Hvad skete der i uge 31? Hvad skete der i uge 31 i sports- og bettingbranchen? Ladbrokes lukkede DK-kontor, der var matchfixingskandaler og meget mere. Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

29/7 Interpol undersøger russisk matchfixing-mafia

I alt 680 fodboldkampe (heriblandt VM og CL-kampe) skal undersøges for matchfixing. Den russiske mafia er under mistanke, og russiske præsident Putin har skærpet straffen for matchfixing.

Læs mere

29/7 Skrill afløser Betfair* som Conference-sponsor

Den engelske Conference liga har fået ny sponsor, da Betfair* efter overtagelsen af Blue Square Bet ikke ønsker at forsætte sponsoratet. Betalingsfirmaet Skrill er ny sponsor fra den kommende sæson.

Læs mere

29/7 Zynga trækker sig fra det amerikanske online marked

Spilproducenten Zynga har overraskende valgt ikke at satse på det amerikanske marked grundet utilfredshed med den nye lovgivning. Fokus er i stedet på real-money gambling i Storbrittanien.

Læs mere

29/7 Filmproducent erklærer sig skyldig i ulovlig bettingvirksomhed

Den russiske mafia skulle være indblandet i sagen om en ulovlig onlinebetting-ring i New York. Tilbage i april blev 34 personer anholdt, og filmproducer Bryan Zuriff har nu erklæret sig skyldig i anklagerne og risikere op til 5 års fængsel.

Læs mere 

29/7 Sky Bet overskud skabt på mobil-betting

Den engelske bookmaker Sky Bet relancerede deres mobil-betting app tidligere på året, og det har medvirket til et årsoverskud på 155 millioner Pund. En fremgang på 37% i forhold til sidste år.

Læs mere

30/7 Online poker var en millard-forretning inden´Black Friday´

En tysk undersøgelse slår fast, at de amerikanske online-poker udbydere hentede en årlig rake-fortjeneste på næsten 1 millard dollars, inden Black Friday (Unlawful Internet Gambling Enforcement Act of 2006) satte en stopper for pokerbølgen i USA.

Læs mere (betalingsside)

30/7 Irsk jockey idømt 10 års karantæne

Eddie Ahern fik ikke held med sin appelsag, og den irske jockey har dermed karantæne de næste 10 år efter at have fixet hestevæddeløb og bettet sammen med den tidligere West Bromwich-spiller Neil Clement.

Læs mere

31/7 Rygter om bwin*.party-opsplitning

Angiveligt overvejer bwin*.party at opdele sig i to virksomheder; den ene til at servicere de licenserede markeder, den anden til "gråzonerne".

Læs mere

31/7 Australien strammer igen reklame-reglerne for bookmakere

Først blev live-odds reklamer forbudt i det sydlige Australien, og nu skal bookmakernes betting-reklamer have en advarsel i stil med tobak-reklamer.

Læs mere

31/7 Rygter får Bwin/Party-aktien til at eksplodere 

Bwin/Party-aktien steg med 24% sidste fredag i kølvandet på rygter omkring bookmakerens uregulerede markeder.

Læs mere

1/8 Ladbrokes nedlægger dansk afdeling (men beholder licens)

Den engelske bookmaker har valgt at nedlægge deres danske afdeling, hvis opgaver bliver overtaget af den israelske afdeling. Ladbrokes beholder dog den danske spillelicens.

Læs mere

1/8 Østrig dropper poker-regulering

Regeringen i Østrig havde foreslået at en enkelt poker-udbyder ville få rettighederne, men det lovforslag blev ikke godkendt i Constitutional Court, der besluttede, at poker ikke er gambling.

Læs mere

1/8 Græsk monopol-lovgivning måske imod EU-regler

Online-betting organisationen RGA mener, at Grækenlands spillelovgivning giver OPAP monopol på online-markedet og det er i strid med EU regler.

Læs mere (betalingsside)

1/8 Franske spiludbydere skærer kraftigt ned

Med lavere marketingsomkostninger og færre sponsorkroner har de franske betting-og pokerudbydere sidste år formået at nedbringe deres produktionsudgifter med 50%.

Læs mere

2/8 William Hill øger overskuddet med 20%

Især online og mobilmarkedet har bidraget til et overskud på £751,6 millioner i første halvår af 2013. En forbedring på 20% i forhold til sidste år. Betting via smartphones og Ipads steg med 112%.

Læs mere

2/8 William Hill med ny PR strategi til fodbold-sæsonstart

Det bliver fremover marketing-firmaet GolinHarris, der skal stå for PR-kampagnerne for William Hill. Den britiske bookmaker forbereder en ny mobil-betting strategi med fokus på sæsonstart i den engelske og skotske liga.

Læs mere

2/8 Svenske Net Entertainment skal levere mobil games til Ladbrokes

Ladbrokes satser nu yderligere på det mobile marked med et nyt samarbejdet med den svenske spilproducent Net Entertainment.

Læs mere

3/8 Britisk bookmaker afslører mulig matchfixing i cricket-kamp

En række usædvanlige bets i cricket-kampen mellem Pakistan og Vestindien fik en britisk bookmaker til at anmelde kampen, hvor Pakistan lavede et mirakel comeback. Både Pakistan og Vestindien står nu anklaget for match-fixing.

Læs mere

3/8 Lazio-stjerne idømt matchfixing-straf
Det italienske fodboldforbund har idømt Lazios Stefano Mauri 6 måneders karantæne for medskyld i match-fixing i Lazio-Genoa og Lecce-Lazio i maj 2011. Helt konkret er Mauri dømt for at have vidst at nogle forsøgte at fixe kampene, og for ikke at indberette denne viden.

Læs mere