Hvad skete der i uge 13? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...


22/3: Bwin* eller Ladbrokes vil købe Tom Waterhouse

Der er gentagne rygter om, at både Bwin* Ladbrokes er interesserede i at købe den australske bookmaker Tom Waterhouse.

Læs mere

22/3: Stan James og Sportsradar taber retssag om database-rettigheder

Sportradar har fået en dom for at have kopieret match-data fra Football DataCo og solgt videre til bl.a Stan James. Dommen er dog blevet anket til den engelske Højesteret.

Læs mere

24/3: Et stigende antal kvinder ved online pokerbordene.

Spillefeberen har i stigende grad ramt kvinder, hvor online poker er blevet så udbredt, at det har ført til bekymringer om afhængighed. Eksperter mener, at problemet blot vil blive forværret i de kommende år.

Læs mere

25/3: Mistanke om nordirsk matchfixing

Flere nordirske kampe er under mistanke om matchfixing efter Paddy Power lukkede for spil i en Championship 1-kamp i sidste uge. Det nordirske fodboldforbund bliver nu opfordret til at undersøge omfanget af matchfixing efter flere kampe med mistænkeligt spillemønster i de seneste år.

Læs mere

25/3: Historisk pokersite lukker og slukker

Fortune Poker, der har været på markedet i 9 år, og som også har dansk licens, har valgt at trække stikket fra udgangen af marts. Sitet henstiller at spillerne udbetaler deres indestående inden 15. april.

Læs mere

26/3: Licensløse bookmakere stadig populære i Norge

Nye tal viser, at over en tredjedel af de norske bettere har benyttet bookmakere uden licens sidste år. I Norge er der stadig monopol - kun to statslige spiludbydere har licens: Norsk Tipping og Norsk Rikstoto, til henholdsvis sportsbetting/lotto og hestevæddeløb.

Læs mere (betalingssite)

28/3: Irland vil liberalisere lotterimarkeredet

Irlands planer om at tillade det nationale lotteri at blive solgt online blev godkendt i onsdags, og man overvejer nu at sælge rettighederne til at udbyde lotteriet for at gøre det mere konkurrencedygtigt.

Læs mere

29/3: Rusland fokuserer på match-fixere

Forud for VM 2018 er de russiske myndigheder begyndt at kigge nærmere på match-fixing-problemet i den hjemlige liga, et problem der af mange betegnes som omfattende.

Læs mere