Deltag i vores ciffertip-konkurrence til det store Champions League-opgør i Parken mellem FC København og Manchester City. Du kan vinde et gavekort på 500 kr til Unisport. 

Vi får igen chancen for at opleve Champions League-bold i København, og det fejrer vi med en brugerkonkurrence, hvor du kan løbe af sted med et gavekort på 500 kr til Unisport, hvis du er skarp og kan ramme korrekt resultat af FC København - Manchester City.


Vi kan få en magisk aften i Parken, når FC København jagter miraklet mod selveste Manchester City. Det er endnu ikke blevet til sejr til FCK i Champions League-gruppespillet, men det lykkedes at få hevet et 0-0 resultat i land, da Sevilla besøgte Parken.

Kan FCK også bremse Haaland, de Bruyne og Foden eller skal vi sætte os til rette og forvente et sandt målshow fra Pep´s superstjerner? 
Skriv dit bud på slutresultat af kampen mellem FCK og Manchester City samt første målscorer i kampen som kommentar til denne artikel i forum.

Eksempel:
FC København 4-2 Manchester City
Første målscorer: Mohamed Daramy

Hvis flere brugere gætter det korrekte resultat, vil første målscorer være tiebreaker, og ellers findes vinderen ved lodtrækning.

11. oktober kl. 18:45 (se MatchCenter)

FC København - Manchester City

Regler for brugerkonkurrencen:

- Kun ét ciffer-gæt per bruger.
- Konkurrencen lukker ved kampstart.
- Ved flere rigtige ciffertip er bud på første målscorer afgørende.
- Ved flere brugere med samme bud trækkes der lod blandt de korrekte bud.
- Hvis kampen ikke aflyses/afbrydes, eller der ikke er korrekte bud, afvikles ny konkurrence.
- Vinderen modtager et gavekort på 500 kroner per e-mail.