Hvad skete der i uge 17? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

24/4: Fransk Full Tilt-overtagelse falder sammen

Det franske konsortium Groupe Bernard Tapie er ikke lykkes med en overtagelse af Full Tilt Poker. Juridiske komplikationer samt besvær med at komme til enighed om en tilbagebetalingsplan til ikke-amerikanske spillere, angives som grunden for aftalens kollaps.

Læs mere (betalingssite)

24/4: PokerStars til at overtage Full Tilt?

I samme åndedrag som den franske overtagelse faldt sammen, opstod der en række rygter om at PokerStars har indgået en aftale med det amerikanske justitsministerium om at købe Full Tilt Poker og tilbagebetale alle spillere der har penge til gode hos pokersitet.

Læs mere her (betalingssite) og her

24/4: Rusland optrapper kampen mod matchfixing

Den russiske fodboldunion vil matchfixing til livs og har bebudet en højere straf til fixere og bedre undersøgelser af problemet. Med den nye strategi vil man offentliggøre navnene på matchfixere og informere de retslige myndigheder herom, samt gøre det muligt at tildele klubber bøder på op til $1.7 millioner hvis de er indblandet i matchfixing.

Læs mere

24/4: Wayne Rooney Sr. uskyldig i fixing-sag

Den engelske landsholdsspillers far er blevet erklæret uskyldig i sagen om betting-uoverenstemmelser i kampen mellem Motherwell og Hearts. Spilleren involveret, Steve Jennings, mangler stadig at rense sit navn, men holder fast i at være uskyldig.

Læs mere

24/4: Zimbabwe truer med bøde til usamarbejdsvillige spillere

Spillere der ikke vil samarbejde med matchfixing-undersøgelser kan risikere at få en bøde på op til $10.000 af Zimbabwes fodboldadministration. Over 100 spillere er allerede suspenderet pga. mistanke om at have modtaget penge fra et asiatisk bettingsyndikat.

Læs mere

26/4: Svensk softwareudbyder nyder godt af det regulerede danske marked

Net Entertainment, en svensk softwareudbyder, kunne konstatere en stærk vækst i første kvartal, og det skyldes bl.a. det regulerede danske spillemarked, hvor fem bookmakere - Unibet*, Bet24, Betsson*, Scandic og Danbook - er på firmaets kundeliste.

Læs mere (betalingssite)

27/4: Betsson* sikrer stort overskud

Den svenske bookmaker Betsson* kan konstatere en klar forbedring i sit bruttoresultat i første kvartal målt i forhold til sidste år. Overtagelsen af Betsafe og et øget fokus på firmaets sportsbook frem mod årets EM-slutrunde har været medvirkende til det fine resultat.

Læs mere (betalingssite)

27/4: Social spilleplatform på vej

Playtech, en virksomhed der udvikler softwareløsninger til online bookmakere, casinoer og pokersites, har indrømmet, at man er på vej med platform der kombinerer det sociale med det spillemæssige. Man er i snak med med flere bookmakere og har netop opkøbt andele i firmaer der udvikler sociale spil til Facebook.

Læs mere (betalingssite)