Der er blevet trukket lod til semifinalerne i både Champions League og Europa League. I denne artikel får du overblikket over de forskellige odds...

De europæiske turneringer er nu nået ind i den afgørende fase, og i både Champions League og Europa League er der denne fredag blevet fundet semifinaleopgør. 

Her er det blevet til flere interessante opgør, som vi kigger lidt nærmere på.

Champions League: Spansk Madrid-finale?

De to spanske Madrid-hold, Real Madrid og Atletico Madrid, undgik hinanden i årets semifinaler. I stedet blev det Manchester City, der får fornøjelsen af at kæmpe mod Real Madrid, mens Atletico Madrid skal op mod Bayern München.

Manchester City - Real Madrid 

Tirsdag den 26. april tager Manchester City hjemme imod de spanske giganter, Real Madrid. Bookmakerne har gjort spanierne til solide favoritter i det første opgør, trods udebanen. Tror man, at Manchester City leverer en stærk præstation mod Real Madrid, der har vist problemer på udebane, så kan man hente odds 3,45 hos Cashpoint* på det udfald.

Tirsdag den 26. april: Første opgør

Manchester City Uafgjort Real Madrid
3,45 3,60 2,30
Cashpoint
Scandic Bookmakers
Betsafe

Med udgangspunkt i oddsene for det første opgør, er det kun klart, at Real Madrid er de helt store favoritter til at gå videre fra denne semifinale. Faktisk kan man hente hele odds 3,30 på Manchester City, mens Real Madrid er nede i odds 1,36. 

To Qualify

Manchester City Real Madrid
3,30 1,36
Danske Spil
Bet365

Kan du spotte værdien i dette opgør, så byd endelig ind i forumkommentarerne - tjek eventuelt kampens matchcenter

Atletico Madrid-Bayern München

Om onsdagen er det spanske Atletico Madrid, der tager imod Josep Guardiolas Bayern München. Den spanske hovedstadsklub ekspederede de forsvarende mestre af turneringen ud i kvartfinalen, og nu er de så igen underdogs mod den tyske velsmurte maskine, de kalder Bayern München. Guardiolas tropper er snævre favoritter i Madrid, men ikke meget skiller dem, når man kigger på oddsene. 

Onsdag den 27. april: Første opgør

Atletico Madrid Uafgjort Bayern München
2,95 3,40 2,65
Scandic Bookmakers
Bet365
Unibet

Thomas Müller og Robert Lewandowski har bombet løs i denne sæson, og duoen er nok blandt de primære årsager til, at Bayern set over to kampe bare er favoritter. Men spanierne bliver ofte undervurderet af bookmakerne og punterne, mener en ekspert her fra siden, så er der måske værdi i et spil på Atletico Madrid? Bet365* giver odds 2,62 på at de kvalificerer sig til finalen.

To Qualify

Atletico Madrid Bayern München
2,62 1,53
Bet365
Betfair Sportsbook

Kan du spotte værdien i dette opgør, så byd endelig ind i forumkommentarerne - tjek eventuelt kampens matchcenter.

Europa League: Kan Liverpool gå hele vejen?

Europa League er naturligvis stadiet under Champions League, men ikke desto mindre er der gang i en rigtig spændende turnering, der senest bød på et vaskeægte drama, da Liverpool sendte Dortmund ud af turneringen i en kamp, der af mange beskrives som vanvittig god.

Villarreal-Liverpool

Liverpool leverede endnu et fantastisk comeback i kvartfinalen mod tyske Dortmund, og nu skal de så op mod spanske Villarreal. Første opgør spilles på den frygtede El Madrigal, og her har bookmakerne vurderet, at den spanske ubåd er favoritter mod Jurgen Klopps engelske drenge. Du kan hente odds 2,50 på Villarreal i det første opgør. 

Torsdag den 28. april: Første opgør

Villarreal Uafgjort Liverpool
2,50 3,40 3,10
Betsafe
Bet365
Betsafe

Men spanierne må finde sig i, at det er Liverpool, der er opgørets favoritter. I al fald kan man få odds 1,52 på at det bliver Liverpool, der kvalificerer sig til finalen. Danske Spil* holder markedets højeste odds med 2,70 på Villarreal. De spanske hold gør det normalt ret godt i Europa League, men Liverpool ligner i den grad et hold, der går helhjertet efter turneringen. 

To Qualify

5Villarreal Liverpool
2,70 1,52
Danske Spil
Betfair Sportsbook

Kan du spotte værdien i dette opgør, så byd endelig ind i forumkommentarerne - tjek eventuelt kampens matchcenter.

Shakhtar Donetsk-Sevilla

De forsvarende mestre fra Sevilla skal op mod Shakhtar Donetsk. I det første opgør går turen til Ukraine, hvilket ikke just er nogen drømmeopgave for noget som helst hold i verden. Ikke desto mindre er Sevilla ifølge bookmakerne svage favoritter til at vinde på Shakhtars 'hjemmebane' i Lviv. Men skal værdien også findes i et favoritspil?

Torsdag den 28. april: Første opgør

Shakhtar Donetsk Uafgjort Sevilla
2,90 3,40 2,60
Betsafe
Bet365
Cashpoint

Sevilla er forsvarende vindere af Europa League, og generelt gør spanske hold det rigtig godt i turneringen. Bookmakerne honorerer også med at gøre dem til favoritter set over to kampe. Der kan hentes odds 1,50 på Sevilla, mens der er odds 2,63 på Shakhtar Donetsk. 

To Qualify

Shakhtar Donetsk Sevilla
2,63 1,50
Bet365
Betfair Sportsbook

Bemærk at brugeren Eastern-tipper har spottet værdi i et spil på Shakhtar Donetsk som turneringsvindere.

Kan du spotte værdien i dette opgør, så byd endelig ind i forumkommentarerne - tjek eventuelt kampens matchcenter.