Bookmakerne er ude med odds på Christian Eriksens sæson i Brentford. BetXpert tager her et kig på dem. 

I dag blev det officielt, at "Kong" Christian Eriksens nye klub hedder Brentford FC. Bookmakerne er allerede ude med odds og spil på, hvordan det går den danske stjerne i sin første halvsæson efter comebacket. 

Odds på Christian Eriksens sæson hos Danske Spil

BetXpert har fundet markedets bedste odds på Christian Eriksen, og du finder dem herunder.

Christian Eriksen odds – forvent minimum to Premier League-mål

Bookmakernes Christian Eriksen odds tyder på, at vi meget vel kan have minimum to Christian Eriksen-Premier League-mål i vente for Brentford i denne sæson. 

Odds på Christian Eriksens Premier League-sæson 2021/2022 Højeste odds Bookmaker
Christian Eriksen scorer over 1,5 mål 1,86
Christian Eriksen scorer under 1,5 mål 1,86
Christian Eriksen scorer over 2,5 mål 2,25
Christian Eriksen scorer over 3,5 mål 4,50
Christian Eriksen scorer over 4,5 mål 10,00
Christian Eriksen laver over 2,5 assister 2,20
Christian Eriksen laver over 3,5 assister 3,25
Christian Eriksen laver over 4,5 assister 6,50
Christian Eriksen laver over 5,5 assister 12,00
Christian Eriksen scorer over 0,5 mål direkte på frispark 4,50
Christian Eriksen scorer over 1,5 mål direkte på frispark 10,00
Christian Eriksen scorer over 2,5 mål direkte på frispark 25,00
Antal optrædener fra start: Over 6,5 1,80

OBS: Odds på Christian Eriksen er fra tirsdag den 1. februar 2022 klokken 09.24. 
Danske Spil*: Du finder spillene under "Fodbold" --> Premier League --> Scroll nedunder kampoddsene
NordicBet*: Fodbold --> Premier League --> Scroll ned til "PL Sæsonspil"
Unibet*: Fodbold --> Vinderspil --> Premier League --> Scroll ned til "Andet (Premier League)" og klik på "Christian Eriksen 2021/2022"

Som nævnt og som vist i oddsene ovenover forventer bookmakerne, at vi meget vel kan komme til at se i hvert fald to mål fra Eriksen i Brentford-trøjen i indeværende sæson. Noget kunne tyde på, at I spillere også tror på det.

Oddset fra Danske Spil* startede i 1,60 over over 1,5 Eriksen-mål og er nu nede i 1,40. Dog skal vi huske på, at tingene ikke altid går, som præsten prædiker. Desuden er både NordicBet* og siden Unibet* også kommet ud med odds. Hos førstnævnte får du 1,86 på over 1,5 Eriksen-mål, mens du hos sidstnævnte får 1,75. 

BetXpert vil i de kommende linjer se på, hvad der kunne tale for og imod Eriksen-succes i Brentford-trøjen. 

Christian Eriksen – en mester på sit topniveau

Den (tidligere?) danske landsholdsspiller har før vist og bevist, at han hører til blandt nogle af de absolut bedste midtbanespillere, når han er på sit topniveau. Det har han særligt vist i Tottenham-trøjen, hvor han leverede den ene assist efter den anden. Her lavede han i perioden 2013-2020 hele 90 målgivende afleveringer i 305 kampe. Og så må vi ikke glemme de flotte 69 mål. 

Tager vi statistikken udelukkende for Premier League-kampe, siger tallene 226 kampe med 51 mål og 67 assists til følge. Rigtige flotte tal. 

Den efterfølgende tid i Inter blev imidlertid aldrig rigtig god. Bevares, der var opblomstringer såsom et afgørende frisparksmål mod lokalrivalerne fra AC Milan, men Eriksen nåede aldrig at indfri forventningerne i Støvlelandet. 60 kampe, otte mål og tre assists blev det til i den sort- og blåstribede trøje. 

Nu kommer Christian Eriksen så tilbage til mere vante omgivelser i Premier League. Her kender han alt til tempoet, intensiteten, dommerne, modspillerne, publikum, trænere og så videre. Det ”eneste” nye er klubben. Nu står der i stedet Brentford FC på klublogoet. 

Der skulle dog være gode chancer for, at kreatøren falder hurtigt til. Brentford er som bekendt lidt af en danskerklub, og truppen tæller i forvejen navne som Christian Nørgaard, Mathias Jensen, Jonas Lössl og Mathias ”Zanka” Jørgensen, som han alle kender fra landsholdet. Herudover også et par andre danskere samt selvfølgelig den danske manager, Thomas Frank. 

Thomas Frank har desuden et godt venskab med landstræner Kasper Hjulmand, og det er nok slet ikke så ringe for Eriksens chancer i forhold til at komme tilbage på landsholdet. Det betyder nemlig, at Hjulmand har en åben linje til Brentford-manageren, hvilket alt andet lige bør være positivt for Eriksen. 

Hovedpersonen har selv udtalt, at han føler, han er tilbage i god form, og at intet er forandret i forhold til før kollapset i Parken. 

Slutteligt taler det også til Eriksens fordel, at han kommer til at bo i London igen. Vante omgivelser, som han kender ud og ind.  

Hvad kan gå galt i Brentford?

Hvad taler så alligevel imod, at Eriksen skal blive en succes i Brentford? For det første er der p.t. stor tvivl om, hvor langt danskeren er fra kampformen. I den forbindelse melder sig spørgsmålet om, hvornår vi kan forvente at se Eriksen i aktion for første gang.

Brentford skriver på deres hjemmeside, at danskeren ikke kommer til at træne med holdet i denne uge, hvorfor lørdagens FA Cup-kamp mod Everton er helt udelukket. Næste kamp herefter er ude mod Manchester City på onsdag i næste uge. Her vil Eriksen potentielt kunne have nået at træne med sit nye hold i et par dage. 

Hvis det bliver en tand for tidligt, er lørdagens hjemmekamp mod Crystal Palace måske en mulighed. Det kan også være, der skal gå længere tid endnu, det vides ikke. 

Men én ting er kampformen. Noget andet og meget mere alvorligt er – og Gud forbyde, at det skulle ske – hvis den tidligere Inter-spiller skulle dratte om igen. Han er heldigvis blevet testet fra top til tå af nogle af de allerbedste læger, og de har givet ham grønt lys til at fortsætte. Vi må derfor alle sammen sætte vores lid til, at episoden i nationalarenaen var et engangstilfælde, men vi kan reelt set ikke vide det endnu. 

Spillestilen i Brentford kan også blive et tema. Da Eriksen var i Tottenham, var han ofte på favoritholdet. Det er ikke længere tilfældet i Brentford, som kamp efter kamp spiller for at bevare deres Premier League-status. Vil Eriksen få tid og plads nok til at udfolde sig på et sådant hold?

BetXpert opfordrer alle, eksperter såvel som brugere, til at byde ind med deres besyv på, hvorfor Eriksen bliver eller ikke bliver en succes i Brentford. Og meld selvfølgelig også meget gerne ind med, hvad I synes om oddsene på Christian Eriksen.