Har du overvejet at blive kunde hos Betfair*? Så er det nu du skal slå til. Nye danske kunder får odds 4,00 på Barcelona-sejr hos Betfair Sportsbook*.

Betfair Sportsbook* slog for nyligt dørene op i Danmark, og hvis du ikke allerede har taget imod et af deres mange gode velkomsttilbud, så får du nu et tilbud af de bedre:

Spil på Barcelona-sejr i tirsdagens Champions League-hjemmekamp mod Ajax til det aktuelle odds (lige nu 1,14) hos Betfair Sportsbook*. Hvis Barca vinder, topper Betfair Sportsbook* dit odds op til 4,00 og udbetaler den ekstra gevinst i form af et freebet-beløb.

Og hvis Barca ikke vinder? Så refunderer Betfair Sportsbook* din indsats på kampen i form af et freebet (op til 100 DKK).

Sådan tager du imod dette tilbud

  1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair Sportsbook* 
  2. Angiv kampagnekoden ZEP275 når du registrerer din konto
  3. Spil pre-match hos Betfair Sportsbook* på Barcelona-sejr til det nuværende odds (for max. 100 DKK)
  4. Nyd kampen Barcelona-Ajax vel vidende at du modtager et freebet på din Betfair Sportsbook* konto uanset hvordan kampen ender!

Du kan naturligvis spille mere end 100 DKK på sejr til Barcelona, men det vil kun være 100 DKK der tæller i forbindelse med dette tilbud. Kun dit første spil placeret på kampen vil kunne kvalificere sig til det forbedrede odds 4,00.

BemærkHar du allerede en konto hos Betfairs spillebørs, kan du desværre ikke gøre brug af dette tilbud, da du i så fald ikke betragtes som ny kunde hos Betfair*. Bemærk også at du ikke kan kan benytte både dette tilbud OG start-bonus (freebet på 1000 kr).

Aktuelle Betfair* Sportsbook-odds på Barcelona-Ajax, tirsdag kl 20:45:

Barcelona Uafgjort Ajax
1,14 10,00 26,00

Eksempel: Du satser 100 kr til odds 1,14. Barcelona vinder, og du vinder dermed en netto-gevinst på 14 kr. Men derudover får du et freebet-beløb på 286 kr.