Der er dækket op til nogle spændende Champions League-brag i denne midtuge, hvor der skal kæmpes for en plads i kvartfinalerne. Vi har set på oddsene.

Ingen hjemmehold formåede at score i sidste uges Champions League play-off kampe, og det endte med fire udesejre. Så Barcelona, PSG, Atlético Madrid og Bayern München står nu alle med rigtig gode kort inden returopgørene (afvikles den 11. og 12. marts).

Vi er klar til mere dramatik og meget gerne endnu flere Champions League-scoringer i denne playoff-runde.

Zenit - Dortmund

Vi ligger ud i St. Petersburg, hvor russiske Zenit tager imod tyske Dortmund. Jürgen Klopp kommer med offensive stjerner som Marco Reus, Robert Lewandowski, Pierre-Emerick Aubameyang og Henrikh Mkhitaryan, og de er da også favoritter mod et Zenit-mandskab, der blot vandt en enkelt af deres 6 gruppekampe.

Det bliver dog en kold omgang, og Zenit har Hulk, erfarne Arshavin og deres nyindkøbte striker Salomón Rondón til at udfordre Dortmund-defensiven.

Se vores tip

Tirsdag, 25. februar, kl. 18:00

Zenit
Uafgjort Dortmund
Odds 4,50 Odds 3,85 Odds 1,87

Vores ekspert Claus Dejligbjerg har kigget nærmere på opgøret og I kan læse hans analyse her.

Olympiakos - Manchester United

Det skal nok blive en hektisk affære i Grækenland, når Olympiakos får besøg af et kriseramt Manchester United-mandskab. Hjemmestærke Olympiakos fører suverænt den græske liga med et forspring på 20 point, og i de seneste par år er det lykkes Olympiakos at besejre en del storhold hjemme på Karaiskakis Stadion.

Men trods problemer i Premier League har David Moyes og Manchester United nu klaret det ganske glimrende i deres Champions League-kampe, hvor de bl.a hentede to storsejre over Leverkusen i gruppespillet.

Se vores tip

Tirsdag, 25. februar, kl. 20:45

Olympiakos Uafgjort Manchester United
Odds 3,75 Odds 3,40 Odds 2,20

Schalke - Real Madrid

Denne rundes største favorit finder vi på Veltins-Arena, hvor der ikke er den store tiltro til, at Schalke kan spille lige op mod storspillende Real Madrid med Cristiano Ronaldo og Gareth Bale.

Schalke er dog inde i en rigtig god periode og er ubesejrede i deres seneste 7 kampe i Bundesligaen. Der skal nok komme stor opbakning fra lægterne til Schalke-spillerne, der dog ser ud til at komme på en svær opgave mod stjernespillerne fra den spanske storklub.

se vores analyse af kampen

Onsdag, 26. februar, kl. 20:45

Schalke Uafgjort Real Madrid
Odds 7,50 Odds 5,00 Odds 1,47

Galatasaray - Chelsea

Hollandske Wesley Sneijder fik i slutminutterne sendt bolden ind bag Buffon i Juventus-buret, og dermed kvalificerede Galatasaray sig til play-off kampene foran det skuffede italienske mesterhold.

Kan Didier Drogba og hans Galatasaray-tropper også få ram på José Mourinhos Chelsea-mandskab?

Chelsea har, med en sprudlende Hazard, indtaget førstepladsen i Premier League, og der er stor Champions League-erfaring hos London-truppen med John Terry, Frank Lampard og Samuel Eto´o.

Onsdag, 26. februar, kl. 20:45

Galatasaray Uafgjort Chelsea
Odds 4,33 Odds 3,50 Odds 2,00