Hvad skete der i uge 6? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

6/2: MermaidBet skriver med tre sportsstjerner

MermaidBet.dk har underskrevet sponsor-aftaler med tre danske sportspersonligheder der skal fungere som ambassadører for bookmakeren. Det drejer sig om svømmeren Jeanette Ottesen, pokerspilleren Søren Kongsgaard og ishockeyspilleren Kim Staal.

Læs mere hos eGaming Review (betalingssite)

6/2: Fransk spillemyndighed indgår aftale med IOC

Den franske spillemyndighed, ARJEL, har underskrevet en samarbejdsaftale med Den Internationale Olympiske Komité. Aftalens formål er at dele information om mistænkelige spillemønstre under OL i London til sommer.

Læs mere hos eGaming Review (betalingssite)

7/2: Betfair* må trække sig fra Sydafrika - vender tilbage med faste odds

Som følge af en dom fastlagt af den sydafrikanske højesteret, ser Betfair* sig nødsaget til at trække sig fra landet og blokere for spillere med bopæl i Sydafrika. Dommen gør det ulovligt, at tilbyde odds i børsformat, men andre bookmakere har fået licens til at udbyde spil med faste odds, og Betfair* vil ansøge om sådan en licens i stedet.

Læs mere hos eGaming Review (betalingssite)

7/2: Unibet* opkøber Betchoice og indtager Australien

Unibet* har offentliggjort købet af Betchoice, én af Australiens førende online bookmakers. Købet stiller Unibet* stærkt på det australske marked og blandt de førende når tilladelsen til at udbyde livebetting forventeligt bliver givet i den nærmeste fremtid.

Læs mere

8/2: Masser af forsøg på matchfixing i græsk fodbold

En undersøgelse, der tirsdag blev præsenteret af FIFPro (foreningen af professionelle fodboldspillere) viser, at næsten hver tredje spiller i Grækenland er blevet bedt om at fixe kampe. 30,3% af spillerne siger at folk har henvendt sig til dem med henblik på at fixe en kamp, mens næsten hver anden, 47,2%, kender til fixede kampe i deres række. Undersøgelsen viser også, at ca. hver fjerde spiller har modtaget bestikkelse - i flere tilfælde fra ledelsen i spillerens klub.

Læs mere

8/2: ...og i russisk

Hver tiende russisk fodboldspiller er blevet personligt kontaktet af match-fixere, og 43,2% har kendskab til fixede kampe. Det viser en undersøgelse foretaget af FIFPro (foreningen af professionelle fodboldspillere). Kun Kazakhstan, Grækenland og Bulgarien kan fremvise værre statistikker.

Læs mere

8/2: Kenyansk dommer beskyldes for landskamps-fix

Ifølge den sydafrikanske avis Sunday Times, var den kenyanske fodbolddommer Samuel Langat bestukket til at arrangere resultatet af landskampen mellem Sydafrika og Columbia i maj 2010 (VM-forberedelseskamp). Bagmand skulle være Singapore-matchfixeren Wilson Ray Perumal der pt afsoner en dom på to års fængel i Finland for lignende forseelser. Langat afviser beskyldningerne.

Læs mere

8/2: Bwin*.party sammenlægger pokersites

Jim Ryan fra Bwin*.party har afsløret, at man barsler med en sammenlægning af likviditeten af de to pokerrum bwin* og Party Poker. Denne sammenlægning skulle gerne ske i starten af sommeren. Resultatet af sammenlægningen bliver verdens næststørste pokernetværk, kun overgået af Pokerstars.

Læs mere

9/2: Det franske spillemarked mister kunder i hobetal

Kunder forsvinder hastigt fra det franske online sports-spillermarked. Nye tal fra den franske spillemyndighed, ARJEL, viser således et fald på 70.000 registrerede kunder i fjerde kvartal af 2011, målt i forhold til samme tidspunkt i 2011. Til gengæld fortsætter hestevæddeløb og poker med at tiltrække kunder.

Læs mere

9/2: Belgiske myndigheder offentliggør blacklist

Den belgiske spillelov er blandt de strengeste i Europa, og de belgiske spillemyndigheder har netop udsendt en liste over 10 firmaer der sortlistes under de nye regler. Blandt navnene er 888, Everest Poker og Titan Poker.

Læs mere how eGaming Review (betalingssite)

10/2: PokerStars forbereder .eu-site

Verdens største pokernetværk er netop blevet tildelt en maltetisk licens og forbereder nu en europæisk version af deres pokerklient og hjemmeside, under domænet PokerStars.eu. Tidligere på ugen fik man sin belgiske licens og har derudover licens i Frankrig, Italien og Danmark.

Læs mere

10/2: Betsson* fremviser imponerende resultater

Den skandinaviske bookmaker har netop fremvist flotte finansielle resultater for 2011. Omsætningen steg med 8% til 1.736,6 millioner svenske kroner, og aktiviteten hos bookmakeren nåede i fjerde kvartal højeste niveau nogensinde. Senest offentliggjorte man en business-to-business aftale med det danske mediehus Berlingske Media.

Læs mere


10/2: … og gør klar til Italien efter succes på det danske marked

Betsson* er blandt bookmakerne med licens til det danske spillemarked, og det har indtil videre været en succes. Aktiviteten har været stor siden liberalisering trådte i værk, og man forventer en stigning af firmaets marketingsaktiviter i den kommende tid. Betsson* har netop fået licens til det italienske marked og her forventer man at skyde marketingskampagen i gang i første halvdel af 2012.

Læs mere hos eGaming Review (betalingssite)

10/2: Spanske licenser uddeles 31. marts

De bookmakere der har søgt licens til det spanske marked, kan se frem til at få uddelt disse den 31. marts. Det skriver eGaming Review. Licensuddelingen blev i januar udskudt seks måneder, men nu ser det altså ud til at licenserne kan blive uddelt to måneder før tidsplanen. Omkring 60 firmaer har ansøgt om en licens.

Læs mere hos eGaming Review (betalingssite)

11/2: Portugal overvejer liberalisering af spillemarkedet

Ifølge Portugal News Online forventer en kilde fra det portugisiske økonomiministerium en indtjening på €250 millioner fra den online gamblingindustri i 2012. Der er i øjeblikket monopol på området i Portugal, hvor monopolisten Santa Casa netop har vundet en sag over bwin*, der er blevet pålagt at stoppe alle former for reklame og sponsorater af portugisiske sportshold.

Læs mere