Torsdag aften står den på Conference League-bold i Parken. Her får FCK besøg af Lincoln fra Gibraltar i Conference League-gruppespillet. BetXpert har fundet de bedste odds på FCK - Lincoln.

FCK fik en glimrende start på Conference League-gruppespillet, da de for cirka to uger siden besejrede Slovan Bratislava med 3-1 på udebane. Nu gælder det så gruppens på papiret klart svageste modstander i skikkelse af Lincoln fra Gibraltar. 


Lincoln har ifølge Transfermarkt en trupværdi på beskedne 900.000 euro. Til sammenligning er FCK's vurderet til at være cirka 37 millioner euro værd. FCK er da også enorme favoritter til at vinde torsdagens Conference League-kamp, som det kan ses nedenfor.

For alle spillere: Få et 50-kroners live cash bet til CL eller EL på Mr Greens regning 

  • Gå til Mr Greens hjemmeside og log ind eller opret en konto - det tager under 5 minutter
  • Tilmeld dig kampagnen "LIVE cash bet på huset"
  • Brug dit 50-kroners live cash bet på Champions League eller Europa League i denne uge
  • Bemærk, at live cash bet udelukkende kan bruges til livespil og udelukkende på Champioons League eller Europa League
  • Der er ingen gennemspilskrav forbundet med kampagnen
  • Vinder du på dit cash bet, får du kun gevinsten, ikke indsatsen
    • Spiller du eksempelvis de 50 kroner på et odds 4,00 og vinder, så får du ikke 200 kroner, men 150 kroner ind på din konto. Herefter er dine penge ikke underlagt regler eller restriktioner
  • Kampagnen er for alle spillere, nye såvel som eksisterende, hos Mr Green*. Eneste krav er, at du er minimum 18 år, er bosiddende i Danmark og har en Mr Green-konto eller opretter en

Hent dit live cash bet her

Conference League: Odds på FCK - Lincoln

Herunder finder du de bedste odds på FCK - Lincoln, der tørner sammen torsdag klokken 21.00 i Parken. Du kan se Conference League-kampen direkte på TV 2 Sport X og TV 2 Play med det rette abonnement.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
FCK 1,09
Uafgjort 12,00
Lincoln 46,00
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,42
Under 2,5 mål 3,40
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 3,30
Nej 1,40
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Jonas Wind scorer 1,52
Kamil Wilczek scorer 1,58
Pep Biel scorer 1,77
Jens Stage scorer 2,33
Lukas Lerager scorer 2,60
Kevin Diks scorer 3,00
Victor Kristiansen scorer 4,90
Kike Gómez scorer 6,40
Nicolai Boilesen scorer 6,75
Lee Casciaro scorer 7,00

Odds på FCK - Lincoln er senest opdateret tirsdag den 28. september klokken 10.04.


Som oddstabellen øverst ovenfor viser, så er FCK gigantiske favoritter til at hente de tre point hjemme mod Lincoln torsdag aften. Alt andet end tre point vil da også være en fadæse. Du kan få odds 1,09 på FCK-sejren hos Onside Betting*, mens uafgjort giver odds 12,00 hos Unibet*, og en sensationssejr til Lincoln giver odds 46,00 hos NordicBet*. Er du interesseret i at se spilforslag fra BetXperts ekspertpanel, kan du se disse her

FCK fik i weekenden oprejsning efter to elendige indsatser mod henholdsvis FC Midtjylland og Nykøbing FC. Kampen mod Midtjylland blev tabt med 0-1, selvom man i store dele af kampen ellers var en mand i undertal. Få dage senere led Thorups tropper et pinligt og tidligt exit i pokalturneringen med 0-3-nederlaget på Falster mod Nykøbing FC. I weekendens superligakamp gik det dog fremragende for FCK, der sejrede med hele 5-1 ude mod FC Nordsjælland. Her kom nyerhvervelsen Ísak Bergmann Jóhannesson blandt andre på måltavlen for første gang i sin FCK-karriere. 

Lincolns hjemlige ligaturnering er endnu ikke startet, og man har ikke været i aktion siden sidste uges 1-3-nederlag til Europa FC i den gibraltarske Super Cup. 

Mens FCK sejrede med 3-1 i deres første gruppekamp, så tabte Lincoln med hæderlige 0-2 hjemme mod PAOK. 

Det er første gang nogensinde, at Lincoln er med i et europæisk gruppespil, og det er også første gang, at FCK og Lincoln skal møde hinanden. 

Bud på startopstillinger

FCK: Grabara - Diks, Khocholava, Boilesen, Kristiansen - Stage, Zeca, Lerager - Biel, Wind, Bøving

Lincoln: Soler - Wiseman, Chipolina, Lopes, Toscano - Torilla, Rosa, Javier Anon - Araiza, Gomez, Carralero

Sådan stillede de to mandskaber op i første runde af Conference League. Det er dog nærliggende at tro, at Jess Thorup vælger at spare flere af nøglespillerne til kampen mod Lincoln. FCK's reserver bør i hvert fald kunne vinde uden problemer mod Lincoln. Søndag aften spiller FCK mod Viborg i Parken i 11. spillerunde af Superligaen, og det er en vigtig kamp for FCK, der skal forsøge at holde trit med FC Midtjylland i stillingen. Inden 11. spillerunde er FCK et point bag vicemestrene.