BetXperts optakt til Lyon – Brøndby byder på odds, trupnyt, bud på startopstillinger og et kig på de to holds dagsform.

Brøndby fik en godkendt start på Europa League-eventyret, da de i første spillerunde fik 0-0 hjemme mod Sparta Prag. Lyon lagde for land med en 2-0-sejr i Skotland over Rangers FC. Franskmændene fik en halvskidt optakt til denne kamp, mens Brøndby fik en tiltrængt sejr over AaB. Nu er spørgsmålet, om Niels Frederiksens mandskab mon kan overraske mod storholdet?

Her i optakten til Lyon – Brøndby får du først en oversigt over de bedste odds. Herefter en kort gennemgang af holdenes tilstand. Slutteligt finder du trupnyt og bud på startopstillinger.

For alle spillere: Få et 50-kroners live cash bet til CL eller EL på Mr Greens regning 

  • Gå til Mr Greens hjemmeside og log ind eller opret en konto - det tager under 5 minutter
  • Tilmeld dig kampagnen "LIVE cash bet på huset"
  • Brug dit 50-kroners live cash bet på Champions League eller Europa League i denne uge
  • Bemærk, at live cash bet udelukkende kan bruges til livespil og udelukkende på Champioons League eller Europa League
  • Der er ingen gennemspilskrav forbundet med kampagnen
  • Vinder du på dit cash bet, får du kun gevinsten, ikke indsatsen
    • Spiller du eksempelvis de 50 kroner på et odds 4,00 og vinder, så får du ikke 200 kroner, men 150 kroner ind på din konto. Herefter er dine penge ikke underlagt regler eller restriktioner
  • Kampagnen er for alle spillere, nye såvel som eksisterende, hos Mr Green*. Eneste krav er, at du er minimum 18 år, er bosiddende i Danmark og har en Mr Green-konto eller opretter en

Hent dit live cash bet her

Odds på Lyon – Brøndby IF: Odds på 13,5 på danskerne

Herunder har BetXpert oplistet de bedste odds på Lyon – Brøndby IF. Europa League-kampen fløjtes i gang på torsdag klokken 18.45. Du kan se den på TV 2 Sport X og via TV 2 Play-abonnementet Favorit + Sport. 

Odds på Lyon - Brøndby IF (1X2) Højeste odds Bookmaker
Lyon 1,23
Uafgjort 7,25
Brøndby IF 13,50
Odds på Lyon - Brøndby IF (Asian handicap) Højeste odds Bookmaker
Lyon (-1,5 Asian handicap) 1,69
Brøndby IF (+1,5 Asian handicap) 2,27
Lyon (-2,00 Asian handicap) 2,16
Brøndby IF (+2 Asian handicap) 1,78
Odds på Lyon - Brøndby IF (over/under mål) Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,55
Under 2,5 mål 2,75
Over 3,5 mål 2,45
Under 3,5 mål 1,66
Odds på Lyon - Brøndby IF (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 2,30
Nej 1,78
Odds på Lyon - Brøndby IF (målscorerodds) Højeste odds Bookmaker
Karl Toko Ekambi scorer 1,90
Rayan Cherki scorer 2,30
Lucas Paquetá scorer 3,20
Houssem Aouar scorer 2,75
Mikael Uhre scorer 4,50
Simon Hedlund scorer 5,90
Anis Ben Slimane scorer 10,00
Andreas Maxsø scorer 12,00

OBS: Odds er fra tirsdag den 28. september klokken 09.49. 
Det var i skrivend stund kun Danske Spil* og bet365*, som var ude med målscorerodds på kampen. Vi opdaterer muligvis med flere bookmakere senere i dag, tirsdag, eller i løbet af onsdag. 

 

Bookmakernes Lyon – Brøndby IF odds viser med al tydelighed, at her er tale om to hold på hver sin hylde i europæisk fodbold. Bedste odds på Lyon er helt nede i 1,23 hos ComeOn*, men du kan score odds 13,50 hos Danske Spil* på Brøndby. Et remis kaster odds 7,25 af sig hos ComeOn*.

Franskmændene har muligvis en hel del fravær at forholde sig til, så måske der venter Brøndby et hæderligt nederlag eller måske endda point. Se mere om trupnyt nederst i optakten. 

Olympique Lyon – langt fra fordums styrke

Ovenstående mellemrubrik er formentlig kun en halv sandhed. Det er sandt, at Lyon slet ikke er lige så dominerende i fransk fodbold, som de har været det. Siden de syv franske mesterskaber på rad og række fra 2002 til 2008 har de hvidklædte ikke vundet Ligue 1. 

Det er i stedet blevet til tre 2.-pladser, fem 3.-pladser og en række meget skuffende resultater, heriblandt 7.-pladsen fra 2019/2020. I sidste sæson blev det til en 4.-plads. 

Resultaterne skal imidlertid ikke snyde dig; Lyon er fortsat et meget stærkt mandskab. Den største årsag til, at Lyon ikke har vundet Ligue 1 siden 2008, skal muligvis ikke findes i Lyon selv, men måske snarere deres konkurrenter. De øvrige hold i Ligue 1 har nemlig oppet sig, hvorfor konkurrencen er meget hårdere for Lyon. 

