Club Brugge kommer til Aarhus med en sikker 3-0 sejr. Der var klasseforskel i første opgør, men AGF skal jagte miraklet i torsdagens returopgør i Conference League-kvalifikationen. Se bookmakernes odds her.

Belgiske Club Brugge indledte kampen i et højere gear end AGF og der gik ikke mange minutter før bolden ramte netmaskerne bag den sagesløse AGF-keeper Jesper Hansen. 

AGF fik ikke gang i deres spil og måtte forlade Jan Breydel Stadion uden at få et skud på mål. Det bliver ekstremt svært at vende 0-3 nederlaget, men AGF kan bruge returopgøret til at vise, at de kan være med på dette niveau.

Odds på Club Brugge - AGF

Der er kampstart på Ceres Park torsdag den 3. august kl. 19.00. Se flere informationer i vores MatchCenter.

AGF - Club Brugge

Det kører heller ikke helt godt for AGF i Superliga-sæsonen, hvor de indkasserede et 1-3 nederlag til FC Nordsjælland i mandagens opgør.

Foto:  KURT DESPLENTER / BELGA / AFP

Holdet, der går videre til næste runde, kan se frem til at skulle møde vinderen af opgøret mellem KA Akureyri (Island) og Dundalk FC (Irland) i trejde runde.

Efter trejde runde går vinderen videre til Play off-runden og spiller om kvalifikation til Conference League-gruppespillet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem skal AGF møde i Conference League-kvalifikationen?
AGF skal møde belgiske Club Brugge i anden kvalifikationsrunde. Første kamp endte med en 3-0 sejr til Club Brugge, og der er returkamp i Aarhus den 3. august kl 19.00. 

Hvornår starter Conference League-gruppespillet?
Første spillerunde i årets Champions League-gruppespil afvikles den 6. og 7. september 2023.

Hvor kan jeg se Conference League-kampene?
Du kan se AGF i Conference League på TV 2 Sport X og via stream på TV 2 Play.