Søndag står den på Premier League-brag mellem Liverpoolklubberne Everton og Liverpool.

Der er en vaskeægte lækkerbisken på Premier League-programmet, når Everton søndag aften klokken 22.00 tager imod Liverpool i Merseyside-derbyet. Her er der tradition for højintensitet, nærkampe til stregen og ikke mindst underholdning i verdensklasse. 

Kan de manglende tilskuere lægge en dæmper på ovenstående? Måske, det må tiden vise. Det er i hvert fald for tidligt at finde pessimismen frem, før spillerne og de to managere har vist, hvad de har i sig. 

Få et freebet på 100 kroner ved at spille på Premier League 

  • Gå til Unibet.dk og log ind/opret konto
  • Spil minimum 100 kroner på Premier League og få et live freebet til samme værdi på Premier League
  • Der er ingen minimumodds
  • Dit væddemål kan placeres både live og før kampen 
  • Kampagnen kræver ingen tilmelding

Hent tilbud hos Unibet

De bedste odds til Everton – Liverpool

Her får du de bedste odds på 1X2 samt over/under 2,5 mål til lokalbraget mellem Everton og Liverpool. Finder du et interessant odds, kan du klikke på det, hvorefter du bliver ledt direkte hen til spiludbyderen. 

1X2 odds, Everton - Liverpool, Søn. 21. jun. 2020 kl. 20:00

Over/Under odds, Everton - Liverpool, Søn. 21. jun. 2020 kl. 20:00 Linje: 2.5

Over

Under

Mens Liverpool styrer direkte mod et stensikkert mesterskab, ligger Everton og roder rundt på en skuffende 12.-plads. Ikke mindst derfor har bookmakerne, som det ses, ”The Reds” som værende forholdsvis klare favoritter. Dét endda selvom opgøret spilles på Evertons hjemmebane, Goodison Park, hvor de blåklædte har været nogenlunde stabile gennem sæsonen. De har kun lidt tre tab i 14 kampe på eget græs. Til sammenligning har Chelsea, der ligger på 4.-pladsen, tabt fem gange i 15 hjemmekampe. 

Det ændrer dog ikke ved, at Liverpool har været fuldstændig suveræne og ustyrlige gennem hele sæsonen. 15 sejre i 15 hjemmekampe og 12 sejre i 14 udekampe siger vist det hele. Kan coronapausen samt det nærmest uundgåelige mesterskab mon fået Jürgen Klopps mandskab ned i kadence? 

Odds på specialspil til Everton – Liverpool

Herunder følger en række af udvalgte specialspil. Finder du et odds, der er interessant, kan du klikke på det, hvorefter du kommer direkte hen til bookmakeren. 

Udvalgte specialspil til Everton - Liverpool Højeste odds Bookmaker
Rødt kort i kampen: Ja 4,65
Over 4,5 kort 2,00
Under 4,5 kort 1,77
Mål på straffespark? Ja 3,35
Mål på straffespark? Nej 1,28
Der brændes et straffespark i kampen? Ja 8,25
Der dømmes et straffespark i kampen? Ja 3,25
Der dømmes et straffespark? Nej 1,39
Mohamed Salah scorer 2+ mål? Ja 7,50
Dominic Calvert-Lewin scorer? Ja 3,40
Dominic Calvert-Lewin scorer? Nej 1,30
Tom Davies modtager et kort? Ja 3,00
Dominic Calvert-Lewin modtager et kort? Ja 4,00
Fabinho modtager et kort? Ja 2,87
Trent Alexander-Arnold modtager et kort? Ja 3,75

Odds er fra torsdag den 18. juni mellem klokken 15 og 15.50.

Dominic Calvert-Lewin og Tom Davies er Evertons to største kortslugere. De har begge fået syv ”ostemadder” hver. Dominic Calvert-Lewin gør sig heldigvis ikke kun bemærket for hårde tacklinger og en god portion advarsler. Han er også samtidig Evertons interne topscorer. Han har indtil videre scoret 13 gange i sæsonen. 

Hos Liverpool er det Fabinho og Trent Alexander-Arnold, som er de to største bisser. De står noteret for henholdsvis fem og fire advarsler i sæsonen. 

Mohamed Salah har scoret mål på samlebånd gennem de seneste to-tre sæsoner. Med sine foreløbige 16 Premier League-sæsontræffere er han da også stadig med i kampen om at blive ligatopscorer. Han har tre mål op til Jamie Vardy, som har scoret 19 gange. 

Hvad der dog taler lidt imod en eller flere Salah-scoringer i dette opgør er, at kun to ud af de 16 mål er scoret væk fra Anfield Road. Ergo mangler ægypteren at finde den sidste skarphed frem på udebane. 

Få tidlig gevinst, hvis dit hold kommer foran med 2 mål

  • Gå til NordicBets hjemmeside
  • Spil et eller flere 1X2-spil (prematch) på fodbold
  • Kommer dit/dine hold foran med 2 mål, vinder du øjeblikkeligt dit spil og kan nyde resten af kampen
  • Tilbuddet gælder til følgende ligaer: Superliga, Premier League, La Liga, Eliteserien (Norge), Allsvenskan (Sverige) og Primera División (Peru)
  • Der er ingen regler om omsætningskrav, minimumsodds eller beløbsstørrelser

Hent tilbud hos NordicBet

Kortene udebliver i Merseyside-derbyerne

Med et så intenst og højspændt derby, hvor meget mere end blot point er på spil, kunne det være nærliggende at tænke, der vil komme en masse kort. Det kan også være, der gør det, men historikken fra de seneste ti Merseyside-derbyer peger ikke i den retning. Her er der kommet henholdsvis ét, tre, tre, fem, nul, tre, fire, fire, fire og to plus et enkelt rødt kort. 

Dermed er de kun gået over 4,5-linjen i ét ud af de seneste ti opgør. Og vi skal tilmed hele ti kampe tilbage for at finde den seneste udvisning. Det røde kort stod Evertons Ramiro Funes Mori for, da han i april 2016 blev præsenteret for en ”spegepølsemad” af dommer Robert Madley.

Der er desuden kun blevet scoret to gange på straffespark i de seneste ti opgør. Wayne Rooney udlignede fra 11-meterpletten til slutresultatet 1-1 i december 2017. Den seneste straffesparksscoring stod James Milner for, da han i januar 2018 scorede til 1-0 i FA Cup-kampen, som Liverpool vandt med 2-1 på Anfield.

Spil på Everton - Liverpool hos Betfair Sportsbook