8. sæson af Den store bagedyst løber over skærmen hver lørdag på DR1, og hvis man tror, man har regnet ud, hvem der ender med at snuppe sejren, kan man hos bookmakeren Jetbull spille på vinderen. Se Jetbulls odds på Den store bagedyst her.

I tider, hvor der både i befolkningen og blandt politikere er stemning for at skære i DR gennem lavere licens, må man kippe med flaget over, at Danmarks Radio stadig formår at levere seersucceser, som trækker hele Danmark til TV-skærme og tablets uge efter uge.

Spil på Den store bagedyst hos JetBull

For nylig sluttede sjette sæson af Gift ved første blik, og i øjeblikket kører Den store bagedyst hver lørdag, og finalen er lige om hjørnet. Hos Jetbull kan man finde os på Den store bagedyst, og bookmakeren selv har udpeget en klar favorit.

”Temaerne skifter hver uge, men det ser ud, som om Frederikke er de andre overlegen, og vi tror, hun vinder i den sidste ende. I Feltet lige bagefter ligger de meget tæt med blandt andet publikumsyndlingen Beate. Og så tror vi, at det må være Rikke, der tjekker ud på lørdag,” skriver Jetbull i en pressemeddelelse.

Odds på Den store bagedyst: Hvem går hele vejen?

Der er i skrivende stund kun tre afsnit tilbage af Den store bagedyst i denne sæson. 

Odds på Fred til lands: Hvem myrder Mike? Bedste odds Bookmaker
Frederikke 1,47
Louise

3,40

Victoria ​​​​3,80
Beate 4,75
Mia 4,75
Rikke 19,00

Odds på Den store bagedyst er opdateret 8. november klokken 13:00.

Jetbull har overfor BetXpert afsløret, at man i den kommende tid kan forvente mange flere specialspil af denne slags. Senest har bookmakeren også udbudt odds på den populære serie Fred til lands, hvor man kan spille på, hvem der slår seriens antagonist ihjel - eller om han overlever.

Man skal være opmærksom på, at der kan være lavere limits på denne type spil, end man eksempelvis vil opleve på større markeder som Premier League og Champions League.