BetXpert har fundet de bedste odds til et udvalg af Champions League-rundens mest interessant opgør. 

Så bliver det ikke meget bedre. Fodboldfans verden over bliver nu forkælet med Champions League-fodbold for anden uge i træk. Og ligesom tilfældet var det i sidste uge, så kigger vi igen ind i en uge med fuld Champions League-program. 

I sidste uge skabte Shakhtar Donetsk en kæmpe overraskelse, da de tog til Santiago Bernabéu og vandt med 3-2 mod selveste Real Madrid. Det var et resultat, som skabte chokbølger igennem hele fodboldeuropa. Der var dog en hel del brugere her på BetXpert, som havde luret den. De fik dermed et højt odds i hus i vores Champions League Challenge 2020/2021-konkurrence – en gratis konkurrence, som du stadig kan nå at deltage i.  

Manchester United skabte også en overraskelse, da de tog til Byernes By og vandt med 2-1 mod Paris Saint-Germain. Det var dog ikke en lige så står overraskelse som Shakhtars sejr over Real Madrid. 

I denne uge er der mulighed for hurtig genoprejsning for Real Madrid og Paris Saint-Germain og for alle de andre klubber, som ikke kom godt ud af starthullerne i årets Champions League. 

Odds på Shakhtar - Inter

Nedenfor finder du de bedste odds på kampen mellem Shakhtar Donetsk og Inter fra Champions Leagues Gruppe B. Der er kickoff klokken 18.55 tirsdag, og du kan se kampen direkte på TV3 Sport og Viaplay. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Shakhtar Donetsk 4,50
Uafgjort 4,10
Inter 1,88
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,60
Under 2,5 mål 2,50
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,55
Nej 2,55
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Romelu Lukaku scorer 2,13
Lautaro Martinez scorer 2,58
Ivan Perisic scorer 3,75
Marlos scorer 3,90
Christian Eriksen scorer 4,05
Arturo Vidal scorer 4,30

Odds er senest opdateret mandag den 26. oktober klokken 14.35. 

Spil på Shakhtar - Inter hos NordicBet

Shakhtar Donetsk vandt højst overraskende i sidste uge i første gruppespilskamp med 3-2 ude mod selveste Real Madrid. Resultatet er en ting, men når man samtidig har for øje, at det ukrainske mesterhold manglede hele ti spillere grundet coronavirus, så gør det præstationen dét større. Det er kun Júnior Moraes, der til tirsdagens møde mod Inter, fortsat er ude grundet virussen. 

I weekendens kamp i den ukrainske Premier League spillede Shakhtar Donetsk kun 1-1 hjemme mod Vorskla. Israelske Manor Solomon udlignede i det 33. minut for Shakhtar til slutresultatet. 

Inter åbnede Champions League-turneringen med 2-2 hjemme mod Borussia Mönchengladbach. Christian Eriksen startede inde for Inter, men han blev skiftet ud i det 79. minut, hvor stillingen var 1-1. Romelu Lukaku bragte Inter foran kort efter pausen. Den føring holdt i et kvarters tid, hvor Ramy Bensebaini udlignede på straffe. Fem minutter efter Eriksens udskiftning bragte Jonas Hofmann Mönchengladbach foran, da han køligt lavede en kanal på Samir Handanovic. Tyskerne var lige ved at tage tre point med hjem fra Milano, men Lukaku scorede sit andet mål i kampen i det 90. minut. 

I weekenden var Inter en tur forbi Stadio Luigi Ferraris for at møde Genoa. Her var Christian Eriksen igen med fra start, men det var først efter danskerens udskiftning, at Inter fik hul på bylden. Eriksen blev erstattet af Barella, der lagde op til Inters første mål efter 64 minutter. Målet blev sat ind af Lukaku. Danilo D'Ambrosio øgede til 2-0 i det 79. minut, hvilket blev kampens slutresultat. 

Bud på startopstillinger:

Shakhtar: Trubin - Dodô, Bondar, Khocholava, Korniienko - Maycon - Tetê, Marlos, Patrick, Solomon - Dentinho

Inter: Handanovic - D'Ambrosio, de Vrij, Bastoni - Hakimi, Brozovic, Vidal, Kolarov - Barella - Martínez, Lukaku 

Ovenstående formodede holdopstillinger er fra WhoScored, og de tror på, at Eriksen må tage plads på bænken fra kampens start, og Nicolò Barella ser ud til at starte inde på bekostning af danskeren. 

