Hvis Danmark skal nå langt til vinterens store fodboldslutrunde, skal holdets største stjerne funkle. Danske Spil er ude med en lang række af specialspil på landsholdets ”Kong Christian”. 

Christian Eriksen fik sidste sommers EM-slutrunde spoleret via omstændigheder, som vi alle kender til. Nu skal Manchester United-spilleren tage gruelig revanche ved VM, og i den forbindelse har Danske Spil en masse specialspil til brugerne. 

Danmark og Christian Eriksen lagde ud med at spille 0-0 mod Tunesien; ikke lige det resultat, vi havde håbet på. Nu gælder det kampen mod Frankrig lørdag den 26. november klokken 17.00. 

Christian Eriksen VM odds

Her får du et overblik over de bedste spil på den danske playmaker. Danske Spil har som nævnt en masse specialspil. Dem har vi taget et udpluk af og har desuden tilføjet markedets bedste pris på Eriksen som VM topscorer. Herudover også titlen som assistkonge. 

Diverse Højeste odds Bookmaker
Bliver Turneringens Bedste Spiller (Golden Ball) 101,00
Bliver turneringens mest scorende spiller 201,00
Bliver turneringens assistkonge 67,00

Og nu til spil om det, som det hele handler om: mål. Eriksen er god til at score mål, men kan han overgå stjerner som Harry Kane, Richarlison og Cristiano Ronaldo? Og hvad med holdkammerat Andreas Skov Olsen?

Mål i turneringen Højeste odds Bookmaker
Scorer over 0,5 mål 1,45
Scorer under 0,5 mål 2,55
Scorer over 1,5 mål i turneringen 2,40
Scorer under 1,5 mål i turneringen 1,50
Scorer over 2,5 mål i turneringen 4,50
Scorer under 2,5 mål i turneringen 1,16
Scorer over 3,5 mål i turneringen 7,50
Scorer under 3,5 mål i turneringen 1,06
Scorer over 0,5 mål på straffespark 2,10
Scorer under 0,5 mål på straffespark 1,65
Scorer over 0,5 mål fra udenfor straffesparksfeltet 6,00
Scorer over 0,5 mål direkte på frispark 9,00
Scorer flere mål end Cristiano Ronaldo 6,50
Scorer flere mål end Cristiano Harry Kane 7,50
Scorer flere mål end Andreas Skov Olsen 1,60

Den danske spiludbyder har også odds på, hvor mange assists det kan blive til. Og får den ellers så fair-spillende midtbanemand mon et kort i løbet af turneringen? 

Assists og kort Højeste odds Bookmaker
Laver over 1,5 assists i turneringen 2,55
Laver under 1,5 assists i turneringen 1,45
Laver over 2,5 assists i turneringen 5,50
Laver under 2,5 assists i turneringen 1,11
Får over 0,5 kort i turneringen 4,20
Får under 0,5 kort i turneringen 1,18

OBS: Odds på Christian Eriksens VM er fra mandag den 7. november klokken 20.08.
Sådan finder du spillene hos Danske Spil: Forside --> Fodbold --> International --> VM i fodbold 2022 --> Scroll ned til "Christian Eriksen VM Special."

Christian Eriksens statistik på landsholdet

OBS: Nedenstående afsnit om Christian Eriksens statistik på landsholdet er skrevet lige inden VM-begyndelsen. 

Den tidligere Tottenham-, Inter- og Brentford-spiller har været en nøglespiller for vores landshold, siden Morten Olsen stoppede som landstræner i 2016. Under Olsen blev det til 57 kampe med seks mål og 12 oplæg til følge. 

Under Åge Hareide og Kasper Hjulmand er det foreløbigt blevet til 60 kampe, 33 mål og 14 assists. Ergo er der ikke sket meget på assistfronten, men der er så sandelig sket en del rent målmæssigt. 

Christian Eriksen på landsholdet, Danmark

Foto: FRANCK FIFE / AFP

Status på Manchester United-spillerens landsholdskarriere er, at han har optrådt 117 gange. Her er det blevet til 39 mål, 26 assists og såmænd også tre gule kort. 

Stærkest i erindringen er måske VM-kvalifikationsplayoffkampen i Dublin i 2017. Danmark kom ganske vist bagud, men Eriksen ville det anderledes. Han brændte banen af og scorede hattrick, hvilket ledte til en dansk 4-1-sejr. Han havde endda overskud til at give et straffespark til Nicklas Bendtner, som omsatte den store chance til mål. 

Danskeren har generelt gjort det flot i VM-kvalifikationskampe. Her står han noteret for 25 kampe, 11 mål og seks oplæg. Hav igen med i ligningen, at de første ti kampe var under Morten Olsen. Her blev det ikke til et eneste mål. Det vil sige, at det er blevet til 11 mål i 15 VM-kvalifikationskampe under Hareide/Hjulmand. 

