Hvad skete der i uge 46? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

12/11: Otte selskaber interesseret i græsk spillemonopol

Det græske statslige spillemonopol, OPAP, er i færd med at sælge 33% for at få midler til den slunkne statskasse. I den forbindelse har otte selskaber meldt sig interesserede og håbet er, at salget kan indbringe €1,5 milliarder.

Læs mere

12/11: William Hill får forlænget Sportingbet-frist

William Hills formodede overtagelse af Sportingbet skulle i første omgang ende ud i et færdigt bud senest den 13. november, men den britiske bookmaker har fået forlænget fristen fire uger til at færdiggøre de sidste detaljer i aftalen.

Læs mere

13/11: Bwin*.Party-chef arresteret - og løsladt igen

Norbert Teufelberger blev anholdt af belgisk politi, da landets spillemyndigheder mener, at Bwin*.Party's aktiviter i landet er ulovlige. Han blev løsladt senere samme dag, men har fået indtil 17. december til at besvare myndighedernes spørgsmål.

Læs mere og her

14/11: Bwin*.Party står fast i Belgien

Trods anholdelsen af co-CEO Teufelberger, har firmaet ikke planer om at ændre sin ageren på det belgiske spillemarked, men holder fast i at man opererer i overenstemmelse med loven.

Læs mere (betalingssite)

14/11: Tre selskaber sidder på 60% af spansk omsætning

Det spanske spillemarked har, i de første fire måneder siden reguleringen trådte i kraft, genereret en omsætning på €78 millioner. De tre store aktører på markedet, PokerStars, Bet365* og bwin*.Party, står for €47 millioner.

Læs mere (betalingssite)

14/11: Grækenland lukker af for omverdenen

De græske myndigheder har iværksat en lov, der forbyder spillefirmaer uden licens, at operere i landet efter den 6. december. Skulle det alligevel ske, at firmaerne tager imod spil fra græske spillere, vil myndighederne straffe med op til 10 års fængsel, bøder op til €500.000 og "hårde administrationelle straffe".

Læs mere og her (betalingssite)

14/11: Brancheorganisation går imod Grækenland og EU

Remote Gambling Association (RGA), som bl.a. repræsenterer bwin*.party, Betfair* og William Hill, udfordrer den græske lov, som de kalder for protektionistisk og i strid med EU's regler for det indre marked. Trods EU-kommissionen har godkendt loven vil organisationen gå rettens vej for at få det ændret.

Læs mere og her (betalingssite)

14/11: Tysk delstat slutter sig til ny spillelov der forbyder online poker

Nordrhein-Westfalen har tilsluttet sig den nye spillelov, der tillader de enkelte delstater selv at regulere sportsbetting, men som forbyder online poker. Loven er kontroversiel og kaldes i strid med EU-lov og tyske anti-monopols love.

Læs mere

15/11: Tipico klar: Ny konto og refundering til udelukkede kunder

Så er teknikken på plads: Tipico-kunder der pga den danske spillelov har fået lukket konto og konfiskeret penge, kan åbne ny konto og få pengene igen.

Læs mere

15/11: Brancheorganisation kalder EU til kamp mod spillelovgivninger

Remote Gambling Association (RGA) opfordrer EU-kommissionen til at gribe ind over for lande hvis spillelovgivning er i uoverenstemmelse med EU-love. Udover Belgien, hvor bwin*.party's chef blev anholdt tidligere på ugen, kalder RGA lovgivningerne i Grækenland og Tyskland for ude af trit med den gældende EU-ret.

Læs mere (betalingssite)

16/11: Spansk avis på vej med sportsbetting

Den spanske sportsavis, Marca, går ind i bettingverdenen og har planer om at tilbyde sine læsere en sportsbettingplatform. Den udvikles af firmaet GTECH G2.

Læs mere

16/11: Californien godkender regulering af spillebørser

The California Horse Racing Board (CHRB) har godkendt nye regler, der vil tillade spillebørser i den store amerikanske stat. Staten skal indenfor 30 dage beslutte om reglerne bliver godkendt, og gør de det kan implementeringen påbegyndes.

Læs mere

16/11: Online pokersider på vej til Nevada

Las Vegas' hjemstat, Nevada, har fået tilladelse til at udbyde online poker, og tre firmaer har nu fået tilladelse til at operere på markedet, herunder MGM Resort.

Læs mere