Odds på Atalanta – Ajax Amsterdam

Herunder finder du de bedste odds på opgøret mellem italienske Atalanta og hollandske Ajax Amsterdam. Kampen spilles tirsdag aften klokken 21.00. Du kan følge opgøret på TV3 MAX. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Atalanta* 1,82
Uafgjort 4,35
Ajax Amsterdam 4,30
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 3,5 mål 1,89
Under 3,5 mål 2,05
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,40
Nej 3,30
Specialspil/målscorerspil Højeste odds Bookmaker
Alejandro "Papu" Gamez scorer på frispark 38,00
Josip Iličić laver en assist 3,55
Duván Zapata scorer 2,00
Davy Klaasen scorer og får kort 16,00
Lassina Traoré scorer på hovedstød 8,00
Antony scorer 4,05

OBS: Odds er fra mandag den 26. oktober klokken 15.10.
* Oddset er fratrukket 5 procent i kommission.

Hvilket målorgie, der på papiret et lagt i kakkelovnene til her. Det er velsagtens efterhånden almenviden, at Atalanta blev Serie A’s mest scorende hold i fjor. 98 mål i 38 kampe blev det til. Den underholdende form for fodbold er ikke stoppet i denne sæson. Her har holdet scoret 15 mål og lukket 12 ind i de første fem Serie A-kampe. Dermed er der blevet scoret 5,4 mål i gennemsnit. 

I Champions League er der heller ikke meget, som tyder på, at tendensen er ved at stoppe. I Atalantas sæsonpremiere blev det, som de fleste nok er klar over, til en 4-0-sejr i Herning over FC Midtjylland. Her var der rig mulighed for at score endnu flere mål, og ”Ulvene” havde også et par gode chancer, som burde være blevet omsat til scoring. 

Lægger man ovenstående sammen med Ajax’ start i Æresdivisionen, som de topper a point med Vitesse, er det, at dette opgør begynder at ligne en sand målfest. Ajax har i deres første seks kampe scoret hele 24 gange og har lukket tre mål ind. Det giver et snit på 4,5 mål per kamp. Det skal dog med at 13 af Ajax’ mål blev scoret i weekendens 13-0-sejr udekamp mod VVV Venlo. Ved den lejlighed scorede det 19-årige angrebstalent Lassina Traoré hele fem gange og lavede desuden tre assists. 

Hvad der yderligere skal med i ligningen er, at der kun kom ét mål i hollændernes første Champions League-kamp i sæsonen. Her blevet det til et 0-1-nederlag hjemme mod Liverpool. 

Trupnyt og forventede startopstillinger: Atalanta – Ajax Amsterdam

Atalanta må fortsat undvære førstemålmand Pierluigi Gollini og den faste forsvarer Mattia Caldara. Ruslan Malinovskiy er tvivlsom. 

Forventet startopstilling Atalanta (3-4-2-1):
Sportiello; Palomino, Romero, Tolói; Gosens, Freuler, Roon, Hateboer; Gómez, Malinovskiy; Zapata

Ajax må undvære den tidligere FC Nordsjælland-spiller Mohammed Kudus, efter at han pådrog sig en slem knæskade i sidste uges kamp mod Liverpool. 

Forventet startopstilling Ajax Amsterdam (4-3-3):
Onana; Tagliafico, Martínez, Schuurs, Mazraoui; Gravenberch, Blind, Klaasen; Tadić, Traoré, Antony 

Odds på Borussia Münchengladbach – Real Madrid

Herunder finder du de bedste odds på opgøret mellem tyske Borussia Münchengladbach og spanske Real Madrid. Kampen spilles tirsdag aften klokken 21.00, og du kan følge den på TV3 Sport. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Borussia Münchengladbach 3,90
Uafgjort 4,15
Real Madrid* 1,93
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,51
Under 2,5 mål 2,70
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,51
Nej 2,80
Specialspil/målscorerspil Højeste odds Bookmaker
Alassane Pléa scorer på hovedstød 24,00
Marcus Thuram scorer 3,35
Lars Stindl scorer 4,20
Karim Benzema scorer 2,15
Sergio Ramos scorer på frispark 50,00
Marco Asensio scorer fra en position udenfor feltet 9,65

OBS: Odds er fra mandag den 26. oktober klokken 15.32.
*Odds er fratrukket 5 procent i kommission. 