Se eventuelt alle BetXperts VM tips og spilforslag.

Besøg NordicBet

500 kroner freebet

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Tidlige odds
Stort udbud af over/under
Stærk app
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav Placer et væddemål hvor indsatsten er 500 kr. til min. odds 1.8 og få et freebet på samme beløb.

Yderligere vilkår Velkomsttilbuddet gælder kun for nye spillere. Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. Indsatsen fra freebettet udbetales ikke.
Regler og vilkår:  Vi henviser til NordicBet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Eriksens slutrunder

Lad os bare blive enige om, at spilleren fra Fyn generelt har gjort det godt på landsholdet siden 2016. Det store spørgsmål er velsagtens, hvordan han har præsteret til de store slutrunder. 

VM 2010 var Eriksens første slutrunde. Her var han blot 18 år gammel. Det blev til to indhop på henholdsvis 17 og 27 minutter. Ingen mål eller assists. Danmark var ude efter gruppespillet. 

Ved EM i 2012 blev det til tre kampe for Danmark. Vores hovedperson spillede 74 minutter i første kamp og fuld tid i de to sidste. Der var ingen mål eller assists, og med to nederlag og én sejr røg Danmark igen hurtigt ud af turneringen. 

Til VM i 2018 blev det en kende bedre for Middelfart-drengen og de rød-hvide. Vi gik videre fra gruppen, hvor det blev til et mål og en assist fra teknikeren, og røg herefter desværre ud på straffesparkskonkurrence mod Kroatien. 

EM 2020 – eller 2021, om man vil – behøver nok ikke den store opremsning. Det var en forfærdelig oplevelse for Eriksen personligt. Heldigvis formåede resten af holdet at skabe magi og eufori dette til trods. 

Vores vigtigste offensive våben har med andre ord endnu aldrig rigtig brændt igennem ved en slutrunde. Det er derfor meget tænkeligt, at der må ulme en kæmpe lyst og vilje inde i det 30-årige hjerte, for at det skal ske nu – særligt set i lyset af episoden fra EM sidste sommer. 

Christian Eriksen landsholdet, Danmark

Foto: JOHN THYS / AFP

Bedre end nogensinde?

Hvad der yderligere taler for, at Christian Eriksen folder sig ud ved VM 2022, er, at han og landsholdet måske aldrig har været bedre end nu. Vi er netop blevet nummer to i en svær Nations League A-gruppe med Frankrig, Kroatien og Østrig. 

Kun et par ærgerlige nederlag mod de skakternede forhindrede os i at vinde gruppen. Eriksen hamrede ellers et udlignende mål ind i den næstsidste kamp ude mod netop Kroatien. Desværre scorede hjemmeholdets Lovro Majer til slutresultatet 2-1 få øjeblikke senere. 

Værd at nævne er også, at vi vandt begge opgør mod de franske verdensmestre. Det var godt nok et decimeret fransk landshold, særligt i Parken, men stadig flot at vinde begge opgør. 

Landsholdet og vores 10'er har generelt forsat de gode takter, som førte os til en EM-semifinale sidste år. VM-kvalifikationen kom sikkert i hus (dog uden Eriksen), vi har spillet et par udmærkede venskabskampe mod Holland og Serbien, og så var vi lige ved og næsten i Nations League.

Det lover godt. Vi skal bare styre udenom Kroatien, som er ved at udvikle sig til vores onde ånd. 

På klubplan virker danskeren i øvrigt til at være en af de vigtigste spillere på Manchester United-holdet. Han mangler endnu at score for ”De Røde Djævle”, men han spiller 90 minutter næsten hver gang. Det er foreløbigt blevet til ti kampe og tre assists i United-trøjen. 

Besøg Unibet

100% op til 1.000 DKK

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Ofte stillede spørgsmål

Her får du svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om midtbanekreatøren.

Hvornår spiller Christian Eriksen igen?

  • Næste landskamp for Christian Eriksen er ved VM mod Frankrig den 26. november

Hvor mange mål har Christian Eriksen scoret på landsholdet?

  • Christian Eriksen har scoret 39 mål på landsholdet

Hvor mange landskampe har Christian Eriksen spillet?

  • Christian Eriksen har spillet 118 kampe på landsholdet

Hvor meget vejer Christian Eriksen?

  • Christian Eriksen vejer cirka 76 kilogram. 

Hvilket nummer spiller Christian Eriksen i?

  • På landsholdet spiller Christian Eriksen med nummer 10. I Manchester United spiller han med nummer 14. 

Hvor kan jeg live streame Christian Eriksen?

  • Du kan live streame Christians Eriksens Premier League-kampe med Manchester United på Viaplay. Europa League-kampene samt landsholdskampene kan du streame via TV 2 Play og DR.dk. Se eventuelt BetXperts VM kampprogram. Her får du et overblik over, hvor alle VM-kampe vises.