Hvad skete der i uge 34? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

17/8: Succesfuldt andet kvartal for Unibet*

Den Malta-baserede bookmaker har præsenteret sine resultater for andet kvartal i 2012 og kan fremvise en 32% stigning på bruttoomsætningen til 45,3 millioner pund.

Læs mere

18/8: Maltesisk landsholdsspiller idømmes 10 års karantæne for fix

Kevin Sammut (Valletta FC) er blevet idømt en 10-årig karantæne fra at spille fodbold for sin rolle i EM 2008-kvalifikationskampen mod Norge, hvor Malta tabte 4-0. Kampen var fixet af et kroatisk bettingsyndikat, der angiveligt havde mødtes med flere af spillerne, men indtil videre er kun Sammut blevet kendt skyldig.

Læs mere

19/8: Maltesisk fodboldboss: Flere spillere involverede

Chefen for Malta's Football Association er af den overbevisning, at flere spillere i den maltesiske startopstilling mod Norge, var involveret i at fixe kampen, men manglen på bevis gør at man må acceptere UEFA's beslutning.

Læs mere

20/8: Mobilbetting i fremdrift de næste fem år

Den mobile spilleindustri kan se frem til at boome de næste fem år, ifølge en undersøgelse foretaget af Juniper Research. Rapporten forudser, at det mobile marked vil vokse fra nuværende $13 milliarder til $100 milliarder i 2017 - med sportsbetting som den største vækstfaktor.

Læs mere

20/8: Bwin* får på puklen over argentinsk reklame

En argentinsk domstol har forbudt Bwin*, at reklamere i landet på trods af at bookmakeren er i besiddelse af en licens i Misiones-provinsen. Kun det nationale lotteri har tilladelse til at reklamere i landet.

Læs mere

20/8: Bookmakersponsorat til Everton FC

Liverpool-klubben har underskrevet en aftale med den irske bookmaker Paddy Power, der bliver klubbens officielle bettingpartner i Storbritannien og Irland i de næste to år.

Læs mere

21/8: … og to af slagsen til Liverpool FC

Merseyside-konkurrenterne lader sig ikke stå tilbage, og har også anskaffet sig en aftale med Paddy Power om officielt partnersamarbejde i Storbritannien og Irland. Derudover er 188bet blevet tilknyttet som klubbens officielle internationale partner.

Læs mere

23/8: Ny spillelovgivning på vej i Slesvig-Holsten

Regeringen i den tyske delstat har taget de første skridt mod, at afskaffe den nuværende spillelovgivning til fordel for den mere kontroversielle og restriktive der findes i resten af landet.

Læs mere (betalingssite)

25/8: Fulham henter bookmakersponsorat

Den engelske fodboldklub har aftalt et sponsorat med bookmakeren Worldlink Sports, som klubbens officielle bettingpartner.

Læs mere