Borussia Münchengladbach må siges at have fået en godkendt start på sæsonen. Holdet lagde godt nok ud med at tabe med 0-3 ude mod Borussia Dortmund, men siden da har München-holdet ikke tabt i fire Bundesliga-kampe samt Champions League-opgøret ude mod Inter.

Tyskerne kom endda foran med 2-1 efter 83 minutter mod Christian Eriksen og kompagni, men hjemmeholdets brandvarme angriber Romelu Lukaku fik scoret til allersidst. Derfor endte opgøret 2-2, hvilket stadig var et både godt og flot resultat for Borussia Münchengladbach. I weekenden vandt holdet med 3-2 ude mod Mainz.

Det er svært at sætte ét entydigt prædikat på Real Madrid start på sæsonen. Holdet ligger ganske vist nummer to i La Liga og har muligheden for at snuppe førstepladsen fra Real Sociedad, hvis de vinder den kamp, de har i baghånden. 

Det lyder umiddelbart meget fint, men faktisk er, at spillet og resultaterne ikke har siddet helt i skabet. Det har været for svingende. Man vandt således kun med 1-0 hjemme mod Real Valladolid, og den seneste hjemmekamp blev tabt med 0-1 mod oprykkerne fra Cádiz. 

Der var imidlertid opmuntring at hente i weekenden. Her blev det til en 3-1-sejr over ærkerivalerne fra FC Barcelona. Dette endda på catalanernes hjemmebane, Camp Nou. Her var også tale om en særdeles tiltrængt opmuntring. Ikke alene havde holdet lige tabt til Cádiz. Det havde også tabt med 2-3 hjemme mod Shakhtar Donetsk i den første gruppespilskamp i Champions League. 

Det skal dog med, at Real Madrid ikke spiller på deres normale hjemmebane, Santiago Bernabéu, for tiden, da den er ved at blive renoveret. I stedet spiller de på B-holdets normale hjemmebane, Estadio Alfredo Di Stéfano. 

Trupnyt og forventede startopstillinger: Borussia Münchengladbach – Real Madrid

Hjemmeholdet må undvære Andreas Poulsen, László Bénes og Denis Zakaria. Mamadou Doucouré er tvivlsom, hvilket Valentino Lazaro også er. 

Forventet startopstilling Borussia Münchengladbach (4-2-3-1):
Sommer; Bensebaini, Elvedi, Ginter, Lainer; Neuhaus, Kramer; Thuram, Stindl, Hofmann; Pléa

Forventet startopstilling Real Madrid (4-3-3):
Courtois; Mendy, Ramos, Varane, Vázquez; Kroos, Casemiro, Valverde; Asensio, Benzema, Vinícius Júnior

Odds på Istanbul Başakşehir – Paris Saint-Germain

Der er to tidlige Champions League-kampe onsdag aften. Én af dem er opgøret mellem tyrkiske Istanbul Başakşehir og de franske mestre fra Paris Saint-Germain. Herunder har vi oplistet de bedste odds på kampen.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Istanbul Başakşehir 16,00
Uafgjort 7,00
Paris Saint-Germain 1,22
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,44
Under 2,5 mål 2,94
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 2,00
Nej* 1,85
Specialspil/målscorerspil Højeste odds Bookmaker
Enzo Crivelli scorer 6,00
Edin Višća scorer 6,00
Martin Škrtel scorer 17,00
Neymar scorer mindst to mål 5,00
Kylian Mbappé scorer på hovedstød 12,00
Ángel Di Maria scorer 2,50

OBS: Odds er fra mandag den 26. oktober klokken 15.55.
*Odds er fratrukket 5 procent i kommission.

Istanbul Başakşehir, som F.C. København slog ud af sidste sæsons Europa League-ottendedelsfinaler, fik mildest talt en skidt start på denne sæson. Holdet lagde ud med at tabe de første tre kampe i Süper Lig, hvorfor det nu ligger helt nede på 11.-pladsen. 

