En af de største profiler på landsholdet de seneste 20 år - og en af de mest kontroversielle figurer i dansk sport i samme periode, Nicklas Bendter, skal i de kommende måneder bevise sit værd i Superligaen for FCK. Bliver det en succes eller en fiasko? Se bookmakernes odds på Nicklas Bendtner her.

Ståle Solbakken og FCK tog røven på hele Fodbolddanmark, da de præsenterede den måske mest kontroversielle danske landsholdsspiller i nyere tid, Nicklas Bendtner, på transfervinduets sidste dag. Nicklas Bendtner har igennem sin karriere vist sig som både en målfarlig angriber og som en skandaleombrust personlighed, som især synes at komme i problemer, når han skal transportere sig rundt i København.

FCK er hårdt ramt i offensiven, hvor især Jonas Winds langtidsskade har tvunget Solbakken ud på transfermarkedet for at hente en erstatning. Det blev altså Lord Bendtner, som i første omgang har fire måneder til at sætte Superligaen i brand.

Nicklas Bendtner kommer sandsynligvis også til at spille en vigtig rolle i københavnernes forsøg på at spille sig videre fra gruppespillet i Europa League.

De danske medier - også de sociale - reagerede helt som ventet på skiftet, som har fået masser af opmærksomhed. Og Bendtners ankomst i København er da heller ikke gået de danske bookmakeres næse forbi. Således har flere bookmakere odds på Nicklas Bendtners efterårssæson for løverne.

Odds på Nicklas Bendtner: Mål, udvisning og landsholdet

Sidst, Nicklas Bendtner spillede for det danske landshold, var i massakren i Dublin, da Danmark spillede sig til VM med en 1-5-sejr. Bendtner scorede endda det sidste mål på straffespark kort før tid, men han kom ikke med i VM-truppen, og han har ikke været en del af Åge Hareides udvalgte siden.

Hvis du tror, at Nicklas Bendtners tid i FCK kan bringe ham tilbage i landsholdvarmen i 2019, eller hvis du tror, at han scorer et hattrick i efterårssæsonen for FCK, kan du oddse på det hos de danske bookmakere. Især Danske Spil* og Unibet* har et bredt udvalg af odds på Nicklas Bendtner i FCK.

Odds på Nicklas Bendtner i FCK

Bedste odds Bookmaker
Nicklas Bendtner scorer over 4,5 mål for FCK i 2019 2,30
Nicklas Bendtner scorer under 4,5 mål for FCK i 2019 1,65
Nicklas Bendter scorer mindst 10 mål for FCK i 2019 10,00
Nicklas Bendter spiller i FCK i 2020 2,00
Nicklas Bendtner spiller ikke for FCK 2. februar  2020 1,95
Nicklas Bendtner får mindst et rødt kort for FCK i Superligaen i 2019 25,00
Nicklas Bendter scorer over 1,5 mål for FCK i Europa League i 2019 2,90
Nicklas Bendtner scorer ikke for FCK i Superligaen i 2019 4,75
Nicklas Bendtner scorer mindst to mål i samme kamp for FCK i 2019 2,10
Nicklas Bendter scorer mindst et hattrick i Superligaen i 2019 18,00
Nicklas Bendtner bliver udtaget til landsholdet i 2019 12,00
Nicklas Bendter bliver kåret af Tipsbladet til efterårets profil 2019 40,00
Nicklas Bendter bliver topscorer i Superligaen 2019/2020 40,00

Odds på Nicklas Bendtner er opdateret den 6. september klokken 08:50.

Bendtner vil gerne forlænge

Til pressemødet i forbindelse med skiftet udtalte Bendtner, at han håber på at kunne forlænge den kontrakt, der i første omgang blot løber fire måneder. Samtidig lagde han låg på alt snak om landsholdet - han vil først bevise sin berettigelse i FCK, før han vil spekulere på landsholdet.

På Instagram skriver han, at han altid har set sig selv vende tilbage til KB og FCK, og at han er sulten og motiveret som aldrig før.

Får ikonisk nummer i FCK

"Der er kun én 32," gjaldede det fra alle hjørner af Parken, da Peter Møller i starten af årtusindet spillede mere en hundrede kampe for FCK og vandt to mesterskaber. Peter Møller havde tidligere scoret masser af mål for Brøndby, og derfor ville FCKs fans i begyndelsen ikke kalde ham ved hans navn, men blot ved hans nummer - "32".

Han blev dog hurtigt en populær skikkelse i klubben, og selvom fansene vedblev med at kalde ham for "32", ændrede betydningen sig fra spot til hyldest.

Det kan synes passende, at det derfor netop bliver nummer 32, som hovedstadens nye, kontroversielle angriber skal spille i. Peter Møller, der nu er fodbolddirektør i DBU, har i en video på sociale medier med et glimt i øjet udtalt, at Bendtner næppe kommer til at gøre det lige så godt som ham. De næste fire måneder vil vise, om han får ret.