FC Midtjylland skal torsdag aften i aktion i Portugal, hvor modstanderen er Braga i anden spillerunde af Europa League-gruppespillet. BetXpert har fundet forskellige odds til Braga - FCM.

I første spillerunde af Europa League-gruppespillet skuffede FC Midtjylland en smule ved blot at få 1-1 hjemme mod Ludogorets. Bo Henriksens mandskab havde ellers spilovertaget, men det blev altså kun ved den ene scoring for de danske vicemestre. Gustav Isaksen bragte i den kamp FCM foran efter bare tre minutters spil på et fint hovedstød. Den føring holdt frem til det 32. minut, hvor Ludogorets lidt heldigt fik udlignet. I anden halvleg havde FC Midtjylland flere fine muligheder, men det lykkedes dem altså ikke at score yderligere.


Braga tabte deres første gruppekamp med 1-2 til Røde Stjerne på udebane i en kamp, hvor alle tre scoringer faldt i anden halvleg. 

For alle spillere: Få et 50-kroners live cash bet til CL eller EL på Mr Greens regning 

  • Gå til Mr Greens hjemmeside og log ind eller opret en konto - det tager under 5 minutter
  • Tilmeld dig kampagnen "LIVE cash bet på huset"
  • Brug dit 50-kroners live cash bet på Champions League eller Europa League i denne uge
  • Bemærk, at live cash bet udelukkende kan bruges til livespil og udelukkende på Champioons League eller Europa League
  • Der er ingen gennemspilskrav forbundet med kampagnen
  • Vinder du på dit cash bet, får du kun gevinsten, ikke indsatsen
    • Spiller du eksempelvis de 50 kroner på et odds 4,00 og vinder, så får du ikke 200 kroner, men 150 kroner ind på din konto. Herefter er dine penge ikke underlagt regler eller restriktioner
  • Kampagnen er for alle spillere, nye såvel som eksisterende, hos Mr Green*. Eneste krav er, at du er minimum 18 år, er bosiddende i Danmark og har en Mr Green-konto eller opretter en

Hent dit live cash bet her

Odds på Braga - FCM

Herunder finder du de bedste odds på Braga - FC Midtjylland, der mødes torsdag aften klokken 21.00 på Estádio Municipal de Braga i anden spillerunde af Europa League-gruppespillet. Du kan se kampen direkte på TV 2 Sport og TV 2 Play. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Braga 2,05
Uafgjort 3,45
FC Midtjylland 4,00
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,00
Under 2,5 mål 1,95
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,86
Nej 2,10
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ricardo Horta scorer 2,88
Júnior Brumado scorer 3,75
Iuri Medeiros scorer 3,60
Chiquinho scorer 4,00
Gustav Isaksen scorer 4,33
Lucas Piazón scorer 4,33
Galeno scorer 4,80
Evander scorer 5,20
Pione Sisto scorer 5,40
André Horta scorer 6,40
Erik Sviatchenko scorer 12,00
Henrik Dalsgaard scorer 17,00

Odds på Braga - FC Midtjylland er senest opdateret onsdag den 29. september klokken 09.56.


De portugisiske værter er ifølge bookmakerne favoritter til at tage sejren torsdag, og det kan næppe komme som en overraskelse. Du kan få odds 2,05 på Braga-sejren hos Danske Spil*, og hos selvsamme får du odds 3,45 på uafgjort. FCM-sejr kan du få odds 4,00 på hos Bet365*

I weekenden vandt FC Midtjylland med 1-0 over Randers hjemme på MCH Arena på et fint hovedstødsmål af Erik Sviatchenko, der klogt headede bolden ned i jorden og helt op i nettaget. Pione Sisto stod for assisten til målet på et flot sparket hjørnespark. Sviatchenkos sejrsmål blev sat ind i det 17. minut, men det var tæt på, at Randers udlignede i anden halvleg, hvor gæsterne havde overtaget. Først headede Alhaji Kamara bolden på overliggeren, og i slutningen af kampen havde Jakob Ankersen en stor hovedstødschance, der dog ikke var tæt på at gå i mål.

FC Midtjylland ligger nummer et i Superligaen efter ti spillerunder, og de har et point ned til FCK, som de ligeledes slog med 1-0 i forrige runde. 

Braga var naturligvis også i aktion i weekenden, og her smed de skuffende de tre point i det 95. minut mod bundholdet Santa Clara. Paulo Oliveira headede Braga foran efter 71 minutters spil, og den føring holdt frem til det 95. minut, hvor Santa Claras Lincoln scorede på et smukt frisparksmål. Braga ligger efter syv spillerunder nummer fem i den bedste portugisiske række, og de har ni point op til Benfica, der topper tabellen. 

Som nævnt tabte Braga deres første gruppekamp ude mod Røde Stjerne, og det var deres tredje nederlag på stribe i Europa League. I 20/21-sæsonen forlod de turneringen i 16.-delsfinalen efter to sikre nederlag til AS Roma på henholdsvis 1-3 og 1-5. FC Midtjylland skal dog formentlig levere en pragtindsats, hvis det skal blive fjerde Braga-nederlag på stribe i Europa League. 

Det er første gang nogensinde, at Braga og FC Midtjylland skal møde hinanden. 


Se odds på Europa League her.
Se odds på Champions League her.
Se odds på Conference League her.


Bud på startopstillinger

Braga: Matheus - Tormena, Oliveira, Leite - Fabiano, Mineiro, Musrati, Martins - Medeiros, Horta, Chiquinho

FC Midtjylland: Ólafsson - Dalsgaard, Sviatchenko, Juninho - Andersson, Onyedika, Evander, Paulinho - Isaksen, Sisto, Brumado 

Ovenstående bud på startopstillinger er fra WhoScored

Hos FCM er Jonas Lössl fortsat tvivlsom, og der har også været tvivl om Erik Sviatchenko, men han fortæller, at det ser fornuftigt ud i forhold til, at han kan starte inde i torsdagens vigtige kamp i Braga. 

Hos de portugisiske værter er Abel Ruiz, André Castro og David Carmo ude.