Hvad skete der i uge 11? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

19/3: USA: Penge fra kokain-handel og online gambling hvidvaskes i Costa Rica

Ifølge USA står handel med kokain samt gambling på internettet for den største andel af hvidvask af penge i Costa Rica.

Læs mere

19/3: Sportingbet-handel slået fast

William Hill og GVC Holding har gennemført købet af Sportingbet for £459,4 millioner, der også indbefatter Sportingbets australske forretning (herunder Centrebet) samt en købsoption på spanske Miapuesta.

Læs mere

20/3: Unibet* opkøber social gaming-firma

Unibet* har overtaget Sportingbets andel i firmaet Bonza Gaming, der sidste måned lancerede et realmoney-spil på Facebook.

Læs mere

20/3: Pinnacle Sports afleverer licens

Pinnacle har frivilligt afstået sin sekundære Alderney-licens før Alderneys spillekommission har færdiggjort sin undersøgelse af bookmakeren. Licensen blev ellers erhvervet så sent som i maj 2012 og blev betegnet som et godt springbræt til Europa.

Læs mere

20/3: Franske myndigheder med fart på

En rapport afslører, at de franske spillemyndigheder har undersøgt 3-4 ikke-licenserede om dagen i de 2 1/2 år de har opereret. Det beløber sig til over 2000 sites, hvoraf langt de fleste har bøjet sig for kravene og afholdt sig fra at modtage spil fra franskmænd. Kun 119 sites har kæmpet imod, hvoraf adgangen allerede er lukket til de 36.

Læs mere

21/3: Italiensk spillebørs nærmer sig

Den italienske finansminister, Vittorio Grilli, har givet spillebørskonceptet sin velsignelse, hvilket nu kan åbne op for Betfair* og Betdaqs adgang til det italienske marked.

Læs mere

21/3: Scam bookie skylder mere end $1 million

Ifølge SportsbookReview skylder WSEX nu penge til over 200 spillere for en sum der beløber sig til over $1 million. Fra 2009 til 2012 har SBR nedgraderet bookmakeren fra rating A+ til F.

Læs mere

21/3: EU giver grønt lys til ungarsk spillelov

Ungarn barsler med en spillelov der skal skæppe i statskassen og har nu fået grønt lys af EU til at gennemføre den. En årlig afgift på over 2,5 millioner kroner for én enkelt licens (poker, sportsbook el. casino) kan dog vise sig at afskrække potentielle operatører.

Læs mere

23/3: Spillemyndigheden offentliggør årsberetning

Årsberetningen redegør for Spillemyndighedens aktiviteter i 2012, det første år med regulering af spillemarkedet.

Læs mere