Hvad skete der i uge 7? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...


11/2: Full Tilt opnår Malta-licens

Det PokerStars-ejede selskab har nu også licens på Malta og lancerer efterfølgende et .eu-site.

Læs mere (betalingssite)

12/2: Stor stigning i dansk sportsbetting

Et solidt fjerde kvartal resulterede i en omsætning på spillemarkedet på over 2 milliarder kroner for 2012. Danske Spil* står noteret for 62% af markedsandelen.

Læs mere

12/2: DIF til angreb mod dansk matchfixing

Danmarks Idræts-Forbund kalder matchfixing en ligeså stor trussel mod sport som doping og har nedsat en arbejdsgruppe der skal sætte fokus på problemet. De foreløbige forslag får kritik for at slække på sportsudøvernes retssikkerhed.

Læs mere

13/2: Danske Spil* indgår samarbejde med TV3

Store dele af sporten på TV3+, TV3 SPORT 1 og TV3 SPORT 2 vil fremover på tv-skærmen blive præsenteret af bl.a. Danske Spils Oddset. Aftalen er ét af de største samarbejder på sportsudsendelser nogensinde tegnet i Danmark.

Læs mere

13/2: Unibet* fremviser rekordkvartal

Det sidste kvartal i 2012 har været god ved Unibet*, der har set den årlige omsætning stige til £197,2 millioner. Antallet af aktive kunder er steget med over 90.000 foranlediget af vækst i Danmark, Belgien og Italien.

Læs mere

13/2: Forslag skal legalisere sportsbetting i Californien

Senator Roderick Wright har fremlagt et lovforslag der skal legalisere betting på sportsbegivenheder på professionelt og college-niveau.

Læs mere

14/2: Schweiz vil regulere spillemarkedet

Det schweiziske online spillemarked står over for en samlet regulering på tværs af landets kantoner. Det er første gang den schweiziske spillelov omhandler online selskaber.

Læs mere (betalingssite)

15/2: Betfair* skærer ned på personalet

Ifølge flere medier skal op til 650 Betfair-ansatte til at se sig om efter nye jobs. Spillebørsen nedlægger store dele af personalet på markeder der ikke er regulerede.

Læs mere

15/2: Belgisk Bet-at-Home-appel skudt ned

Bookmakerens forsøg på at komme ind på det belgiske marked (og strøget af landets blackliste) led et knæk, da den belgiske domstol dømte imod Bet-at-Home.

Læs mere