der uden problemer vandt 4-0 på MCH Arena. Begge hold vandt smalle sejre i deres respektive ligaer i weekenden.

Champions League: Odds på Liverpool - Midtjylland

Nedenfor finder du de højeste odds på FC Midtjyllands kamp mod Liverpool på Anfield. Du kan se kampen på TV3+ og Viaplay, og der er kickoff tirsdag klokken 21.00. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Liverpool 1,14
Uafgjort 10,50
FC Midtjylland 31,00
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 1,29
Under 2,5 4,00
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 2,15
Nej 1,90
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Mohamed Salah scorer 1,46
Sadio Mané scorer 1,74
Diogo Jota scorer 1,84
Roberto Firmino scorer 2,30
James Milner scorer 3,80
Luca Pfeiffer scorer 4,33
Jordan Henderson scorer 5,75
Sory Kaba scorer 5,80
Trent Alexander-Arnold scorer 6,40
Pione Sisto scorer 8,50
Fabinho scorer 9,00
Anders Dreyer scorer 9,60
Awer Mabil scorer 10,50
Specialspil Højeste odds Bookmaker
Sadio Mané scorer og får et kort 8,00
Sory Kaba scorer på hovedstød 18,00
Mohamed Salah scorer udenfor straffesparksfeltet 13,00
Pione Sisto laver mindst én assist i kampen 11,00
Roberto Firmino scorer på hovedstød 6,30
Joe Gomez får et kort, og Liverpool taber 61,00
Pione Sisto scorer på frispark 38,00
Mohamed Salah scorer og laver en assist 5,10
Sadio Mané laver hattrick 14,00

Odds er senest opdateret mandag den 26. oktober klokken 10.07. 

BetXperts tipredaktør, Jesper Helmin, har et spilforslag ude på kampen. Han tror på, at der ikke kommer mål fra begge hold i kampen. Du kan læse spilforslaget i dets fulde længde her

Liverpool - FC Midtjylland - Begge hold scorer IKKE: Odds 1,90 hos Danske Spil*

Ekspert Jesper Helmin tror ikke på, at begge hold kommer på tavlen i tirsdagens Champions League-opgør. Han begrunder det blandt andet med, at Alisson er tilbage i målet, hvilket forstærker defensiven hos Liverpool, også selvom van Dijk er ude. 

Liverpool er storfavoritter

Det er næppe nogen overraskelse, at Liverpool er gigantiske favoritter til at vinde tirsdagens Champions League-opgør mod de danske mestre. Liverpool vandt i sidste uge med 1-0 mod Ajax på Johan Cruyff Arena på et klodset selvmål af argentinske Nicolás Tagliafico.

I weekenden stod Liverpool overfor Sheffield United i Premier League på Anfield i en kamp, hvor førstemålmand Alisson var tilbage mellem stængerne for første gang siden 28. september. Gæsterne kom foran efter 13 minutter på et straffespark sat ind af nordmanden Sander Berge. Straffesparket blev begået af Fabinho, der er flyttet ned i centerforsvaret efter Virgil van Dijks alvorlige korsbåndsskade, der kommer til at holde hollænderen ude resten af sæsonen. 

Liverpool kom tilbage i kampen ved en udligning sat ind af Roberto Firmino efter 41 minutter. Brasilianeren fulgte op på en returbold, som Sheffield United-keeper Aaron Ramsdale parerede ud til ham, efter englænderen i første omgang reddede Sadio Manés hovedstød. Liverpools nyindkøb Diogo Jota sikrede Liverpool sejren med sit fine hovedstødsmål til 2-1 i det 64. minut. Minuttet forinden havde Mohamed Salah også fået bolden i nettet, men det mål blev annulleret af VAR for offside. 

Det lykkedes også for FC Midtjylland at få lidt oprejsning i weekenden efter Champions League-debuten onsdag, hvor de ikke havde en chance mod Atalanta, der nemt vandt med fire mål i Herning. Det var tydeligt at se, at der var klasseforskel på de to mandskaber.

I lørdags gæstede Midtjylland Brøndby Stadion, og her var de undervejs bagud med 2-0, men et par Brøndby-fejl fik dem tilbage i kampen. Anders Dreyer reducerede til 1-2 og udnyttede stensikkert den gave, Kevin Mensah gav. 11 minutter senere udlignede Pione Sisto på et frispark, men Marvin Schwäbe i Brøndby-målet burde nok have taget den. Dybt inde i overtiden scorede Midtjylland så til 3-2, og her så Marvin Schwäbe endnu mere uheldig ud. Erik Sviatchenko headede bolden på overliggeren, og bolden røg ned på tyskerens hånd og hoved og ind over stregen. En klodset og uheldig situation. 

Bud på startopstillinger

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Fabinho, Robertson - Henderson, Wijnaldum, Milner - Salah, Firmino, Mané

FC Midtjylland: Hansen - Andersson, Sviatchenko, Scholz, Paulinho - Cajuste, Onyeka, Evander - Mabil, Kaba, Sisto 

De formodede startopstillinger er fra Sportskeeda. De har Jesper Hansen med i Midtjyllands startopstilling, men målmanden er tvivlsom til opgøret. I anden halvleg af kampen mod Brøndby måtte han forlade banen grundet en skade i lysken. Mikkel Andersen kom ind i stedet, og det er ikke utænkeligt, at Andersen kommer til at vogte målet på Anfield. Jesper Hansen sagde følgende om skaden efter kampen:

- Lige da jeg går ud, tænker man sit, fordi der venter en spændende kamp om et par dage, men jeg prøver at bevare optimismen, og det føles lidt bedre nu, så jeg ved ikke lige, hvad omganget af skaden er, men jeg er fortrøstningsfuld og håber, at det ikke er så slemt, sagde Hansen efter opgøret i Brøndby.

Jesper Hansen ved ikke det store om skader i lysken, men han er klar over, at det er et problematisk område. 

- Jeg ved meget lidt. Jeg havde lidt i Frankrig engang, hvor at jeg kæmpede lidt med det, da jeg skulle sparke, men ellers kender jeg ikke rigtig til det, jeg ved bare, at det er et problematisk område, sagde han og fortsatte:

- Det er ikke noget, man bare lige kommer over, og det kunne måske godt have været et bedre sted, men jeg håber stadig, at det ikke er så slemt, og at jeg de næste par dage med behandling kan komme hurtigt over det. Og hvis jeg ikke gør det, så er det selvfølgelig mega ærgerligt, men lige nu bevarer jeg optimismen, fortæller Jesper Hansen.

Liverpool må som nævnt undvære Virgil van Dijk til kampen, men også Alex Oxlade-Chamberlain og Kostas Tsimikas er ude med skader, mens Thiago og Joel Matip er tvivlsomme. Hvis sidstnævnte er ude, må det formodes, at Joe Gomez spiller. 

Liverpool ligger nummer to i Gruppe D med samme antal point som Atalanta. Italierne ligger nummer et, da de har en bedre målscore. Atalanta får tirsdag aften samme tid besøg af Ajax på Gewiss Stadium i Bergamo. 

Det er første gang, at Liverpool og FC Midtjylland skal spille mod hinanden.