Endelig er der Champions League-fodbold på programmet igen. Hvem vinder det første opgør? Hvem går videre? Vi kigger på odds på de første 1/8-finaler...

Bayer Leverkusen - PSG

Den øjeblikkelige tyske andenplads kommer på en stor opgave når man tager imod Paris Saint Germain med Zlatan co. Det franske tophold er naturlige favoritter - både til at gå videre og til den første dyst - men de skal dog vogte sig for Leverkusens kontramaskine, der dog har haft lidt for meget respekt hver gang man har mødt Champions League-modstandere af høj kaliber.

Bayer Leverkusen Uafgjort Paris Saint Germain
3,10 3,40 2,45
Ladbrokes
Bet365
Tipico
Bayer Leverkusen Hvem avancerer til næste runde? Paris Saint Germain
3,60   1,32
Bet365
 
NordicBet

Manchester City - Barcelona

På papiret det tætteste opgør i første omgang af 1/8-finalerne. Manchester City har set drabelig ud på hjemmebane i Premier League denne sæson, men det er første gang, man er gået videre fra gruppespillet i Champions League. Kan de klare mægtige Barcelona, der trods små svaghedstegn stadig må betegnes som et af verdens bedste mandskaber?

Manchester City Uafgjort Barcelona
2,70 3,50 2,70
Tonybet
Bet365
Tipico
Manchester City Hvem avancerer til næste runde? Barcelona
2,50   1,53
Betsafe
 
Ladbrokes

AC Milan - Atletico Madrid

De traditionsrige italienske giganter har ikke ramt samme niveau som vanligt denne sæson, og mod et formstærkt Atletico Madrid-mandskab må de affinde sig med at være underdogs. Men er det fair? Balotelli i front og et spansk hold der efterhånden har spillet rigtig mange kampe med den samme stamme af spillere - hvad mener I?

AC Milan Uafgjort Atletico Madrid
3,27 3,30 2,40
Tonybet
NordicBet
Betsafe
AC Milan Hvem avancerer til næste runde? Atletico Madrid
3,20   1,40
Betsafe
 
Bet365

Arsenal - Bayern München

Arsenal er gået ind i en meget vigtig periode, hvor der er vitale kampe i både Premier League, Champions League og FA Cuppen. I førstnævnte har man fået en 5-1-afklapsning af Liverpool inden en tandløs affære hjemme mod Manchester Utd. Inden Bayern-kampen står den på Liverpool-møde igen - denne gang i FA Cuppen - og efterfølgende er der igen store kampe i ligasammenhæng. Kan englænderne stå distancen? Og Bayern München? Tjah, de tromler videre i Bundesligaen og er blandt favoritterne til CL-titlen, men er uden Ribéry til opgøret på Emirates.

Arsenal Uafgjort Bayern München
4,20 3,75 1,95
NordicBet
Bet365
Unibet
Arsenal Hvem avancerer til næste runde? Bayern München
4,50   1,22
Betsafe
 
Ladbrokes

Analyser på vej

Vi har naturligvis analyser på vej til alle fire kampe, men byd i mellemtiden gerne ind med en kommentar til denne artikel eller i vores Match Center, hvis du har gode bud på værdispil til kampene.