Hvad skete der i uge 45? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

5/11: Fransk onlinespil nedadgående i tredje kvartal

Omsætningen på Frankrigs online spillemarked er faldet med 5% til €158 millioner i forhold til samme periode sidste år.

Læs mere (betalingssite)

5/11: Nedgang for bwin*.party i tredje kvartal

Trods et skuffende tredje kvartal bevarer bwin*.party optimismen omkring årsresultatet.

Læs mere (betalingssite)

5/11: Amerikansk stat ser på muligheden for online spil

North Dakota, der - på trods af at være én af USAs mindst befolkede stater - har en væsentlig rolle i den amerikanske spilindustri, da de udbyder flere lotterispil, undersøger muligheden for et reguleret marked.

Læs mere

7/11: Betfair* trækker sig fra Tyskland

Betfair* har valgt at trække sin spillebørsforretning ud af Tyskland som følge af landets nye skattelovgivning, der pålægger selskabet en skat på 5% af omsætningen. Betfair* mente ellers ikke at spillebørsen gik ind under lovgivningen, men dette var de tyske skattemyndigheder ikke enige i. Det tyske marked stod for cirka 4% af Betfairs indtægter.

Læs mere (betalingssite)

8/11: Betsson* på ny pokerplatform

Betsson* slår nu sine pokerfolder på Microgaming-netværket, der bl.a. også huser 24hPoker og Ladbrokes.

Læs mere

8/11: Full Tilt launch med næstmest traffik

Blot 24 timer efter Full Tilts relancering lykkedes det sitet at lokke det næststørste antal spillere til. Man var således kun overgået af ejerselskabet PokerStars, hvis besøgstal dog led et knæk da de fleste Full Tilt-spillere havde emigreret fra netop PokerStars.

Læs mere (betalingssite)

8/11: William Hill's online profit i vejret

Den britiske bookmakers profit på onlineprodukterne er skudt i vejret i tredje kvartal, der viser en stigning på 50% i forhold til samme periode sidste år.

Læs mere

9/11: Betfair* fyrer 50 support-medarbejdere

Betfair* har fyret 50 support-medarbejdere i Asien, Norden og Østeuropa. Det er ikke meldt ud præcis hvilke lande det drejer sig om, men det handler om "mindre attraktive markeder", ifølge Betfair*.

Læs mere (betalingssite)

11/12: Pinnnacle lukker for USA-kunder

Bookmakeren Pinnacle Sports vil fra 19. november IP-blokere folk der prøver at tilgå websitet fra USA. Pinnacle trak sig officielt ud af det amerikanske marked i 2006 da USA vedtog en restriktiv lovgivning der forbød udenlandske spiludbydere at henvende sig til amerikanere, men disse har stadig kunnet benytte sig af Pinnacle. Det slutter nu - som en konsekvens af at de amerikanske myndigheder har anlagt sag mod Pinnacles ejere for at bryde loven.

Læs mere

Læs også denne artikel der fortæller hvorfor bookmaker-vagthunden Bookmakersreview.com har suspenderet Pinnacle, og hvorfor Pinnacles tab af amerikanske kunder kan blive et stort problem for ikke bare Pinnacle, men også andre bookmakere.