Hvad skete der i uge 3? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

14/1: Chopra har ikke råd til at forsvare sig

Ipswich-angriber Michael Chopra har ikke råd til en forsvarer i sag om aftalt spil.

Læs mere

Læs mere om hele sagen her

14/1: Spil-app populær blandt børn

En app, som flere og flere børn bruger, kritiseres for at fremme gambling, og eksperter på området kræver den forbudt.

Læs mere

14/1: Spansk skattevæsen på jagt efter pokergevinster

De spanske skattemyndigheder har indledt jagten på succesfulde pokerspillere med henblik på at få spillerne til at betale skat af deres gevinster.

Læs mere

14/1: Tidligere Ladbrokes-chef til svenske spillemyndigheder

Lotteriinspektionen har ansat den tidligere PR-chef hos Ladbrokes som kommunikationschef forud for ændringer i den svenske spillelov.

Læs mere (betalingssite)

15/1: Bestyrelsesmedlem hos Bwin*.party træder tilbage

For at indrette sig under britisk lov om forholdet mellem uafhængige og ikke-uafhængige medlemmer af bestyrelsen er COO Joachim Baca udtrådt af bestyrelsen hos Bwin*.party digital entertainment.

Læs mere

15/1: Spansk match-fix sag kan være under opsejling

Javier Tebas, vicepræsident i den spanske ligaforening, erkender at der har været tilfælde af match-fixing i La Liga og siger at myndighederne arbejder på at finde beviser så de involverede kan straffes.

Læs mere

16/1: 27 måneders fængsel til leder af sportsbook

En israelsk domstol har idømt Avraham Shauli 27 måneders fængsel og idømt ham en bøde på godt 450.000 kroner for via sin side fra 2007 til 2009 at have flyttet flere millioner mellem siden og spillere rundt omkring i landet.

Læs mere

16/1: Australsk politiker vil forbyde social gaming

Nick Xenophon, en australsk senator, anser social gaming for en trussel mod den australske ungdom og vil have forbudt det.

Læs mere

17/1: OL og EM sikrede fremgang på det franske marked

Trods frafald af 13 udbydere og færre indskud fra spillerne efter reguleringen af det franske spillemarked var der stadig en fremgang at spore i omsætningen i 2012, ikke mindst takket være OL og EM.

Læs mere (betalingsside)

17/1: Isle of Man uddeler syv licenser

Den lille ø i det irske hav har nydt godt af at have åbnet dørene til spilleindustrien og vil i 2013 uddele syv nye licenser.

Læs mere

17/1: Ungarn har udkast klar til reguleret spillemarked

Ungarn kan blive det næste land til at regulere sit spillemarked. Landet har således sendt et udkast til et lovforslag på området til den Europa Kommissionen for at sikre accept fra EU.

Læs mere

17/1: Spanske pokeroperatører vil aflevere licenser

Kun seks måneder efter licenssystemet er trådt i kraft, planlægger flere pokersider at aflevere deres licenser til de spanske myndigheder som følge af for lidt aktivitet på netværkene. Ladbrokes' spanske selskab og en underafdeling af Betsson* er iblandt.

Læs mere (betalingssite)

17/1: Vietnamesisk politi lukker gambling-ring

Efter tre års efterforskning har de vietnamesiske myndigheder slået ned på en stor international gambling-ring, der opererede en bookmakervirksomhed over internettet.

Læs mere

18/1: Tre nye licenser til Slesvig-Holsten

Den tyske stat har udstedt yderligere tre licenser, så nu samlet 18 operatører har ret til at udbyde spil lige syd for grænsen.

Læs mere (betalingsside)

18/1: Sportingbet-salg nærmer sig sin afslutning

William Hill og GVC Holdings' opkøb af Sportingbet skulle efter planen falde helt på plads i næste uge.

Læs mere

18/1: FIFA: 50 ligaer presses af matchfixing

Ifølge FIFA's sikkerhedschef Ralf Mutschke, er 50 forskellige nationale ligaer udenfor Europa under pres fra organiseret matchfixing. I nogle tilfælde har man sågar set eksempler på, at kriminelle syndikater har overtaget hele klubber og infiltrering af nationale fodboldforbund.

Læs mere

18/1: 'Uhæmmet' matchfixing i cricket

Ifølge en indisk forfatter er matchfixing i cricket ikke noget der sker sporadisk eller mellem mindre hold, men noget der i vidt omfang er organiseret og sker på alle niveauer.

Læs mere