Mette Frederiksen fra Socialdemokratiet er bookmakernes store favorit til at blive næste statsminister. Se de bedste odds på næste statsminister her.

Bemærk: Artiklen om odds på Danmarks næste statsminister er skrevet den 12. september, men er løbende blevet opdateret. Artiklen er senest opdateret den 7. maj kl. 17:36.

Odds på folketingsvalget hos Danske Spil

"Jeg afleverer nøglerne til Statsministeriet. Og jeg vil bare sige: Kære Helle - De er kun til låns."

Sådan sagde afgående statsminister, Lars Løkke Rasmussen (V) til Socialdemokratiets Helle Thorning Schmidt, da hun i 2011 blev Danmarks første kvindelige statsminister.

Og Lars Løkke Rasmussen fik ret. Ved næste Folketingsvalg gik Venstre markant tilbage, men Lars Løkke Rasmussen endte alligevel med at generobre statsministeriet. 

Når der igen er Folketingsvalg, er det en ny socialdemokratisk kvinde, Lars Løkke Rasmussen skal op imod. Mette Frederiksen er bookmakernes store favorit, men sådan har det ikke tidligere været - Mette Frederiksens favoritværdighed er dog blevet større og større, jo tættere på valget vi er kommet.

Nordicbet: Spil 100 kr. på folketingsvalget og modtag 50 kr. ekstrabetNordicBet

  • Klik her for at tilmelde dig kampagnen hos NordicBet

  • Spil for mindst 100 kroner til mindst odds 1,50 på folketingsvalget.
  • Du modtager herefter et ekstrabet på 50 kroner, som skal bruges på folketingsvalget, inden det går i gang. 
  • Hvis dit ekstrabet vinder, så får du nettogevinsten udbetalt (du vil ikke få indsatsen udbetalt). Du skal gennemspille nettogevinsten tre gange til mindst odds 1,50 indenfor 60 dage.
  • Kampagnen udløber onsdag den 4. juni kl. 23:59 (dagen inden folketingsvalget).
  • Regler og vilkår gælder.

Hent dit 50 kr. ekstrabet her

Folketingsvalg: Odds på næste statsminister

En lang række af ærgerlige sager for Lars Løkke Rasmussen og Venstre siden seneste valg har igennem valgperioden sendt odds på, at Venstre har nøglerne til Statsministeriet efter næste valg, helt op på 4,75.

Hvem bliver Danmarks næste statsminister?

Bedste odds Bookmaker
Mette Frederiksen (A) 1,20
Lars Løkke Rasmussen (V) 4,75

Kristian Thulesen-Dahl (O)

29,00
Kristian Jensen (V) 30,00
Uffe Elbæk (Å) 80,00
Morten Østergaard (B) 67,00
Pia Olsen Dyhr (F) 80,00
Pernille Skipper (Ø) 101,00
Anders Samuelsen (I) 151,00
Pernille Vermund (D) 200,00
Inger Støjberg (V) 150,00

Statsminister odds er senest opdateret 7. maj klokken 15:19.

Bookmakere: Mette Frederiksen bliver Danmarks næste statsminister

Kigger på man på bookmakernes statsminister odds, så tegner der sig et tydelig billede. Mette Frederiksen bliver næste statsminister, og det højeste odds på hende er i skrivende stund odds 1,20. 

"Socialdemokraterne ligner de helt store vindere. Vi er meget overbeviste om, at de både bliver det største parti, og at Mette Frederiksen bliver statsminister, og så ser det lige nu mest sandsynligt ud, at Socialdemokraterne kommer til at danne regering alene," siger Unibets pressechef, Per Marxen, i en pressemeddelelse. 

Per Marxen bakkes op af Anders Bruun, der er marketing manager hos Nordicbet*

"De seneste meningsmålinger giver Mette Frederiksen et solidt forspring og med den politiske driftsikkerhed, som hun har udvist som leder af oppositionen, så er det svært at se hende smide det forspring," siger Anders Bruun i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Der venter Lars Løkke Rasmussen en enorm politisk opgave de næste fire uger. For det første skal han overbevise danskerne om sit værd, for det andet skal han indhente rød bloks forspring, og for det tredje så skal han sikre fælles fodslag blandt støttepartierne. Og mon ikke retorikken blandt DF, Stram Kurs og Nye Borgerlige godt kan blive noget af en håndfuld at håndtere."