Hvad skete der i uge 18? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...


30/4: Græsk formand udleveret i sag om match-fixing

Den tidligere formand for den græske fodboldklub Kavala, Makis Psomiadis, er blevet udleveret fra Makedonien til Grækenland til retsforfølgelse for sin involvering i den match-fixing skandale, der sendte klubben ud af den bedste række sidste år. Kavala var én af tre klubber fra den bedste græske række, der blev tvangsnedrykket til den semiprofessionelle Delta Ethniki (Iraklis pga. svindel, Kavala og Olympiakos Volou pga. match fixing-skandalen).

Læs mere

30/4: Spansk ligaforening afviser matchfixing

LFP afviser rygterne om, at flere Primera Division-klubber skulle være ved at blive undersøgt i en matchfixing sag. Ifølge den spanske radiostation, Cadena Ser, skulle UEFA ellers angiveligt være ved at undersøge flere kampe hvor Sporting Gijon og Racing Santander har været involveret.

Læs mere

1/5 Tysk spillemonopol sponsor for Dortmund

Den tyske spiludbyder Oddset har indgået en sponsoraftale med den tyske fodboldklub Borussia Dortmund, netop kåret til Bundesligavinder for anden sæson i træk. Oddset har monopol på at udbyde spil i det meste af Tyskland.

Læs mere

1/5: Italienske spillemyndigheder i samarbejde med anti-mafia organ

De italienske spillemyndigheder har underskrevet en samarbejdsaftale med det italienske anti-mafia direktorat i et forsøg på, at minimere de kriminelles involvering i spilleindustrien.

Læs mere (betalingssite)


1/5: Betfair* henter direktør hos Ladbrokes

Betfair* kunne annoncere, at de har hentet Craig Mucklow ind som ny Trading Director. Mucklow er hentet hos Ladbrokes, og skal i sin nye rolle holde varetage den Dublin-baserede Trading-afdeling i firmaet.

Læs mere

1/5: Bookmakere ærgrer sig over Hodgson-hyring

Englands nye landstræner hedder Roy Hodgson og det ærgrer flere af de bookmakere, der udbød odds på hvem der ville overtage trænersædet efter Fabio Capello. De lave odds på storfavoritter Harry Redknapp havde fået kunderne til at placere deres bets andre steder - bl.a. på Roy Hodgson.

Læs mere

2/5: Bulgarien gør klar til at udstede licenser

Næste land, der hopper på licensvognen bliver Bulgarien, hvis spillemyndighed BTAMOGI vil udstede de første licenser, på det regulerede bulgarske spillemarked, den 1. juli.

Læs mere (betalingssite)

3/5: Unibet* annullerer Bet24-langtidsspil (beslutning ændres måske)

11. april 2012 blev det offentliggjort at Unibet* køber Bet24 af MTG, og at de to brands skal lægges sammen - dvs at Bet24 nedlægges, og at Unibet* overtager kunderne. Nu meddeles det at sammenlægningen vil ske i maj (præcis dato endnu ikke udmeldt), at Bet24-kunderne vil få deres indestående overført til Unibet-konti samt at Bet24-langtidsspil der afgøres senere end 20. maj, annulleres. Der er dog håb om at sidstnævnte beslutning omstødes/ændres.

Læs mere

3/5: Første licenser udstedt i Slesvig-Holsten

Lige syd for den danske grænse er de første tre online spil-licenser blevet udstedt. JAXX SE, Betfair* og Die Nordwest Lotto Schleswig-Holstein har fået licens.

Læs mere (betalingssite) - og her

3/5: LGA underskriver OL-aftale

For et par uger siden indgik LGA en aftale med ESSA (læs mere). Med det forestående OL i London i syne har LGA nu også underskrevet en aftale med ISM (den internationale olympiske komités international sportsovervågningsenhed), med henblik på at beskytte og bevare integriteten af sportsbetting ved OL.

Læs mere

4/5: Skybet ansøger om italiensk licens

Engelske Skybet har ansøgt om licens til at udbyde onlinespil i Italien, hvor markedet ovenpå en svær start er begyndt at vise fremgang i den seneste tid.

Læs mere (betalingssite)

4/5: Unibet* overtager Bet24

Overtagelsen har allerede været oppe at vende i vores forum (læs mere), og er det tredje nylige opkøb fra Unibets side. Tidligere har Unibet* opkøbt australske Betchoise og franske operatør Solfive SAS.

Læs mere

4/5: Las Vegas-gigant planlægger socialt spillesite

MGM vil snarligt præsentere et nyt spillesite med fokus på det sociale aspekt, der skal "rekreere oplevelsen fra The Las Vegas Strip" og vil udelukkende bestå af produkter fra MGM selv.

Læs mere (betalingssite)

5/5: Unibet* trækker sig ud af Spanien

Den 14. maj vil Unibet* trække sig ud af Spanien og spanske kunder blive blokeret fra siden. I december sidste år var Unibet* allerede ude og melde ud at de ville stoppe i landet - pr. 20. december - men det sker altså først nu.

Læs mere

5/5: Betsafe-kunde med 1.800 euro i klemme

I 35 dage har en kunde hos Betsafe ventet på at få udbetalt 1.800 euro. Kunden bliver undersøgt af Betsafe, men har ifølge eget udsagn fulgt alle bookmakerens anvisninger i perioden.

Læs mere