En hel del tyder på, at Harry Kane meget vel kan skifte klub denne sommer. Bookmakerne er derfor ude med odds på Harry Kanes næste klub. 

Harry Kane har bombet mål ind for Tottenham, siden han for alvor brød igennem i 2014/2015-sæsonen. Helt præcist 221 mål i 336 kampe per 24. maj 2021. Nu er der imidlertid en del, som tyder på, at Harry Kane er at finde i en ny klub efter sommerferien. Ikke mindst de to Manchester-klubber er inde i billedet.

Odds på Harry Kanes næste klub hos Mr Green

De store ligaers transfervindue lukker den 31. august, hvilket flugter godt med bookmakernes linje for, hvornår Harry Kane skal have skiftet klub. Tidligere har nogle bookmakere sat deadlinen midt i transfervinduet. Dette bliver ikke et problem i forbindelse med spillet på Harry Kanes næste klub. 

Harry Kane: Odds på ny klub

Herunder har BetXpert oplistet markedets bedste odds på Harry Kanes næste klub. Bookmakernes odds indikerer, at han bliver i Tottenham, men rygtemøllen sender ham ikke mindst til en af de to Manchester-klubber.

Hvor spiller Harry Kane efter sommertransfervinduet? Højeste odds Bookmaker
Manchester City 2,75
Manchester United 4,50
Chelsea 8,50
Paris Saint-Germain 10,00
Real Madrid 21,00
FC Barcelona 31,00
Juventus 34,00
Liverpool 41,00
Arsenal 251,00
Skriver ikke under eller aftaler en kontrakt med nogen som helst klub 2,20
Tottenham 1,65

OBS: Odds er fra mandag den 24. maj klokken 13.24.

Odds på Harry Kanes næste klub hos Betfair

Bookmakernes odds på Harry Kanes potentielle nye klub viser os, at angriberne meget vel kan ende i Manchester City eller Manchester United – hvis han da i det hele taget skifter. Med odds 1,65 hos 888sport* på at han stadig er at finde i Tottenham den 1. September, vurderes dette trods alt stadig som det mest sandsynlige.

Her tager vi dog et kig på, hvorfor Harry Kane finder sig en ny klub.

Derfor skifter Harry Kane klub denne sommer

27-årige Harry Kane har været i Tottenham i hele sin karriere, hvis man ser bort fra diverse udlejninger for en hel del år siden. Det er som nævnt blevet til 236 kampe med 221 mål til følge.

Hvad har karrieren i Tottenham så bragt ham udover et misundelsesværdigt beløb på bankkontoen, berømmelse, Premier League- og Champions League-fodbold? 

Først og fremmest tre topscorertitler i Premier League. Senest i den netop afsluttede sæson. Med sit ene mål ude mod Leicester i sidste spillerunde sluttede han nemlig på 23 Premier League-mål, hvilket er ét flere end Liverpools Mohamed Salah.

Kane lever og ånder selvsagt for at score mål og være den bedste til netop det aspekt af spillet. Men han vil også vinde titler, hvilket han ikke har gjort med Tottenham. Det lægger han ifølge football.london ikke skjul på.

- Når jeg kommer til at tænke på mine bedrifter efter karrieren, vil jeg naturligvis se på disse ting (de personlige udmærkelser, red.), men lige nu er målet at vinde trofæer med et hold.

- Jeg vil vinde de største titler, der er, og det gør vi (Tottenham, red.) vi ikke just. Det er bittersødt, for jeg vil hellere vinde holdtrofæer end den her (topscorertitlen, red.).

For at vinde de største trofæer skal man spille med i de største turneringer. Da Tottenham sluttede udenfor top-4 i Premier League, bliver det dermed heller ikke til Champions League i den kommende sæson. Dette kan også meget vel vise sig at blive en del af årsagen til, at Harry Kane skifter klub denne sommer. 

- Jeg vil spille i de største kampe. I denne sæson har jeg set Champions League, og de engelske hold har gjort det fantastisk. Det er de kampe, jeg vil være med i, lyder det ifølge B.T. i et interview med YouTube-kanalen The Overlap.

Harry Kane siger endvidere:

- Jeg har givet klubben 16 år af mit liv, så jeg håber, vi kan have en god og ærlig snak om, hvor vi står henne.

Med den lange karriere hos Tottenham in mente er der ingen tvivl om, at Harry Kane har et tæt tilhørsforhold til klubben. Alligevel mere end antyder ovenstående citater, at Harry Kane nu er klar til at finde sin næste klub. En, hvor han har bedre chancer for at spille med om de store titler, end han p.t. har det i Tottenham.

Men hvor skal han i så fald hen? Vi ser på nogle af de mest oplagte kandidater her.

Manchester City – nærmest garanti for trofæer

Hvis Harry Kane vælger at skifte til Manchester City, så er der næsten garanti for at vinde det ene og/eller det andet. Den lyseblå del af Manchester ligger nemlig ikke på den lade side, hvad angår diverse trofæer. De har vundet Premier League og Carabao Cup så sent som i den netop afsluttede sæson, og de skal senere på måneden spille Champions League-finale. 

Men vil Manchester City overhovedet have Harry Kane? Ifølge rygtebulletinen så ja. Pep Guardiola mister Sergio ”Kun” Agüero efter denne sæson, og der skal derfor hentes en fuldgod erstatning ind. Dette valg er faldt på Harry Kane, mener The Guardian at vide.

