Hvad skete der i uge 10? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...


4/3: Ladbrokes gennemfører Betdaq-opkøb

Spillebørsen er nu officielt på Ladbrokes' hænder, der har betalt i omegnen af €30 millioner for handlen og flyttet en portion af selskabets aktier.

Læs mere

4/3: Stærkt år for William Hill

Den britiske bookmaker kan fremvise en stigning på 12% i omsætningen, der nu beløber sig til £1,28 milliarder - heraf £406,7 millioner fra onlinevirksomheden.

Læs mere

4/3: Profitnedgang trods øget omsætning

Bet-at-home har i 2012 oplevet en profitnedgang på 63% til €1,7 millioner til trods for en stigning på 14% i spilleomsætningen (netto).

Læs mere (betalingssite)

5/3: Paddy Powers investeringer betaler sig

Efter en række succesfulde investeringer i sit online produkt, rapporterer Paddy Power om en stigning på 31% i nettoomsætningen for 2012, der nu beløber sig til €653,8 millioner.

Læs mere (betalingssite)

5/3: Basketballtræner undersøges for matchfixing

En sydkoreansk træner for et professionelt basketballhold skulle angiveligt have modtaget penge for at fixe kampe ved at udskifte profiler på holdet.

Læs mere

5/3: Rocker-sponsoreret sportsbettingring optrevlet

18 er blevet anholdt som følge af optrevlingen af en af Canadas størst sportsbettingringe. De anholdte står bag siden Platinum Sportsbook der angiveligt er finansieret af Hells Angels og andre kriminelle.

Læs mere

7/3: Bwin*.party får belgisk godkendelse

Efter en del tovtrækning frem og tilbage, har Bwin*.party nu fået godkendelse til at udbyde sine produkter i Belgien via partnerskabet med Partouche.

Læs mere (betalingssite)

7/3: Nedgang i 3. kvartal for Betfair*

Spillebørsen har oplevet en nedgang i omsætningen på 4% til £90,5 millioner i tredje kvartal. Nedgangen skyldes at man har trukket sig ud af reguleringsvanskelige lande som Cypern, Grækenland og Tyskland.

Læs mere

7/3: Rwanda vil regulere spillemarkedet

Et reguleret spillemarked kan være på vej i det afrikanske land, der har etableret et gambling-organ og underskrevet en aftale om leverancen af 4G-teknologi fra Sydkorea.

Læs mere

8/3: Betfair* vil opkøbe sportsbook

Ifølge eGaming Review planlægger Betfair* at købe Blue Square Bet for op imod £35 millioner.

Læs mere (betalingssite)

9/3: Hollandske overvejelser om sport og spilleindustri-samarbejde

Et analyseinstitut og University of Amsterdam står bag en rapport der skal analysere udnyttelsen af rettighederne til sportsbegivenheder i EU, og i den forbindelse har der været møder mellem spilleindustrien og repræsentanter fra Æresdivisionen og andre sportsgrene, der skal kortlægge om et samarbejde kan være på tale.

Læs mere