Hvad skete der i uge 33? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

12/8: Tyskland åbner for bud på 20 licenser

20 licenser er hvad Tyskland agter at udbyde under landets nye lovgivning, og har nu åbnet for bud på disse - det foregår dog ikke uden klager og forvirring

Læs mere

14/8: Britiske bookmakere vilde med OL

OL i London blev en kæmpe succes for de bookmakerne i hjemlandet med rekordhøj omsætning. En prognose fra Ladbrokes siger en omsætning på 80 mio. pund - 20 gange større end ved OL i 2008 i Beijing.

Læs mere

15/8: DHF utilfredse med bookmakere

Dansk Håndbold Forbund er svært utilfredse med MermaidBet, Sportingbet og Ladbrokes, som forbundet siger har brugt håndboldlandsholdets spilletrøje samt billeder af nuværende og tidligere spillere i markedsføring.

Læs mere

15/8: Reklame koster på bundlinjen for bet-at-home

Regnskabet for andet kvartal var ikke tilfredsstillende for bet-at-home, der grundet øgede reklameudgifter registererede et underskud for de tre måneder.

Læs mere

15/8: Succesfuldt EM for mybet

Også mybet kunne sende et kvartalsregnskab afsted i den forgangne uge, og her var især EM-slutrunden med til at sikre en klar stigning i omsætningen, og det bedste andet kvartal i firmaets historie.

Læs mere

15/8: OL-cykling kæmpe (mobil-)succes for Betfair*

Landevejsløbet ved OL, hvor hjemlandets Mark Cavendish som bekendt var forhåndsfavorit, var en succes for Betfair*, der oplevede flere spil på landevejsløbet end på det britiske fodboldholds kampe - og ca. 40% af spillene på landevejsløbet kom fra mobiltelefoner, formentlig som konsekvens af at der var så mange briter ude for at se løbet.

Læs mere (betalingsside)

15/8: OL slog alle bettingrekorder

Den kommercielle direktør for Sporting Index Group, Mark Maydon, ser i en kommentar tilbage på OL i London - et OL, der slog samtlige bettingrekorder, og bl.a. i form af Usain Bolts sejr på 100 meteren gav bookmakerne nogle hårde slag.

Læs mere (betalingsside)

17/8: Bookmakere sikrer sponsorater i store ligaer

Både i den engelske Premier League og den spanske La Liga har diverse bookmakere indgået sponsorater med hold. Betfred har lavet en aftale med Tottenham, Dafabet med WBA og Everton, Bwin*.Party med Manchester United og Ladbrokes med Valencia.

Læs mere her, her og her.