Hvad skete der i uge 29? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

16/7: Norsk fodboldspiller indrømmer fix-fiksfakseri

Hans Erik Eriksen, den spillende træner for den norske andendivisionsklub Follo, fortæller at han i årene 2000-2005 fik penge af en storgambler for at fixe kampe. I virkeligheden fixede han dog ingenting, hævder Eriksen - han lod bare som om.

Læs mere

16/7: Skotske fodboldklubber advaret mod fix-forsøg

Den økonomiske krise i skotsk fodbold kan betyde at udenlandske spillesyndikater vil forsøge at korrumpere spillere og klubledere. Det siger Tony Higgins, tidligere formand for den skotske spillerforening. Higgins arbejder i dag med Europol og Interpol for at holde match-fixeri væk fra Skotland.

Læs mere

16/7: Ranocchia og Criscito afhørt i italiensk fix-sag

Landsholdsspillerne Ranocchia og Criscito (ingen af dem var med til EM; Criscito skulle dog have været det) blev i dag afhørt i den omfattende sag om aftalt spil i italiensk fodbold.

Læs mere

20/7: Bwin*.Party trøjesponsor for Manchester United

Bwin*.Party - der også sponsorerer Real Madrid - afløser Betfair* som trøjesponsor for Manchester United.

Læs mere

20/7: Ny spillelov i Irland

Ifølge den nye irske spillelov skal internet-bookmakere fremover betale en omsætnings-skat på 1%. Spillebørser skal betale en bruttoprofit-skat på 15%.

Læs mere (betalingssite)

20/7: Pinnacle Sports med mobil platform

Den anerkendte bookmaker har lanceret en mobil betting platform.

Læs mere

21/7: Retten er på Betfairs side i afgiftssag

Spillere hos Betfair* betaler ikke en afgift der støtter hestevæddeløb i Storbritannien. Det har William Hill været trætte af og argumenteret, at eftersom spillere hos Betfair* reelt fungerer som bookmakere, bør disse pålægges samme afgift som William Hill betaler. Bookmakeren gik derfor til den britiske Højesteret med sin klage, men retten har afvist sagen.

Læs mere her og her

21/7: William Hill trækker sig fra Tyskland

Bookmakeren accepterer ikke længere sportsbets fra sine tyske kunder (der dog fortsat kan tilgå poker- og casinodelen). Det sker efter den tyske regering har gennemført en ny lov om hvordan bookmakere skal betale skat af sine aktiviteter i landet.

Læs mere

22/7: Tre maltesiske spillere skal stå skoleret overfor UEFA

De tre fodboldspillere var involveret i Maltas kamp mod Norge i kvalifikationen til EM 2008, hvor Malta tabte 4-0 og indkasserede tre mål i de sidste 18 minutter. De tre spillere skal forsvare sig mod anklager om bestikkelse.

Læs mere

22/7: Tipico udvider forretningen

Den Malta-baserede bookmaker planlægger at fordoble sin forretning på online bettingmarkedet over de næste tre år. Tipico har licens i Italien og Danmark og planlægger desuden at ansøge i Østrig og Belgien.

Læs mere