Hvad skete der i uge 39? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

25/9: Spillerkoner scorede halvanden million på Montpellier-nederlag

Det franske politi er i færd med at undersøge en sag der kaster mistanke om aftalt spil på fire medarbejdere og otte spillere - herunder Nikola Karabati?, een af verdens allerbedste - fra håndboldklubben Montpellier. Sagen drejer sig om 28. maj-kampen mod bundholdet Cesson Sévigné. Montpellier der allerede havde sikret sig det franske mesterskab og manglede flere nøglespillere, herunder Karabati?, var alligevel klar favorit, men tabte 31-28. Det viste sig bagefter at en række koner og kærester til Montpellier-spillere og -ansatte havde satset 5000 euro på Cesson Sévigné-sejr. Til odds 45 gav det en gevinst på cirka halvanden million kroner.

Læs mere her (fransk avis) og her

25/9: Danske kunder kan få udbetalt fra Full Tilt Poker

Danske Full Tilt Poker-kunder kan til november få udbetalt deres indestående ved at parre deres konto med en PokerStars-konto.

Læs mere

25/9: Mistanke om matchfixing i liberiansk 11-0-kamp

Klubberne i den liberianske 2. division opfordrer landets fodboldunion til at undersøge den kontroversielle kamp, men noget tyder på at netop medlemmerne af den overordnede organisation stod bag fixet.

Læs mere

25/9: Bulgarsk hold kræver løgnedetektortest af egne spillere

De tidligere mestre Lokomotiv Plovdiv tabte overraskende 0-1 til bundholdet Botev Vratsa, og det har fået klubbosserne til at kræve at spillere og trænere gennemgår en løgnedetektortest med henblik på at afsløre eventuel matchfixing.

Læs mere

25/9: Privatdetektiv afslører tjekkisk dommer-matchfixing

En privatdetektiv har angiveligt afsløret dommere i at modtage bestikkelse og at venner har bettet på kampe som dommerne har dømt. Informationerne er indtil videre knappe, men rygter lyder på at det kunne have foregået helt på topniveau.

Læs mere

25/9: Ny mand i spidsen for Ladbrokes' trading operation

Andy Wright er blevet ansat som ny trading director hos Ladbrokes. Han skal stå for viderudvikling af bookmakerens automatiske trader program, der sætter odds ved brug af teknologi og algoritmer.

Læs mere

26/9: Argentinsk ex-landsholdsspiller: Italiensk fodbold er pilråddent

Matías Almeyda, der har repræsenteret Argentina 35 gange og spillet i både Lazio, Parma og Inter omkring årtusindeskiftet, langer i sin bog groft ud efter italiensk fodbold, som han kalder for korrupt og fyldt med matchfixing og doping.

Læs mere

27/9: Spillegæld forårsagede tragisk selvmord

En tidligere sportsmand var blevet så opslugt af gambling og havde opbygget en så stor spillegæld, at han så selvmord som den eneste udvej.

Læs mere

27/9: Dansk fodbold: Sjællandsk mafia, FIFA-brud og pengeproblemer

Poul Hansen på kant med FIFA, lønnedgang til AaB-kernen og Brøndby-farcen fortsætter...

Læs BetXperts nyhedsoverblik over dansk fodbold

28/9: Spanske gamblere kan trække tab fra i skat

Når spanske sportsbettere og pokerspillere indsender deres årsopgørelse til skattevæsenet, kan de fremover trækker eventuelle tab fra - hvor de hidtil har skullet betale skat af alle gevinster uanset hvad der har været af tab.

Læs mere her (betalingssite) og her

28/9: Matchfixing-whistleblower kan ikke finde ny klub

Den italienske spiller Simone Farina blev kendt sidste sæson, da han nægtede at tage imod €200.000 for at fixe en italiensk cupkamp mens han spillede for Gubbio. Han blev senere FIFA-ambassadør og udtaget til det italienske landshold, men har stået uden klub siden sidste sæson.

Læs mere

30/9: Englænder bøder 299.000 pund for illegal bookmakervirksomhed

Retten i Leeds har idømt en 45-årig mand en bøde på 299.000 pund for at have drevet en illegal bookmakervirksomhed. Manden fik en fængselsdom i oktober sidste år, men nu får han altså også en stor bøde.

Læs mere

30/9: Ny matchfix-sag i Malta

Det maltesiske politi er gået i gang med at undersøge om der var aftalt spil i fredagens fodboldkamp (i den næstbedste række) mellem Gzira og Naxxar. Endnu er ingen blevet anholdt, men sigtelser skulle være på vej. Sagen kommer kort efter at den tidligere landsholdsspiller Kevin Sammut fik 10 års karantæne for at have ladet sig bestikke af et spillesyndikat før en EM-kvalifikationskamp mod Norge i 2008.

Læs mere

30/9 Superligaens seertal dykker

Viasat oplever et generelt fald i seertallene til Superligaen - Brøndbykrise en del af forklaringen.

Læs mere