Hvad skete der i uge 30? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

24/7: Titan gennemfører fransk tilbagetog

TitanBet trak sig ud af det franske marked endnu inden man havde det færdige produkt klar til launch, da man ikke vurderede man kunne operere profitabelt på markedet. Nu er turen kommet til TitanPoker, der forlader det franske marked og giver de franske spillere indtil udgangen af måneden til at hæve deres indestående.

Læs mere (betalingssite)

24/7: Opkøb tripler Betssons omsætning

Købene af Betsafe og Nordic Gaming Group (bl.a. Nordicbet*) har hjulpet Betsson* til  at triple sin sportsbetting-omsætning til 731,1 millioner svenske kroner for de tre finansielle måneder sluttende 30. juni. Det svarer til en år-på-år stigning på 242%.

Læs mere (betalingssite)

24/7: Aktiemarkedet utilfreds med Betsson-resultater

Trods en stigende omsætning og en stigning fra 3.359.000 til 5.087.000 aktive kunder, er aktiemarkedet ikke tilfreds med den svenske bookmakers resultater. At Betsson* ikke levede op til de høje forventninger kostede således på aktiemarkedet umiddelbart efter offentliggørelsen af resultaterne.

Læs mere

25/7: Svenska Spel-chef bakker spillemarkedsrapport op

Svenske Riksrevisionen udsendte sidste måned en rapport der påpegede, at det nuværende spillemarked i Sverige - med Svenska Spel som monopol - kan forbedres. Det bakkes op af Lennart Käll, chef for Svenska Spel, der vil tage en række af rapportens konklusioner til efterretning.

Læs mere (betalingssite)

25/7: Snooker-spiller udelukket i to år

Joe Jogia er blevet udelukket fra snookerspillet indtil efter verdensmesterskabet i 2014, som følge af mistænkeligt bettingmønster under en af hans kampe. Snooker-organisationen WPBSA tilskriver et stærkt samarbejde med spilleindustrien for, at man har kunne afdække urenhederne i Jogias spil.

Læs mere

25/7: Bookmaker truer med rettens vej over OL-reklame-spidsfindighed

Reklameglade Paddy Power har truet organisationen bag OL i London (LOCOG) med at gå rettens vej, efter LOCOG har pillet flere af bookmakernes reklameplakater ned. På plakaterne kaldte Paddy Power sig for "officiel sponsor af atletikkonkurrencerne i London dette år" med den note, at det drejede sig om et æggeløb i den franske by London. LOCOG fandt ikke reklamefremstødet morsomt og pillede altså plakaterne ned, men truslen om retsligt efterspil har fået OL-organisationen til at lade de resterende reklamer hænge.

Læs mere her, her (betalingssite), samt her

25/7: Spillekommission med nye retningslinjer efter Full Tilt-kollaps

Alderney Gambling Control Commission, der havde ansvaret for at efterse Full Tilt Poker (og fik kritik for sin rolle i sagen), kræver nu af sine licensindehavere, at de skal holde spillernes indskud adskilt fra firmaets resterende aktiver.

Læs mere

26/7: Schleswig-Holstein opgiver licenssystem

Blot to måneder efter at have uddelt syv licenser til spiludbydere som Bet365*, Betfair* og Bwin*.Party, har den tyske delstat Schleswig-Holstein besluttet sig for at opgive sin spillelov der var uafhængig af de øvrige delstater.

Læs mere (betalingssite)

26/7: Zynga bekræfter gamblinglaunch

Chef for det sociale gaming-firma Zynga, Mark Pincus, bekræfter, at man har planer om at lancere produkter på spillemarkedet i første halvdel af 2013. Bl.a. skulle Zynga have udvist interesse for en pokerplatform.

Læs mere (betalingssite)

26/7: Juventus-træner og -spillere skal stå skoleret for fix-anklager

Antonio Conte, Simone Pepe og Leonardo Bonucci skal alle møde foran den italienske fodboldorganisations disciplinærkomité. De to førstnævnte er anklaget for ikke at have anmeldt "usportslig opførsel" mens de var i Siena mens Bonucci anklages for aktivt at have influeret et resultat som Bari-spiller.

Læs mere

29/7: Irsk OL-sejler anklaget for at bette på modstander

Den irske sejler Peter O'Leary der lige nu deltager i OL i London og omegn, beskyldes for at have bettet på en modstander under seneste OL, i 2008.

Læs mere