18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC Midtjylland - Ludogorets Razgrad: Under 2,5 Mål

Match center
16. september 2021 kl. 18:45 - Fodbold, Europa - Europa League
MCH Arena    Äliyar Ağayev
13. sep. 2021 kl. 18:25 (Opdateret 16. sep. 2021 kl. 20:45) 13/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (8)

FCM tager hjemme imod Ludogorets i denne gruppe F, en kamp hvor jeg har kigget lidt på de to hold, og synes det lugter lidt af få mål på MCH arena.

Chance (Over-Under): 48-52%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 1-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det taler for
 • Den første kamp i gruppespillet er ofte præget af nerver, og de to hold skal ofte lige se hinanden an, før det offensive spil bliver prioriteret. Denne kamp har kæmpe betydning for begge mandskaber, som nok skal satse på at få kæmpet sig til en 2.plads i gruppen, hvilket også kan bidrage til en nervøs og defensiv start.
 • Ludogorets er startet denne sæson rigtig stærkt, og defensivt har de blot lukket 2 mål ind i 5 ligakampe. Kigger vi på deres europæiske kampe så har de spillet 8 og lukket 7 mål ind, og er gået under de 2,5 i 5 af tilfældene.
 • FCM har ikke helt fundet melodien offensivt, og med afgangen af Dreyer er de også blevet et offensivt kort mindre, han nåede at spille 6 kampe og lave 3 mål og 5 assists i denne sæson, og han bliver svær at erstatte. Derudover så har Sisto og Júnior ikke helt fået gang i deres mål og assists.
 • FCM har spillet 8 ud af 12 kampe under linjen, og det defensive boldværk som FCM har haft som deres fundament, står også stærkt denne sæson, hvor de har holdt buret rent i 3 ud af deres seneste 4 opgør.
 • FCM har en yderst stærk defensiv, og med "tilgangen" af Cajuste bliver den markant forstærket. Han kom ind mod FCN, og han var en faktor med det samme. At de kan benytte ham i dette opgør, kan være med til at sikrer dem kontrollen på midten, og få holdt Ludogorets fra at scorer.
 • Rammer vi en slutfase hvor der står X tror jeg ikke vi får to hold der vil jagte og satse uhæmmet for at få en sejr. Jeg tror generelt godt, dette kunne gå hen og blive en taktisk forestilling, hvor man er mere påpasselige defensivt end man er pågående offensivt.
Hold øje med
 • Ludogorets har været voldsomme offensivt i den Bulgarske liga, hvor de har scoret 16 mål i 5 kampe, og dertil havde de også en rigtig fin CL-kampagne hvor de scorede scorede 3 mål mod Olympiakos og 2 mål mod Malmø.
 • FC Midtjylland har gode folk offensivt, og får de forløst det potentiale der er i de forreste folk, kan det blive rigtig spændende, og også målrigt. Evander, Sisto, Isaksen, Mabil og Júnior kan alle gøre ting på egen hånd, når de er i spilhumør, og Ludogorets skal have læst på lektien før de går ind til dette opgør.
 • Skal FC Midtjylland videre fra gruppespillet, så skulle det gerne være i denne kamp der kom point på kontoen, og allerhelst 3 af slagsen, jeg kan derfor være nervøs for, om FCM vil starte med et offensivt udtryk, og et højt pres, som måske kan overraske Ludogorets.
Oddsmarked

Oddset på under de 2,5 startede i 2ish de fleste steder, og er gået lidt ned hos flere bookmakere. Jeg har personligt også spillet 0-0 til odds 13.00 hos NordicBet, da jeg sagtens kunne forestille mig en rodet og taktisk kamp. 

Et X kunne derfor også være interessant til odds 3,80 hvis man tænker som jeg. 

Holdene:

FC Midtjylland:
Her er Lössl muligvis ude (fast mand) han var heller ikke med mod FCN, men derudover kan jeg ikke finde flere skader eller folk der er ude med karantæne. 
Det betyder at FCM kan stille i stort set stærkeste, og jeg tror de vil tænke meget længe over om de skal smide Cajuste ind i start 11'eren. Ellers tror jeg de fleste andre pladser giver sig selv og kommer til at ligne samme hold som slog FCN 2-0. 

Ludogorets:
Har i deres hjemmelige liga en lidt anden tilgang til tingene end de har i deres europæiske kampe. Kigger man på deres formationer så veksler de lidt mellem 4-2-3-1 og når de så spiller europæiske kampe så kører de ofte 4-3-3. Ludogorets kunne spare spillere i deres seneste kamp, så den tænker jeg ikke man kan læse så meget ud fra, men jeg tror vi får et Ludogorets hold startende i en 4-3-3 med:

Kahlina - Ikoko, Plastun, Verdon, Nedyalkov - Cauly, Badji, Goncalves - Despodov, Sotiriou, Wanderson

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback