Hvad skete der i uge 2? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

7/1: Ladbrokes interesserede i Betdaq

Den britiske bookmaker har indgået forhandlinger om et opkøb af den irske spillebørs Betdaq. Ifølge Ladbrokes er forhandlingerne dog kun på et indledende stadie.

Læs mere

7/1: Betfair* flytter fra Ongame - men ikke i Danmark

Betfair* forlader pokernetværket Ongame til fordel for iPoker. Skiftet sker endegyldigt i juli, men det er ikke sikkert en dansk platform er klar til den tid og danskerne må derfor fortsætte på Ongame.

Læs mere

7/1: Regulering skæpper i den spanske kasse

Regeringen i Spanien forventer at høste €140 millioner på de seks måneder online gambling har været reguleret i landet.

Læs mere

9/1: Græske spilansatte strejker

Ansatte i det græske spillemonopol, OPAP, har indledt en strejke som et modspil til et nyt skattetiltag der beskatter spillernes gevinster med 10%. Strejken ventes at koste firmaet €15 millioner om dagen.

Læs mere

10/1: Putin introducerer matchfixing-lov

Ruslands fodboldligaer har jævnligt været ramt af matchfixing-sager og landets præsident har nu lagt et lovforslag på bordet, der skal komme problemet til livs. Loven gør det muligt at straffe matchfixere med op til syv års fængsel og/eller bøder på op til $30.000.

Læs mere

10/1: Eks-Premier League-angriber har tabt 20 millioner på spil

Michael Chopra (tidl. Newcastle og Sunderland) har erklæret sig selv for ludoman og vurderer, at han har tabt op mod 20 millioner kroner de seneste år. Chopra er under minstanke i en sag om aftalt spil, men har knap råd til sin forsvarer.

Læs mere

10/1: Danmark styrker kampen mod aftalt spil

Kulturminister Marianne Jelved vil præsentere udkastet til en arbejdsgruppe, der inden udgangen af 2013 skal foreslå, hvordan Danmark bedre kan bekæmpe matchfixing.

Læs mere

10/1: Yderligere restriktioner i Frankrig

Den franske Spillemyndighed ARJEL har i forvejen lagt restriktioner på spil på fodbold og basketball - nu er det udvidet til også at omfatte håndbold og volleyball, mens PMU har fået afslag på at udbyde spil på kvindefodbold.

Læs mere

10/1: Slesvig-Holsten-regulering dominerer bwin*.Party-opgørelse

Det børsnoterede selskab kalder aktieudviklingen i 2012 i overenstemmelse med forventningerne, mens man holder vejret i spørgsmålet om den tyske regulering og hvilken vej delstaten Slesvig-Holsten vælger.

Læs mere

11/1: Regeringen vil sætte ind over for dopingkriminalitet

Den danske justitsminister vil hæve strafferammen for dopingkriminalitet, så særligt grove tilfælde kan give op til 6 års fængsel - på linje med lovgivningen i Norge og Sverige.

Læs mere

11/1: Kontroversielle spilleautomater får lov at blive

Britiske spilleautomater, introduceret af Tony Blair, der tillader så store indskud at spillere kan tabe op til 1000 kroner på 20 sekunder, bliver ikke fjernet.

Læs mere

11/1: Ny spillelov på vej i Nordirland

Spillelovene i Nordirland har stået urørt i lang tid, men det skal nu laves om. Blandt meget andet vil det blive forbudt at spille på spilleautomater hvis man er under 18.

Læs mere

11/1: Fremgang på det italienske marked

2012 markerede en fremgang for det italienske spillemarked, da omsætningen steg med 2,37 procent, godt hjulpet på vej af EM i fodbold og OL.

11/1: Hollandsk reguleringsmøde på vej mod spillelov

En række spiludbydere skal i denne måned mødes med den hollandske spillemyndighed for at diskutere det kommende spillemarked i landet. Et udkast til loven vil blive fremlagt primo 2013 og det ventes, at forslaget minder om den danske model.

Læs mere (betalingssite)

12/1: Betting-stråmænd anholdt i Indonesien

9 individer er blevet anholdt af de indonesiske myndigheder for at facilitere spil hos de asiatiske bookies IBCBet og SBOBet.

Læs mere