Hvad skete der i uge 7? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

13/2: Serbien udelukker 70 spillesider

Serbiens Spillemyndighed har beordret landets internetudbydere til at blokere for 70 spillesider, herunder bwin*, 888, Ladbrokes, Titanbet og William Hill.

Læs mere hos eGaming Review (betalingssite)

13/2: Belgien blacklister flere pokersites

Også den belgiske Spillemyndighed har travlt i denne tid. På en officiel liste over blacklistede online poker-operatører fremgår velkendte navne som 888, Everest Poker og Titan Poker, som myndigheden vil blokere for internetadgang til, så de ikke længere kan operere på det belgiske marked.

Læs mere

14/2: PKR Poker launcher The Poker Wiki

"The Poker Wiki", der ligesom Wikipedia kan blive fyldt med indhold af brugerne, er blevet launchet af PKR Poker. Selvom PKR Poker har stået bag oprettelsen af siden, er den ment som upartisk, og videreførslen er blevet overladt til sidens brugere.

Læs mere hos eGaming Review (betalingssite) og besøg The Poker Wiki

15/2: Bookmakere splittet over udsigten til Redknapp som landstræner

Mens hovedpersonen selv har været ret tilbageholdende med at udtale sig om hvorvidt han er Englands næste landstræner, så tager mange det for givet at Harry Redknapp bliver Fabio Capellos afløser. Bookmakerne ser dog forskelligt på udsigten til dette. Skybet udtaler at de vil være glade hvis Redknapp får jobbet, da det lave odds på ham har fået spillere til at kigge mod nogle mere overraskende bud - den glæde vil dog ikke blive delt hos William Hill, hos hvem 80% af pengene er sat på Redknapp.

Læs mere

16/2: Spillemyndigheden vil finde ulovlige operatører

Den danske Spillemyndighed har launchet en såkaldt "whistleblower"-service, hvor de opfordrer danske spillere og operatører til at give besked, hvis de bemærker ulicenserede bookmakere, der opererer på det danske marked.

Læs mere

16/2: Unibet* fortsætter fremgangen

Bookmakeren melder om en stigning i profitten på 13% i det sidste kvartal af 2011, hvilket bringer den årlige vækst op på 10%. Ifølge Unibet* selv er det store fokus på det nordiske marked en stor del af forklaringen på det pæne år.

Læs mere

16/2: … mens Ladbrokes melder om tab online

Helt så godt er det ikke gået hos britiske Ladbrokes, der på online poker- og bettingmarkedet melder om en nedgang på 4% for 2011. De fysiske spillebutikker har dog været overskudsgivende.

Læs mere

16/2: Balkan-lande kigger på samarbejdsaftale

Spillemyndighederne i Serbien, Montenegro, Kroatien, Slovenien, Makedonien og Bosnien Herzegovina forventes at indgå en samarbejdsaftale senere dette år, der skal danne fælles front mod de ikke-licenserede bookmakere.

Læs mere

16/2: Vil Portugal bruge gamblingpenge til at dække sygesikring?

En liberalisering af spillemarkedet i Portugal er på vej, men ifølge et dokument angiveligt lækket fra det portugisiske økonomiministerium, er der bagtanker bag. Dokumentet beskriver, at premierministeren planlægger at bruge indtægten fra gamblingindustrien på at dække et hul i sygesikringen på €478 millioner, og at man håber at kunne inddrive €250 millioner i skatteindtægter på industrien.

Læs mere

17/2: Italienske myndigheder overvejer skatteændringer

Ifølge eGaming Review overvejer det italienske finansministerium at ændre skattereglerne på online gamblingområdet. I øjeblikket beskattes operatørerne med 20% af profitten, men ifølge rygterne overvejer italienerne at ændre beskatningen til 1% af den samlede omsætning.

Læs mere

17/2: EU stiller spørgsmålstegn ved italiensk lovgivning

Den europæiske domstol har haft den italienske spillelovgivning under lup og har erklæret, at lovgivningen i sin nuværende form søger at beskytte markedspositionen hos allerede licenserede firmaer i forhold til nye ansøgere. Dette strider imod EU-lovgivningen.

Læs mere

17/8: Cricket-spiller fængslet for match-fixing

En engelsk domstol har idømt den engelske cricket-spiller Mervyn Westfield (Essex) fire måneders fængsel som straf for at han i 2009, for £6.000, lod sig bestikke til at sørge for at hans hold tabte en kamp.

Læs mere

18/2: Kinesiske dommere i matchfixing-skandale

Fire kinesiske dommere er blevet taget i at placere væddemål på kampe de selv skulle dømme. Dommernes præstationer var så skandaløse, at i en af kampene forlod det forurettede hold simpelthen banen i protest. En af dommerne er blevet idømt fem års fængsel og de andre kan også se frem til lange fængselsdomme.

Læs mere