Der er dog forbedringer at spore, i og med de tyrkiske mestre siden har spillet uafgjort mod Göztepe og derefter vundet med 2-0 ude over Trabzonspor og 5-1 hjemme mod Antalyaspor. Man kunne imidlertid intet stille op, da man tabte den første Champions League-gruppekamp med 0-2 ude mod RB Leipzig. 

Paris Saint-Germain buldrer som sædvanligvis derudad i Ligue 1. Også de havde dog lidt startvanskeligheder, men det ser ud til at være et overstået kapitel. De seneste seks Ligue 1-kampe er nemlig vundet, og holdet er tilbage, hvor det plejer at være; på førstepladsen. 

De mange, dyre stjerner skuffede imidlertid lidt i gruppespillets første kamp. Her tabte de med 1-2 hjemme mod Manchester United. Det er dermed tiltrængt med en sejr her mod holdet, som på forhånd ikke er spået ret mange chancer i gruppen, hvor også Manchester United og RB Leipzig er med. 

Trupnyt og forventede startopstillinger: Istanbul Başakşehir – Paris Saint-Germain

Tyrkerne er uden Nacer Chadli, Azubuike Okechukwu og Hasan Ali Kaldirim. 

Forventet startopstilling Istanbul Başakşehir (4-1-4-1):
Günok; Bolingoli-Mbombo, Epureanu, Škrtel, Caiçara; Topal; Türüç, Tekdemir, Kahveci, Višća; Crivelli

Paris Saint-Germain har Idrissa Gueye, Juan Bernat og Thilo Kehrer på skadelisten. Leandro Paredes, Mauro Icardi og Marco Verratti er alle tvivlsomme.

Forventet startopstilling Paris Saint-Germain (4-3-3):
Navas; Bakker, Kimpembe, Marquinhos, Florenzi; Herrera, D. Pereira, Rafinha; Neymar, Mbappé, Á. Di María  

Odds på Juventus – FC Barcelona

Vi har også fundet de bedste odds på opgøret mellem de italienske mestre fra Juventus og de spanske vicemestre fra FC Barcelona. Kampen spilles onsdag klokken 21.00, og du kan følge den på TV3+. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Juventus 2,75
Uafgjort 3,50
FC Barcelona 2,75
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,83
Under 2,5 mål 2,08
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,66
Nej 2,31
Specialspil/målscorerspil Højeste odds Bookmaker
Cristiano Ronaldo scorer på frispark 20,00
Paulo Dybala scorer fra en position udenfor feltet 10,00
Álvaro Morata scorer 3,00
Lionel Messi scorer 2,49
Antoine Griezmann scorer på hovedstød 22,00
Frenkie de Jong scorer 14,00

OBS: Odds er fra mandag den 26. oktober klokken 16.27.

Juventus har været lidt op og ned i de seneste fire kampe, hvor de har måttet undvære Cristiano Ronaldo grundet landskampstjeneste og coronavirus. Holdet lagde ud med at vinde 3-0 uden Ronaldo mod Napoli i Serie A. De seneste to kampe i den hjemlige turnering er dog ikke gået efter planen. Først 1-1 ude mod Crotone og senest 1-1 hjemme mod Hellas Verona i weekenden. Imellem de to seneste kampe vandt ”Den Gamle Dame” med 2-0 ude mod Dynamo Kiev i den første gruppespilskamp. 

Hvad er status så på Ronaldo op til denne kampe? Juventus-træner Andrea Pirlo håber på at have sin stjerne med på holdkortet. Det kræver, at portugiseren kan bestå en coronatest 24 timer inden kampstart. Kan han det, kommer han til at starte inde på venstrekanten i et tremandsangreb. Det har Juventus-træneren slået fast.

Tingene kører bestemt heller ikke på skinner hos FC Barcelona, som blot ligger nummer 12 i La Liga efter fem kampe. To sejre, én uafgjort og to nederlag er bestemt ikke hverdagskost for catalanerne. I weekenden tabte de så den kamp, som de allernødigst vil tabe af alle kampe; et opgør på Camp Nou mod Real Madrid. 