Mediet skriver endda, at Manchester City allerede har været i kontakt med Harry Kane-lejren, og den engelske landsholdsanfører skulle være lydhør overfor Citys tilnærmelser. Et problem er imidlertid, at Tottenham-formand Daniel Levy vanen tro er en hård forretningsmand. Faktisk vil han slet ikke sælge Kane, som endnu har tre år tilbage af sin kontrakt.

At Levy ikke vil sælge Kane, kan i sidste ende blot være et oldklassisk forretningskneb, som skal presse prisen på angriberen op. Ifølge Transfermarkt.com er Kanes markedsværdi per 18. marts i år på 892 millioner kroner.

Manchester City har alt, hvad Harry Kane forlanger af en ny klub: mulighed for en superløn, Champions League-fodbold og ikke mindst gode chancer for at vinde de største trofæer. 

Manchester United – hvor står ”De Røde Djævle”?

Efter nogle meget magre år post Alex Ferguson-æraen er Manchester United måske ved at vågne lidt op til dåd igen. Klubben lå godt til i mesterskabskampen i flere måneder, men mistede dog pusten og måtte se Manchester City vinde ligaen sikkert.

Det gik dog ikke værre, end at Ole Gunnar Solskjærs tropper sikrede en flot andenplads. Hertil kommer, at holdet fra Old Trafford skal spille Europa League-finale på onsdag i denne uge. 

Så er spørgsmålet dog, hvor meget en eventuel Europa League-titel vil inspirere og imponere Harry Kane til et skifte til Manchester United. Ifølge rygterne så skulle interessen i hvert fald være der fra Uniteds side af. Dette selvom man lige har forlænget aftalen med Edinson Cavani med et år mere. 

Man skulle tilmed være så interesserede, at man er villige til at skille sig af med Anthony Martial. Enten som et led i en direkte byttehandel eller som et særskilt salg til en anden klub. Det meddeler blandt andre Daily Mail.  

Manchester United har meget at byde en spiller som Harry Kane: mulighed for en superløn, Champions League-fodbold og realistiske chancer for at hive et trofæ i ny og næ – særligt hvis det tilmed lykkes at hente et par andre prominente spillere. Herudover også et brand og en historie, som hører til i den absolutte verdensklasse. 

Chelsea – Londonrivalerne

De kongeblå fra Chelsea er også flere gange blevet nævnt som en mulig ny klub til Harry Kane. Londonklubbens træner, Thomas Tuchel, har da heller ikke lagt skjul på, at han gerne så Harry Kane på sit hold.

- Hvis du kan finde bare én træner på kloden, som ikke vil have Harry Kane på sit hold, så siger du lige til, lød det tidligere i maj til en journalist fra The Athletic.

Tuchel sagde yderligere, at han gerne vil have en samtale med Harry Kane om, hvordan han ser på det med at score mål og angrebsfodbold generelt. 

Chelsea sneg sig lige akkurat med i top-4, hvorfor de er sikre på Champions League-fodbold i næste sæson. Hertil kommer, at klubben skal spille Champions League-finale mod Manchester City sidst på måneden. Ergo lever Thomas Tuchels hold op til kravene om at være med, hvor det sner.

Chelsea har bestemt også pengene til at være med i kapløbet om superangriberen. Spørgsmålet er så imidlertid, om Harry Kane kan se Chelsea som sin næste klub. 

PSG, Real Madrid og FC Barcelona

De tre giganter Paris Saint-Germain, Real Madrid og FC Barcelona fortjener naturligvis også at blive nævnt her. 

Pariserne har uden tvivl midlerne til at hente Harry Kane. Dog vil de muligvis være nødt til at sælge lidt ud for at leve op til Financial Fairplay-reglerne, men det kan komme på tale hos mange klubber. 

Hertil kommer, at Harry Kane næsten vil være garanteret et fransk mesterskab, hvis han skifter til byernes by. PSG vinder dog ikke Ligue 1 hvert år, som vi lige har set det, men det er ikke mange mesterskaber, som de ikke tager sig af.

En Ligue 1-titel er så alligevel nok ikke, hvad der står øverst på Kanes ønskeliste. Her står der formentlig Premier League, Champions League, La Liga eller eventuelt Serie A. Champions League er selvsagt en mulighed med PSG, men spørgsmålet er, om det er her, at Kane har de bedste chancer for at vinde trofæet med de store ører.

Real Madrids præsident, Florentino Pérez, er angiveligt også interesseret i Harry Kane, men klubben har set bedre dage rent økonomisk. Skulle Real Madrid finde ud af noget på den front, vil ”Los Blancos” pludselig være en seriøs kandidat til Harry Kanes næste klub. 

Real Madrid er en klub, som næsten alle fodboldspillere drømmer om at spille for. Her er mulighed for en gylden kontrakt og ikke mindst muligheden for at vinde både La Liga og Champions League. Hertil kommer også et – i hvert fald for de flestes vedkommende – mere attraktivt klima end det engelske.  

Meget af det samme kan siges om FC Barcelona: Det er nærmest enhver drengs drøm at spille for Cataloniens stjernemandskab. 

Det trækker imidlertid lidt ned, at Sergio ”Kun” Agüero angiveligt skifter til klubben i løbet af sommeren. Dette medmindre man mener at kunne finde plads til alle tre stjerner i angrebet: Messi, Agüero og Kane. Det lyder utrolig godt, men det vil samtidig formentlig kræve, at enten Agüero eller Kane skulle spille kant. Det er ikke her, at deres spidskompetencer som udgangspunkt ligger. 

Det skal til sidst siges, at det endnu ikke vides, om Lionel Messi bliver i FC Barcelona eller ej. 

Hvor tror du, at Harry Kane ender? Kom meget gerne med dit besyv i kommentarsporet.