Der tænkes ikke mindst på Paris Saint-Germain, som tilsyneladende har alle penge i verden. De har næsten monopol på mesterskabet. Med streg under næsten. Montpelier, AS Monaco og senest Lille har alle formået at vinde det franske mesterskab i PSG-æraen. Imens disse tre klubber har vundet tre mesterskaber tilsammen, har PSG imidlertid vundet syv alene. 

Selvom Lyon har haft et godt hold de fleste af årene siden 2008, har de alligevel ikke kunnet følge med de PSG og de øvrige storhold i kampen om mesterskabet. I år ser det indtil videre ikke anderledes ud. Peter Bosz’ mandskab ligger nummer syv efter otte spillerunder. 

Det ændrer alligevel ikke på, at Lyon skal være store favoritter her mod Brøndby. Holdet fik en lidt skidt optakt til denne kamp, da de i weekenden kun fik 1-1 hjemme mod Lorient. Missionen om at vinde kampen led et gevaldigt knæk, da Emerson blev udvist efter 13 minutter. Alligevel formåede Lyons ti mand at få udlignet Lorients føring. 

Klubben mistede sin største stjerne op til denne sæson, da Memphis Depay tog til FC Barcelona. Der er dog stadig store profiler i skikkelse af navne som Karl Toko Ekambi, Moussa Dembélé, Houssem Aouar, Xherdan Shaqiri, den franske landsholdsspiller og højreback Léo Dubois med flere. 

Brøndby IF – god generalprøve 

Sejre og Brøndby IF har ikke hængt sammen som ærtehalm i denne sæson. Efter ti kampe i Superligaen har de danske mestre blot formået at vinde to gange: hjemme mod FC Midtjylland og senest hjemme mod AaB her i weekenden. 

Brøndby kom endda bagud mod de bolsjestribede, men kæmpede sig flot tilbage i kampen og vandt med 2-1. Kampen forinden havde en masse af holdets reserver været med til at slå Allerød 8-1 i pokalturneringen. 

Da holdet fra Vestegnen spillede 0-0 hjemme mod Sparta Prag i den første gruppespilskamp i Europa League, havde de svært ved at skabe de helt store chancer. Tjekkerne kom klart frem til mest, men var dog heller ikke synderligt tæt på at score. Gæsterne manglede noget skarphed, mens hjemmeholdet end ikke formåede at skabe chancerne. 

Kan Brøndby få 0-0 igen, vil de helt sikkert være tilfredse med det. Det er imidlertid yderst sjældent, at nogen kommer til Parc Olympique Lyonnais, også kaldet Groupama Stadium, uden at indkassere minimum ét mål. Lyon har således scoret i 27 ud af deres seneste 29 hjemmekampe. 

Dermed skal de blå-gule indstille sig på, at de formentlig skal score minimum ét mål torsdag aften, hvis de skal have point ud af anstrengelserne. 

Er du på udkig efter en bookmaker med en god velkomstbonus? Så tjek BetXperts oversigt over bookmaker bonusser

Lyon – Brøndby IF: trupnyt

Denne Lyon – Brøndby optakt indeholder som lovet også seneste trupnyt. Vi lægger ud med at se på Lyon.

Olympique Lyon
Lyon må undvære de to angribere Moussa Dembélé og Tino Kadewere samt centerforsvareren Marcelo. Herudover er forsvarsspillerne Jérôme Boateng og Jason Denayer samt angriberen Islam Slimani alle tvivlsomme. 

Både Boateng og Denayer startede inde i Lyons midterforsvar i weekenden, men måtte altså lade sig udskifte med skader. Hertil kommer, at Slimani kom ind fra bænken og lagde op til Lyons 1-1-mål. Også han måtte senere udgå med en skade. 

Dermed kan det meget vel blive et noget decimeret Lyon-hold, både i forsvaret og i angrebet. 

Bud på Lyons startopstilling mod Brøndby (4-2-3-1)
Lopes; Emerson, Diomandé, D. Silva, Dubois; Caqueret, Guimarães; Cherki, Aouar, Paquetá; Ekambi

Brøndby IF
Blás Riveros er tilbage efter sin lange, lange skadespause. Han gjorde comeback i en reservekamp mandag, hvor han fik 30 minutter mod FCK’s reserver. Paraguayaneren så efter sigende lidt rusten ud, men det er selvsagt meget naturligt efter mere end ti måneders pause. Han er næppe klar til at indgå i truppen mod Lyon, men mon ikke vi snart ser ham igen i Superligaen og Europa League. 

Rasmus Wikstrøm og Peter Bjur sad begge ude med skader i weekendens kamp mod AaB, og det kan også meget vel blive tilfældet her. Værst er det, at Brøndby må undvære angriber og topscorer Mikael Uhre. 

Den dyrt indkøbte midterforsvarer Henrik Heggheim var klar til kamp i weekenden, men Brøndby-træner Niels Frederiksen prioriterede ikke at tage ham med i truppen. 

Bud på Brøndbys startopstilling mod Lyon (3-5-2)
Hermansen; Tshiembe, Maxsø, Rosted; Mensah, Slimane, Radošević, Frendrup, Bruus; Pavlovic, Hedlund