Zinedine Zidane og hans udvalgte kunne ved den lejlighed rejse hjem til hovedstaden med en 3-1-sejr, hvilket betyder, at FC Barcelona nu har tabt to ud af deres seneste tre kampe, La Liga og Champions League inkluderet. 

I Champions League fik de heldigvis en god start, da ungarske Ferencváros blev besejret med 5-1. Der kom imidlertid lidt malurt i bægeret, da forsvarsgeneralen Gerard Piqué fik et rødt kort. Derfor er han i karantæne til dette storopgør.

Trupnyt og forventede startopstillinger: Juventus – FC Barcelona

FC Barcelona er dog ikke det eneste hold, som må undvære vigtig kapacitet i forsvaret. Juventus er uden Giorgio Chiellini og Matthijs de Ligt, mens også Alex Sandro sidder udenfor. Slutteligt er Cristiano Ronaldo som nævnt tvivlsom. Det kommer an på, om han kan bestå en coronatest 24 timer før kampstart. 

Forventet startopstilling Juventus (4-3-3):
Szczęsny; Danilo, Bonucci, Demiral, Cuadrado; Bentancur, Ramsey, Chiesa; Ronaldo, Morata, Dybala

FC Barcelona er uden Philippe Coutinho, førstemålmand Marc-André ter Stegen, Samuel Umtiti og Gerard Piqué. Sidstnævnte er ude med karantæne.

Forventet startopstilling FC Barcelona (4-2-3-1):
Neto; Alba, Lenglet, Araújo, Dest; Jong, Busquets; Fati, Pedri, Griezmann; Messi

Odds på Manchester United – RB Leipzig

Vi skal have fat på endnu et onsdagsopgør. Kampen mellem Manchester United og RB Leipzig fløjtes nemlig i gang onsdag aften klokken 21.00. Du kan følge striden på TV3 Sport. Herunder har vi oplistet de bedste odds på kampen.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Manchester United 2,30
Uafgjort 3,50
RB Leipzig 3,35
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,87
Under 2,5 mål 2,10
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,64
Nej* 2,35
Specialspil/målscorerspil Højeste odds Bookmaker
Anthony Martial scorer mindst to mål 14,00
Bruno Fernandes scorer 3,00
Harry Maguire scorer 12,00
Yussuf Yurary Poulsen scorer 3,70
Emil Forsberg scorer 4,70
Christopher Nkunku scorer 4,80

OBS: Odds er fra mandag den 26. oktober klokken 16.49.
*Oddset er fratrukket 5 procent i kommission. 

Ole Gunnar Solskjærs Manchester United-hold har bestemt haft et par bump på vejen i denne sæson. Holdet lagde ud med at tabe med 1-3 hjemme mod Crystal Palace og har siden også tabt med 1-6 hjemme mod Tottenham. Siden da er det dog begyndt at gå den rigtige vej igen. 

Først blev Newcastle nedlagt med 4-1, så tog man til Frankrig og besøgte Paris Saint-Germain og vandt med 2-1 mod dem, og senest blev det 0-0 hjemme mod Chelsea. 

Der er meget at rette op på i Premier League, men sejren ude over PSG, som bestemt ikke var ufortjent, har givet dem en rigtig god start i Champions League. 

RB Leipzig er omvendt kommet forrygende fra land i den nye sæson. Holdet topper Bundesligaen efter fire sejre og én uafgjort, og Champions League blev åbnet med en sejr på 2-0 hjemme mod Istanbul Başakşehir. Tyskerne kommer dog formentlig på en svær opgave, når de her skal gæste Old Trafford.

Trupnyt og startopstillinger: Manchester United – RB Leipzig

Hjemmeholdet må se bort fra Eric Bailly og Jesse Lingard. 

Forventet startopstilling Manchester United (4-2-3-1):
de Gea; Telles; Maguire, Lindelöf, Wan-Bissaka; Fred, McTominay; Rashford, Fernandes, Greenwood; Martial

RB Leipzig er uden Lukas Klostermann, mens Amadou Haidara og Kanrad Laimer er tvivlsomme. 

Forventet startopstilling RB Leipzig (4-5-1):
Gulácsi; Halstenberg, Upamecano, Orban, Mukiele; Angeliño, Forsberg, Kampl, Olmo, Nkunku; Y. Poulsen