Hvad skete der i uge 6? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

4/2: Aftalt spil: Kæmpe sag i Europa

I formiddag chokerede den europæiske politimyndighed Europol fodboldverdenen ved at fortælle om en gigantisk sag om aftalt spil der involverer 380 europæiske kampe i 15 lande (herunder diverse topkampe, også Champions League og VM-kvalifikation) og 425 personer - spillere, klubfolk, dommere samt asiatiske spillesyndikat-folk.

Læs mere

4/2: Dansk fodboldspiller dømt for spil på egen kamp

DBU har idømt Kristoffer Wichmann fra førstedivisionsklubben FC Vestsjælland seks måneders karantæne for at spille på en kamp mellem BSF og FCV.

Læs mere

4/2: Fortsat fremgang for 888

Både på poker- og casinofronten var der fremgang at spore for 888 i 2012, og indtægterne i fjerde kvartal satte ny rekord indenfor de to områder.

Læs mere (betalingsside)

5/2: Rekodsættende Super Bowl

Super Bowl XLVII bød på rekordomsætning i de Nevada-baserede kasioner, hvor der var en omsætning på hele 98,9 mio. dolllars - 4,4 mio. dollars over den hidtidige rekord.

Læs mere

4/2: Betsson* lancerer social gaming app

Den svenske bookmaker har lanceret MyFootball Connect, der er en 'bingo- og fodbold-inspireret' app der lader venner konkurrere med hinanden under live fodboldkampe. I første omgang er app'en klar til Apple-produkter, men Android- og Facebook-versioner er på trapperne.

Læs mere

5/2: Frankrig halter efter Italien på poker og betting

Omsætningen på poker og sportsbetting er 7% højere på dot.it-markedet end på det franske dot.fr-marked (eksklusiv det franske lotteri FDJ), viser nye tal fra organisationen ARJEL.

Læs mere (betalingssite)

6/2: PokerStars klar med Facebook-app

Pokergiganten har lanceret en app til Facebook - det er dog i første omgang kun fast-fold poker, der er mulighed for at spille, mens der arbejdes på at udvide udvalget.

Læs mere her og her (betalingsside)

8/2: Betssons omstigning stiger

Sportsbooken og de mobile produkter har været udslagsgivende for Betssons seneste regnskab, hvor både fjerde kvartal og hele året har kastet en omsætningsstigning på 27% af sig.

Læs mere

8/2: Skrill overtager Paysafecard

E-wallet-selskabet Skrill har overtaget betalingssystemet Paysafecard for en sum på op til €140 millioner.

Læs mere (betalingssite)

9/2: Bookier: Betting-ban vil øge matchfixing

I Australien er der politiske røster om et eventuelt ban af bettingfirmaer for at komme matchfixing til livs, men bookmakerne selv påpeger at et forbud blot vil flytte kunderne over til illegale firmaer hvor fixing ikke kan kontrolleres.

Læs mere