DBU har idømt Kristoffer Wichmann fra førstedivisionsklubben FC Vestsjælland seks måneders karantæne for at spille på en kamp mellem BSF og FCV...

Det var et bemærkelsesværdigt spillemønster i august 2011 der fik DBU til at igangsætte en undersøgelse. 96 kuponer a 500 kr der blev indleveret hos en række Danske Spil-forhandlere på Frederiksberg og det indre København, indeholdt alle spil på pokalkampen mellem Vanløse og Hvidovre, og nogle af kuponerne indeholdt desuden pokalkampen mellem BSF og FCV.

DBU finder det bevist at Wichmann stod bag i hvert fald nogle af disse kuponer, og at han dermed har overtrådt reglen om at man ikke på spille på kampe der involverer ens eget hold (det er dog værd at bemærke at der blev spillet på FCV-sejr, Wichmann oddsede altså ikke IMOD sit hold. Red.).

Det er også blevet undersøgt om Wichmann, via sit bekendtskab med Vanløse-træner Michael Madsen, havde været involveret i aftalt spil i Vanløse-Hvidovre - men det har forbundet ikke kunnet bevise, og den anklage er derfor frafaldet.

DBU overvejer pt om der skal afgives politianmeldelse mod Wichmann.

Læs om sagen her: http://www.dbu.dk/Nyheder/2013/Februar/Matchfixing_kendelse.aspx