Vores dygtige ekspertpanel leverede endnu et flot overskud i juli, og så kan vi se frem til flere nyheder her på BetXpert. Tipredaktør Frank Pilantra gennemgår nogle af højdepunkterne og løfter sløret for nogle af de nye tiltag på BetXpert.

Det har været en eventyrlig juli, der har været domineret af Jonas Vingegaards store triumf i Tour de France efterfulgt af den enorme folkefest med fejringen på Rådhuspladsen, Tivoli og hjembyen Glyngøre.

Der er bestemt også feststemning på BetXpert-redaktionen, og det er en stor fornøjelse, at vi igen kan fejre ekspertpanelets resultater. I sportsbetting er der både gode og mindre gode perioder, så vi skal ikke glemme, hvor fantastisk en præstation det er, at det er nu er lykkedes at skabe overskud syv måneder i streg.

Så lad os endelig få præsenteret månedens regnskab for ekspertpanelet, hvor det blev til et samlet overskud på 14,3 units efter 136 spilforslag.

Ekspertpanelets resultater i juli

Balance: +14,30 units
Hitrate: 63 ramte af 136 spilforslag
Tilbagebetalingsprocent: 111 procent 

Samlet resultat for 2022
Balance: +256,81 units
Hitrate: 821 ramte af 1693 spilforslag
Tilbagebetalingsprocent: 115 procent

Ikke overraskende kom der masser af gode spilforslag til Tour de France fra vores ekspert Sredna, der holder en surrealistisk TBP på 144 procent over knap 300 tips i år.

Nyhed: Flere konkurrencer til de skarpe brugere 

Det kan nogle gange godt betale sig at være stædig, og heldigvis var jeg ikke alene om at presse på, for at vi får gang i nogle flere brugerkonkurrencer her på BetXpert.

Vi fik en sjov ciffertip-konkurrence til Superliga-opgøret Brøndby - AGF, hvor det var muligt at score et bonusbet til LeoVegas. Heldigvis var rigtig mange brugere med på legen og deltog i konkurrencen. Stort tillykke til vinderne. Det beviser, at idéen om flere konkurrencer ikke er helt dum.

Det er så heldigvis lykkedes at få grønt lys til løbende at afvikle flere af disse ciffertip-konkurrencer. Det er planen, at vi sætter gavekort på højkant til vinderne, og jeg håber virkelig på, at I vil være med i vores kommende konkurrencer.

Jeg kan komme med en lille afsløring og allerede nu sparke gang i første ciffertip-konkurrence, hvor I skal gætte resultat af Premier League-opgøret Manchester United - Brighton. Det kan blive til debut for Christian Eriksen i Manchester United-trøjen, og det skal vi have markeret ved at sætte et gavekort på 500 kroner på højkant.

I skal ikke skrive jeres bud som kommentar til denne artikel. I skal benytte denne konkurrence-artikel, hvor I kan give jeres ciffer-gæt i forum.

Hvad pokker er BetXpert Tips?

Ja, hvordan får jeg nu bedst præsenteret dette tiltag? 

Raketech har flere forskellige betting-sider under paraplyen, og på flere af dem kunne der godt være plads til flere eksperttips. Og vi står samtidig her på BetXpert med et fantastisk hold, der leverer spilforslag på et virkelig højt niveau. Det har længe stået på min ønskeseddel, at vi kunne få masser af fordele ved at sprede disse spilforslag ud på sider som den svenske betting.se.

Det skal helt sikkert nok også komme i omdrejninger, men samtidig åbner det for chancen for, at vi henter spilforslag ind fra disse andre sider. Der vil komme ekspertanalyser fra flere forskellige eksperter, og vi vil også præsentere egne tips under profilen BetXpert Tips.

Der vil løbende komme spilforslag til flere forskellige ligaer, og profilen vil have fokus på de største opgør. Igen vil det være helt fantastisk, hvis det ender med at blive en succes, og det for alvor ender med at sparke døren ind til, at vores spilforslag blev benyttet på andre sider.

Jeg har længe kæmpet med idéen om at præsentere spilforslag på en alternativ måde end blot den traditionelle ekspertanalyse, og flere mulige metoder er lige nu under overvejelse, så der kan snart komme yderligere nyheder på den front.

Tag godt imod mhensberg2003

Det er vanvittigt sjovt at dele spilforslag, men al begyndelse er svær, og som ny brugertipper bevæger man sig også ind i en lang, lærerig proces.

Det er lykkedes brugeren mhensberg2003 at skabe stor interesse på ganske kort tid, og det er en ret unik præstation. Det skyldes ikke mindst en række gode spilforslag, men også en noget særlig strategi og tilgang. Der er uden tvivl masser at lære endnu, og jeg har bemærket de mange gode indlæg fra erfarne brugere, der kommer med gode forslag og input.

Det skal vi endelig holde fast i, men samtidig også være tålmodige, og der skal være plads til at gøre tingene på en lidt anderledes måde; specielt som brugertipper. Vi vil vel gerne alle have så mange tips som muligt på brættet, og vi risikerer at bremse mange gode tippere, før de for alvor kommer i sving, hvis vi straks fra startblokken begraver dem med kritiske kommentarer.

Specielt personangreb kan vi ikke være bekendt, når en ung brugertipper vover sig til at dele spilforslag med os. Selvom det er gjort i en god mening for at sikre seriøsiteten og det høje niveau, så skal vi have fokus på bolden. 

De store ligaer afløser Tour de France

Den gule Tour-feber ramte Danmark med fuld kraft, men heldigvis har vi allerede fået godt gang i Superligaen, og også Premier League, La Liga, Serie A og Bundesligaen står klar til en ny fodboldsæson. Det bliver utrolig spændende at følge Christian Eriksen i Manchester United og Andreas "AC" Christensen i FC Barcelona. Læs blandt andet vores store optakt til Premier League 2022/23.

Vi kan også følge de danske klubber, når de skal på svære europæiske opgaver og jagte plads i gruppespillet til Champions League, Europa League og Conference League.

Jeg vil meget gerne slutte af med at takke for den imponerende indsats og de mange skarpe spilforslag - både i analyser, artikler, optakter og forumtråde.


Jeg håber, at I vil være med på vognen, og I kan finde vores ekspertanalyser her.