Hvad skete der i uge 32 i sports- og bettingbranchen? Unibet* scorede stort mobil-overskud, William Hill var aktiv på diverse fronter, etc. 

Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen

  

5/8 William Hill overvejer retssag mod betting-skat

Den britiske bookmaker er utilfreds med en ny online-skat, der vil tage 15% af profitten, og der kan blive tale om et retsligt opgør fra William Hills side.

Læs mere

5/8 William Hill i nyt samarbejde med Microgaming

To giganter går sammen, da William Hill har indgået en ny aftale med software-producenten Microgaming.

Læs mere

7/8 Matchfixing: UEFA suspenderer to armenske dommee

To armenske dommere har indrømmet, at de har medvirket til at fixe Europa League-opgøret mellem FC Inter Turku og Vikingur. 

Læs mere

7/8 Frankrig: Spilleagentur og anti-doping agentur foran fusion  

Det franske spilleagentur ARJEL og det franske anti-doping agentur AFLD agter at finde fodslag i en fælles organisation.

Læs mere

7/8 Paddy Power og mediegigant indgår samarbejde 

Paddy Power er nu den officielle online, tablet og smartphone betting-partner med mediegiganten News UK

Læs mere

8/8 Hollandsk online-marked kan indbringe 370 millioner Euro

En ny rapport viser, at de hollandske online-betting udbydere kan forvente en fortjeneste på 266,5 millioner Euro i første år efter reguleringen, og op til 370 millioner euro i 2016.

Læs mere (betalingsside)

8/8 Beskedent overskud hos Ladbrokes

I første kvartal af 2013 er overskuddet hos Ladbrokes faldet med 48,5% i forhold til sidste år. Det blev dog alligevel til  et plus på 55,1 millioner Pund før skat, men nedgangen skyldes lavere omsætning i bettingkioskerne og overgangen til Playtech.

Læs mere

8/8 Ladbrokes satser på Spanien og Mexico

Den britiske bookmaker Ladbrokes vil åbne en spillebørs på det spanske marked, mens der også vil blive åbnet for det mexicanske marked næste år.

Læs mere (betalingsside)

8/8 Unibet* med stort overskud på mobil-markedet

Det er kommet næsten en million nye brugere til Unibet* i forhold til sidste år, og Unibet* øger overskuddet fra betting via smartphone og tablets samt fra livebetting.

Læs mere

8/8 Unibet* satser en Top 5-placering på det britiske marked

Efter fremgangen i andet kvartal af 2013 håber Unibet-direktør Henrik Tjärnström, at det lykkes at komme blandt de fem største UK bookmakere.

Læs mere

9/8 Bwin* indgår sponsorat af Marseille

For at styrke brandet på det franske marked har Bwin* lavet et tre-årigt partnerskab med Olympique Marseille og er dermed repræsenteret i alle de store ligaer.

Læs mere

9/8 William Hill ansatte kan se frem til million-overskud

Ialt 550 britiske ansatte indgik i 2010 en tre-årig sharesave plan med William Hill, og de kan nu se frem til et afkast på 3,5 millioner pund efter markant kurs-stigning i de seneste år.

Læs mere

9/8 Svenske NetEnt skal levere kasino-software til Ladbrokes og 888

Ladbrokes satser stort på deres online software med aftale med Playtech og nu også svenske NetEnt, der tilmed samtidig har indgået et partnerskab med 888.

Læs mere

9/8 William Hill overtager australske Tom Waterhouse

William Hill overtog tidligere på året Sportingbets australske afdeling, og nu tilfører den britiske bookmaker også bookmakeren Tom Waterhouse. Overtagelsen vil koste William Hill omkring 100 millioner dollars med en earn-out agreement.

Læs mere

9/8 Amerikansk domstol: Bitcoin er rigtig valuta

Online-valutaen Bitcoin (bl.a brugt i social gaming) kan nu kalde sig ´rigtig penge´ efter en domstol i Texas slog fast, at Bitcoin er vurderet som en rigtig valuta.

Læs mere